TANKER FOR DAGEN


#ootd #oldpic

Er det ikke rart hvordan livet plutselig endrer seg? Det er så rart å se hvor annerledes livet mitt er i dag, enn hva det var for tre-fire-fem måneder siden. Tiden forandrer seg fort, altså.

Jeg har klikket meg hjem en liten bestilling fra Nelly. Ahh! Nelly har så mye fint der for tiden, føler dog jeg trenger å oppgradere garderoben min. Ser rundt på bloggere som Isabel Raad, Sofie Nilsen osv.. som har så fin klesstil, å går rundt i så mye kult! Nå har jeg nemlig gått ut av komfortsonen min å bestilt meg verdens fineste bodysuit! Ahh elsker den allerede, hehe. Men i mellom tiden kan du følge meg videre på min Snapchat Ytoieen.

Dette er min fjerde uke som sykemeldt. Blææ. Det er så forbanna kjedelig å sitte hjemme hver eneste dag, og ikke minst det å ha en fot som ikke fungerer! Husker så godt når jeg ble operert for første gang i 2016, da var det å være sykemeldt så godt, husker jeg. Kanskje det var fordi livet mitt var crap der jeg bodde før, I don´t know? Men skjønner ikke hvordan jeg taklet det da, nå synes jeg det suger..

Jeg kan ikke huske sist gang jeg så veldig positivt på livet mitt, og fremtiden min. Jeg har 100% fast stilling, har ikke hatt noe fravær uten om nå som jeg havnet på sykehuset og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg elsker jobben min. Jeg har aldri sagt det før, er ikke det litt rart å tenke på? Har aldri trives så godt i en jobb, som jeg gjør nå!

Komme hjem til dette fra arbeidsplassen min, smeeelt! <3

 

✗ Sist men ikke minst: livet føles så sykt bra ut nå for tiden. Jeg trives så godt i min egen kropp, har mennesker rundt meg som får meg til å føle meg en million vakrere, mennesker som støtter meg å gjør meg bra. Jeg er så fornøyd med livet akkurat nå! 


Ps: Ønsker du å se serien min? Klikk deg inn her for å se episoden!

4 kommentarer
  1. Så flott at du har det så bra. Ikke noe er bedre enn å trives med seg selv og livet sitt. Hold fast på den følelsen. Gode ting drar med seg mer bra ofte 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg