JEG SER DERE

Hei.. Jeg har i helgen satt å tenkt litt, tenkt litt på hvordan jeg skal forklare meg til dere. Jeg har dog ingenting jeg trenger å forklare, men jeg ønsker å få satt ord på alt etter serien uro kom på tv. Har du ikke sett den kan du se den her. Jeg vil først og fremst bare si at jeg setter så utrolig stor pris på hver eneste tilbakemelding, hver eneste av dere som tar dere tiden til å se, jeg er så stolt over meg selv! Er det lov til å si det?

 

 

                           Jeg blir rørt av alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått fra en hver av dere.. ❤️

 

Men det er mange spørsmål som tikker inn, men det spørsmålet som blir spurt mest om er hvordan jeg har det i ettertid av programmet, om jeg har merket noe forskjell. Og JA det har jeg. Jeg har blitt mer lykkelig om det er det jeg kan si. Jeg har lært meg selv at lykke kommer fra innsiden.  Det handler ikke om hvor mye jeg prøver å stille livet mitt til det perfekte, men om hvordan jeg og hodet mitt tenker. (Det finnes dog ikke noe som er perfekt i denne verden). Siden den tid har jeg endret tankegangen min,  hvordan jeg tenker på ting – og det har gjort meg ti ganger lykkeligere. Jeg ville ikke vært foruten. Jeg vil si at alle disse tingene har vært positive. 

Men det er også ting jeg ikke har merket så stor forskjell på. Som det med vennskap, eksempel. Jeg vil si jeg enda sitter i samme spor som jeg gjorde for et år siden. Kanskje jeg er litt mer tilbaketrukken etter alt? Kanskje jeg er dårlig på å ta initiativ? Hvem vet. 

Føler du noe på ensomheten enda? Om jeg gjør, NEI. Jeg har endret mye på tankegangen min, noe som har hjulpet meg i veldig stor grad. Jeg er ikke den personene lengre som synes synd på meg, gråter i timesvis å synes at livet er surt. Jeg er dog motsatt. Jeg setter pris på det livet har å tilby, setter pris på alene tiden man har, for det er veldig godt av og til. Men jeg er ikke ensom, og føler ikke lengre på den store ensomheten som jeg en gang gjorde.

En ting er sikkert, jeg er 110% lykkelig! Jeg elsker livet.  🧡 🧡

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg