ER JEG ENDA ENSOM?

Jeg føler jeg alltid har vært ærlig på min ensomhet med dere, mine tanker rundt det temaet og hva jeg føler om nettopp det. Uansett hvor skummelt det har vært så har jeg stått frem for hele Norge å pratet om min ensomhet, og kroppspresset som jeg selv føler en del på. Men hvordan skal andre vite at de ikke er alene med de samme følelsene, hvis ingen prater om det? Jeg velger å prate, derfor jeg vet at jeg ikke er alene om nettopp dette. Noe jeg synes er så viktig å prate om!!

Men hvordan kan jeg si at jeg er ensom, jeg som har det meste rundt meg? Jeg som har 100% stilling i en jobb? Jeg som har noen få «venner» rundt meg? Jeg som har samboer? Jeg som har familie? Hvordan kan jeg egentlig være ensom?

Jeg kan være ensom, du kan være ensom. Vi alle kan være ensomme. Forskjellen er at jeg har stått fram til hele Norge om ensomheten min, å hvordan denne ensomheten har tatt knekken på meg. For hver gang jeg sitter alene i sofaen så presser tårene, bare jeg leser noen av de få setningene ovenfor presser tårene.

Jeg vil dog ikke si at jeg alltid er ensom, for det er ikke fakta. Jeg har det veldig bra med de menneskene som er rundt meg, som støtter meg når jeg trenger det mest, og som godtar meg for meg. Jeg har det bra, jeg smiler, jeg lever og jeg opplever livet. Jeg bare opplever livet på to forskjellige stadium. Jeg opplever at livet er bra, jeg føler meg bra med meg selv, nyter livet og lever. Men jeg føler meg også lite verdt, av og til. Det gjør vondt å innrømme det. Men jeg tror ikke jeg er den eneste som har en slik følelse av og til.

2 kommentarer
  1. Du er tøff! Veldig tøff og vet du, vi er råsterke!
   Det er vondt, å være ensom. Så vondt at det kjennes ut som kniver stikker deg igjennom ribbeina og revner opp. Jeg har ikke ord, for jeg har vært så intens ensom i flere år selv, men en dag kom en tanke; vil jeg leve det slikt? Nei.. jeg vil oppleve å ha mitt egent nettverk med venner som bryr seg, selv om det har vært en kamp å søke nye miljø så er det virkelig verdt det, men jeg vet hvor vanskelig det er å bare gjøre det. Og gå ut av sin trygge hule. ❤️ Vit at du ikke er lite verdt, du er like mye verdt som alle andre!!

   1. Jeg må først å fremst få si tusen takk for en så fin kommentar, jeg er rørt! <3 Jeg har jobbet hardt å kommet meg langt på kort tid, det å bare være med i serien URO som gikk på NRK i Januar har gitt meg mye glede og gnisten i livet tilbake. Jeg har lenge fundert over livet, og har funnet ut at ingenting kommer av seg selv, våg å være som helsesista sier! Masse klemmer fra meg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg