40 000 KRONER I BAKSMELL?

Hei! Når dere leser overskriften så sier den vel alt? 40 fu**ing tusen kroner i baksmell? Oh,noo.. Men saker er den, at dette innlegget ble skrevet rundt 02.04.19 så dette er tidenes aprilspøk! 😂

Jeg prater en god del om økonomi med 3 meningen min, siden han er god på slike ting å jeg ser nytte i det. Og siden vi fikk vite om man hadde fått skattesmell eller ei, så tenke jeg å kjøre en liten “aprilspøk” på han. Jeg lurte han til å tro at jeg gikk i minus med 40 000 kroner! Haha. Dette var dog en brilliant idé! Men altså, slapp av. Jeg har ikke fått skattesmell denne gangen! 👯💸

But anyways, hele forrige uke lå jeg så å si sengeliggende. Jeg har hatt en god del ubehag etter at jeg fjernet stripsene på foten. Så det har vært veldig godt å bare slappe av og pleie meg selv! Så nå ligger jeg bare i sengen, ser på litt klær til sommeren og nyter livet.

Håper dere alle får en fin dag i dag 🧡

SØNDAG SPALTEN?

Jeg må bare si tusen takk, og woah for den fantastiske responsen etter innlegget i går. I mean, woah! Det satt en idé av mange i hodet mitt. Noe som er veldig gøy da! Men jeg tenkte å lage en spalte på bloggen, der jeg tar opp viktige temaer som jeg brenner for, og snakker om et nytt tema hver søndag. Høres dette gøy ut?

Planen min for i dag er å dra til legen og på butikken, ikke stort men nok. Jeg blir dog veldig sliten av sistnevnte.. Ehehe.. Jeg hadde aldri i livet forestilt meg hvor tungt og vanskelig det var å gå på krykker, selv om jeg har gjort det en gang tidligere. Men det er mange runder i hodet mitt for å finne ut hvordan jeg skal gjøre ting, som for eksempel å gå på butikken.

JEG SER DERE

Hei.. Jeg har i helgen satt å tenkt litt, tenkt litt på hvordan jeg skal forklare meg til dere. Jeg har dog ingenting jeg trenger å forklare, men jeg ønsker å få satt ord på alt etter serien uro kom på tv. Har du ikke sett den kan du se den her. Jeg vil først og fremst bare si at jeg setter så utrolig stor pris på hver eneste tilbakemelding, hver eneste av dere som tar dere tiden til å se, jeg er så stolt over meg selv! Er det lov til å si det?

 

 

                           Jeg blir rørt av alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått fra en hver av dere.. ❤️

 

Men det er mange spørsmål som tikker inn, men det spørsmålet som blir spurt mest om er hvordan jeg har det i ettertid av programmet, om jeg har merket noe forskjell. Og JA det har jeg. Jeg har blitt mer lykkelig om det er det jeg kan si. Jeg har lært meg selv at lykke kommer fra innsiden.  Det handler ikke om hvor mye jeg prøver å stille livet mitt til det perfekte, men om hvordan jeg og hodet mitt tenker. (Det finnes dog ikke noe som er perfekt i denne verden). Siden den tid har jeg endret tankegangen min,  hvordan jeg tenker på ting – og det har gjort meg ti ganger lykkeligere. Jeg ville ikke vært foruten. Jeg vil si at alle disse tingene har vært positive. 

Men det er også ting jeg ikke har merket så stor forskjell på. Som det med vennskap, eksempel. Jeg vil si jeg enda sitter i samme spor som jeg gjorde for et år siden. Kanskje jeg er litt mer tilbaketrukken etter alt? Kanskje jeg er dårlig på å ta initiativ? Hvem vet. 

Føler du noe på ensomheten enda? Om jeg gjør, NEI. Jeg har endret mye på tankegangen min, noe som har hjulpet meg i veldig stor grad. Jeg er ikke den personene lengre som synes synd på meg, gråter i timesvis å synes at livet er surt. Jeg er dog motsatt. Jeg setter pris på det livet har å tilby, setter pris på alene tiden man har, for det er veldig godt av og til. Men jeg er ikke ensom, og føler ikke lengre på den store ensomheten som jeg en gang gjorde.

En ting er sikkert, jeg er 110% lykkelig! Jeg elsker livet.  🧡 🧡