ER JEG ENDA ENSOM?

“Ensomheten tar knekken på meg. Hvorfor begynner jeg å gråte hver gang jeg føler på følelsen av å være ensom? Er det fordi jeg ikke har mange venner? Fordi jeg ikke strekker til? Eller fordi jeg er en taper som ikke klarer å få meg venner? Disse spørsmålene svirrer rundt i hodet mitt. Jeg har aldri følt meg så alene. Aldri”.
 

Det lille sitatet du leste ovenfor var noe av det jeg sa i episoden “Sykt sosial”. (Se den her)

Har egentlig noe forandret seg siden den gang? Ja og nei.  Det som har forandret seg i livet mitt er at jeg nå står i en 100% stilling. Hvem skulle tro det for et år siden? Ikke jeg, haha.. Det høres kanskje litt sykt ut for dere, men jeg har aldri trives så godt på en arbeidsplass som der jeg er nå. Jeg har prøvd mange jobber via NAV siden jeg var 18 år. Altså fire år senere har jeg funnet meg en fast jobb, som jeg trives så godt med.

Men derimot så er jeg fortsatt ensom. På jobb så er jeg en del av fellesskapet, noe jeg er takknemlig for – men når jeg er ferdig på jobb, setter meg i bilen å kjører hjem er jeg alene, igjen. Jeg vil ikke si at jeg selv er så flink til å ta initiativ, men jeg prøver. Det er tungt å føle på at du ikke har noen nære venner, som du kan støtte deg på i tunge stunder og dele alt med. Det er vondt å alltid må være den som tar initiativ til å finne på noe, for det blir utrolig slitsomt i lengden. Så ja, jeg er enda ensom. 

For et fantastisk eventyr!

Jeg må bare få si at det å ha vært med på URO har vært et fantastisk eventyr, og jeg har lært mye om meg selv. Jeg er så takknemlig å stolt over hvordan programmet ble, altså de 5 episodene!

Følg meg gjerne på min private snapchat YTOIEEN for daglig oppdatering. Jeg er for tiden syk, å har ikke så mye energi til overs. Men må få si tusen takk for støtten, det betyr så mye <33

MINE MÅL FOR 2019

I går var årets første arbeidsdag, og jeg har ekstremt mange dager igjen av året. Jeg har for første gang i livet gledet meg til å dra tilbake på jobb og møte kollegaene mine. (Har egentlig aldri hatt en jobb, lager et innlegg om det senere).  Men er det noe jeg elsker så er det å starte et nytt år med blanke ark, det å legge 2018 bak seg – bevege seg videre å gi slipp på det gamle. Jeg kunne gjerne hatt noen dager ekstra hjemme, men jeg skal ikke klage. Jeg har hatt fri i hele 12 dager, noe som ikke skjer så ofte. Jeg kan love dere at jeg kjente på det da alarmen ringte 06:50 i dag morges. Aaaah. Men, det er ingen grunn til å klage! 

Uansett. Jeg kommer forhåpentligvis fort inn i hverdagen igjen, og selv om gårdagens var veldig tung, så blir det lettere etter hvert. Det gikk opp for meg at i dag er det torsdag, og i morgen er det fredag som vil si – snart helt! Men apropos mine blanke ark, så tenkte jeg at dere skulle få se noen av mine mål for 2019:
 

✗ Jeg vil bli flinkere til å si nei. Er det en ting jeg ikke god til så er det nemlig dette. Jeg føler meg ubekvem når jeg sier nei. Så bruker som regel alltid å si “ja, det går fint” men så er det egentlig det stikk motsatte jeg mener. Jeg føler det både i magen og halsen, men tør ikke å si i fra, dessverre. 

✗ Jeg vil bli flinkere til å lære å si i fra når det er noe som plager meg. Kjenner jeg meg selv rett, så kan det ta flere uker før jeg tør å si i fra om noe som plager meg. Sist før jul knakk jeg sammen på jobb, fordi jeg var så sliten å hadde pushet meg selv så hardt til jeg ikke klarte mer. Jeg er den personene som kan holde ting inni meg, irritere meg over ting – men som aldri aldri sier i fra før det er for sent og jeg blir sint. 
 

✗ La mobilen ligge! Er det en ting jeg er ekspert på så er det å trykke på telefonen hele tiden, jeg kan selv si jeg er avhenging av den gjenstanden.  Jeg skulle prøve å være 24t uten å være på Facebook, og jeg hadde ikke klart det hadde det ikke vært fordi jeg sov 12 av de 24 timene, hehe.
 

✗ Jeg vil ta enda bedre vare på de menneskene som gir noe igjen i livet mitt, som gjør meg glad å gjør noe positivt ut av vennskapet. Men bruke mye mindre tid på mennesker som gjør det stikk motsatte, som bare gjør ting negativt, som rett og slett ikke gir noe positivt i et vennskap, som bare ødelegger for deg.
 

✗ Jobbe hardt for å få en utdanning! Det er noe jeg nå holder på med nå og forhåpentligvis skal fortsette med ut 2019.
 

✗ Jeg vil bli flinkere til å ta bedre vare på meg selv. Jeg har et så utrolig dårlig forhold til mat, og spiser så mye usunt, beveger meg veldig lite (uten om på jobb), og generelt. Så det må jeg bli flinkere på, og det skal jeg også klare!
 

Hva er dine mål for 2019?

TUSEN TAKK FOR ALT <3

2018.. Du var litt av et år – med  mye oppturer og mye nedturer. Men jeg har også lært mye, jeg har opplevd mer enn jeg selv kunne drømme om, jeg har utviklet meg selv, jeg har lært å kjenne meg selv enda bedre, og jeg har lært at det er ok å dumme seg ut et par *hundre* ganger, hehe.

Jeg er veldig takknemlig for alt dette, jeg er så stolt over meg selv og hva jeg har fått til! Jeg er takknemlig for alle menneskene jeg har blitt kjent med, alle jeg har lært av. Jeg er stolt over å ha fått til målene som jeg satte for meg selv i fjord, og noen mål jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Jeg er evig takknemlig for alle som har heiet på sidelinjen ♥

Det som satte et stort inntrykk på meg, som gjorde meg veldig stolt og takknemlig var den serien som begynner allerede i dag, klokken 19:44 på nrk1. I hvert fall, året startet med en telefonsamtale fra en  journalist som ville ha meg på en episode i serien uro (se den her), der vi lagde en episode om sosiale medier og mitt forhold til det. Jeg er også takknemlig og rørt for at jeg har hatt en så fantastisk samboer som har støttet meg hele veien, og hatt troen på meg. Jeg er evig takknemlig for dette, og denne muligheten! Tusen takk ♥

Jeg setter så stor pris på dere alle, og vit at jeg ser dere også. Tusen takk for at dere er så bra og at dere orker og følge meg gjennom alt. Tusen takk, jeg er veldig takknemlig! Jeg gleder meg enorm til 2019, året mitt – der jeg har dere som heier, leser og følger med. Jeg vil avslutte dette innlegget med å si at jeg er evig takknemlig for hele reisen. Jeg kunne ikke vært foruten dette eventyret! 

Jeg håper 2018 var et like fint år som det var for meg! 
Godt nyttår! ♥