FLERE UKER SIDEN SIST..

Hei. Nå er det flere uker siden sist jeg var innom her og sa hei. Så jeg synes dere fortjener en liten update på den siste måneden jeg har vært borte fra dere. Sist dere hørte fra meg hadde jeg innspilling med NRK, til serien som kommer i starten av Januar 19. Vi spilte inn 14-15 september på arbeidsplassen jeg jobbet på i sommer, noe som var veldig koselig med også et kaos uten like, hehe. Når jeg kom hjem lørdag 15 september så hadde jeg full avslapping hele helgen. 16 september hadde jeg bursdag å ble hele 22 år! Det var en utrolig koselig bursdag, å en av de beste jeg har hatt på lang lang tid. Jeg fikk en klokke som jeg har ønsket meg så lenge av samboeren min, å jeg elsker den klokken!

Hopper noen dager frem… 

20 september fikk jeg en telefon fra kommunen jeg bor i der jeg fikk tilbud om lærlingeplass, noe jeg selvfølgelig takket ja til. Det å endelig føle at man er del av noe, å får i gang utdanningen sin er noe jeg ser frem til. Så nå jobber jeg i en 100% stilling, noe jeg trives med. 

25 september var det også den datoen jeg innså at det var litt over 6 måneder siden jeg var til psykolog sist, å hadde klart meg helt fint uten. Så nå har jeg avsluttet det med psykologen, å føler endelig at jeg klarer meg selv og stå på mine egne bein. Selvfølgelig var det skummelt i starten, men jeg skal klare dette!

Så det har skjedd litt med meg og jeg gleder meg til hva framtiden tilbringer <3