NÅ ER DET PÅ TIDE AT JEG ER ÆRLIG MED DERE

Nå er det et par dager siden jeg har vært her sist. Det er så mye som skjer rundt meg, at jeg ikke klarer så mye for tiden..  Jeg har nemlig spilt inn en video til dere slik at dere forstår hvorfor jeg har vært borte, og der jeg forteller hvor lenge jeg blir borte fra dere. Håper dere forstår. 

Håper også slike videoer som dette faller i smak, gi meg gjerne en tommel opp og abonner på kanalen min. Gjerne si i fra om dere vil ha flere videoer ♥

DEEP SHIT THAT HAS BEEN ON MY MIND LATELY

· DEEP SHIT THAT HAS BEEN ON MY MIND LATELY ·

✨ Det er veldig begrenset hvor mange ganger man skal fortelle seg selv at alt kommer til å ordne seg, når man vet innerst inne at det ikke gjør det. Hvorfor skal man kjempe for noe som aldri kommer til å fungere i lengden, eller som bare trykker deg ned. Jeg kjenner jeg er ferdig med å bruke til og energi på mennesker som konstant skal trekke meg ned å gjøre meg i et dårlig humør og får meg til å føle meg som et dårlig menneske. Jeg av alle vet det er vanskelig å trekke seg unna, men det er enda vanskeligere å være rundt mennesker som får deg til å føle deg til å føle deg som shit. Ha nok respekt for deg selv til å gå når noen ikke behandler deg bra eller når du føler du har fått nok.

✨ Hvorfor skal folk dømme deg fordi at du sliter med angst og depresjon? Jeg har vært i den båsen selv, og er der nå også. Men enkelte mennesker er så rask på avtrekkeren når det gjelder å dømme andre mennesker. Hvorfor er det slikt at jeg kanskje er et dårligere menneske enn deg fordi jeg har mye jeg sliter med? Det er tydeligvis enkelte ting man ikke skal forstå seg på. 

✨ Mennesker som elsker å prate drit om deg å spre dårlige rykter om deg. Det er altså noe av det værste jeg vet i mennesker. Mennesker som tar seg friheten til å bare si masse stygt om deg, få andre til å tro på det å gjøre deg om til et dårlig mennesker. Jeg vet jeg står for veldig mye godt, og at slike mennesker ikke fortjener noe form for oppmerksomhet, men hallo?! Hvor går grenser hos disse menneskene. Noen mennesker er bare syke i hodet sitt.

5 TING JEG GLEDER MEG TIL DENNE HØSTEN

🍁       🍁      🍁

Tenk det, dere. Nå er det offisielt høst, den fineste årstiden av alle årstider. Men siden det ikke tyder på at det er høst uten for døren så går vi mot kaldere tider, der trærne får fine farger og jeg nyter høster. Jeg er helt klart et høst menneske for dere som ikke vet det. Det er meldt over 10 grader i minst noen uker fremover, men jeg elsker tanken på at det både blir mørkere, litt kjøligere og tid for flere stearinlys og innekos med god samvittighet.

Vi har hatt en kjempefin sommer, selv om jeg har jobbet mesteparten av dagene så har været vært på topp. Så når det blir kaldt, er det deilig å bare kunne krype inn fyre litt i peisen, fyre opp stearinlys og nyte en god film sammen med min bedre halvdel.

Jeg tenkte å starte denne september uken med å fortelle hva jeg ser fram til i høst. Det gir meg så mye motivasjon og glede når jeg vet at vi nærmer oss min 22-årsdag og jeg allerede har nedtelling til julaften, hehe. Men det som er verst på denne årtiden er når man blir syk, noe jeg har vært i 2 uker.. Det er viktig på en blogg som denne å dele alle oppturer og nedturer. Ta dere med på det som ikke er så perfekt som alle andre skal ha livet til å virke.

Men okei, her er 5 ting jeg gleder meg til denne måneden 🍂

🍂 Høstfarger: Jeg er så giret på høsten, det er så mange fine farger på trærne og når løvet faller på bakken.  Denne høsten skal jeg ta flere bilder enn jeg noen gang har gjort tidligere, kanskje også få til noen videoer med dere. 

🍂 Bake: Det beste jeg vet er å bake en god bakst, drikke kakao og se en romantisk film. Det er noe med den høst følelsen jeg får. Her må jeg ikke glemme av de hundre stearinlysene jeg skal ha tent i leiligheten.

🍂 Badestampen: Dette er noe av det jeg kanskje gleder meg mest til. Sitte ute i stampen med J, tenne stearinlys, drikke en god vin og se på stjernene. Dette er noe av det koseligste jeg vet om!

🍂 Stearinlys: Er det bare meg eller er det straks mye koseligere å tenne stearinlys når det er rundt 5-6 grader ute i forhold til når det er 15-16 grader ute? Jeg ser fram til alle disse fineste høstfargene og stearinlys dagene. Må vel begynne å hamstre stearinlys med en gang!

🍂 22-årsdag: Min høstbursdag. Jeg har siden jeg var 6 år alltid elsket å ha bursdag på høsten. Det er noe som er så fint med høsten, det er romantisk, det er fine farger på trærne og så koselig ute. Jeg bare gleder meg til å tilbringe flere timer ute denne høsten.

 

HVORDAN STARTER JEG DAGEN MIN

God morgen! I går etter at jeg publiserte innlegget mitt startet jeg å sminke meg, da jeg og samboeren min skulle i overraskelsesbursdag til min pappa som fyller 50 år, 18 september! Alt startet 18:00 men jeg som bruker så lang tid på å sminke meg begynte flere timer i forveien, for å forsikre meg om at jeg ble ferdig i tide, noe jeg ble hehe. Bursdagen startet bra med at pappa var på gråten fordi han ikke hadde forventet det i det hele tatt, tror han ble veldig rørt av hva vi hadde satt i sammen til han. 

Alle som kjenner meg vet at når jeg var rundt 12-13 år så sang jeg i kor. Jeg satt derfor i går å øvde på sangen som jeg skulle opptre til pappa, for en liten påminnelse på at datteren enda er elendig på å synge, neida. Men jeg dro på med full hals og sang sangen til pappa. Sangen går sånn her  “Det er spenning i lufta, det er noe som skal skje, å jeg håper så gjerne at jeg får være med, Halleluja, halleluja, halleluja”. 

Men over til det jeg egentlig skulle starte innlegget med.. Nå er klokken 13:12, å her sitter jeg i morgenkåpen til samboeren min å nyter et glass melk og vafler. Jeg lager meg så å si aldri noe så godt til frokost, men siden jeg er syk og sliten etter i går fikset jeg noe vell fortjent til meg å samboeren.  Jeg våknet for rundt to timer siden med at jeg var så ekstremt tørr i halsen og hadde vondt i tunga, haha. Jeg har foresten vondt i tunga fordi jeg brant meg på kakaoen min for noen dager siden, hehe.. 

Jeg klarer ikke å skrive noe i dag, det kan ha noe å gjøre med at jeg er syk å ikke er i form. Så vi ses i morgen, forhåpentligvis er jeg bedre da!

 

JEG ER TILBAKE

Reklame | Nelly

1 september.. 🍂  H e r r egud hvor kjapt disse ukene har gått, men jeg er utrolig glad for å være tilbake her. Jeg har noe utrolig spennende som skjer fremover som jeg gleder meg så utrolig mye til. Jeg blir faktisk denne gangen å holde kortene tett inntil brystet til jeg vet all informasjonen rundt det og hva som akkurat skal foregå. 

Men siden sist har det skjedd så utrolig mye med meg, jeg er blitt blond noe jeg trives så utrolig godt med. Jeg har jobbet hardt med meg selv for å komme tilbake til normalen, altså det å ikke lengre være syk som jeg tidligere har vært. Er rundt 6 måneder siden jeg var til psykolog sist, og føler at jeg har klart meg fint noe jeg ikke kunne forestilt meg for et år siden. Noe annet jeg gleder meg veldig mye til er at jeg blir 22 år om 15 d a g e r!!! 🎈

TSKJORTE          HER

Akkurat nå sitter jeg på favoritt plassen i leiligheten å planlegger dagen min. Det blir en lang dag for å si det sånn, men det er noe jeg virkelig ser frem til. Jeg skal nemlig logge av her nå, å starte å sminke meg til i kveld. Vi ses i kveld 😽