I feel like things won’t be alright

 

Tired
Oh, sometimes I get tired on myself
And I feel like things won’t be alright
Lonely
Oh, sometimes I get lonely in your company
‘Cause we are the same, you and me

 

Er det greit å si at dette er en følelse jeg sitter med akkurat nå?   Er det greit av meg å si at jeg føler meg alene?  Er noen av disse følelsene jeg har inne på hjertet ok for meg å føle, eller er det ikke greit?  For akkurat nå så føler jeg meg mislykket. Jeg føler meg totalt mislykket, og det føles ikke bra…. Det er en jævla kjip følelse, det å føle at man ikke er god nok for samboeren sin, vennene sine eller de rundt seg. Det er en skuffelse i livet å føle at man ikke har en plass lengre, om man kan si det?…
 

Jeg har i lang tid slitt med depresjon, slitt med meg selv og hvordan jeg ser ut. Jeg er ikke perfekt og jeg føler meg heller ikke perfekt. Jeg har flere kilo for mye på kroppen, noe som gjør at jeg sammenligner meg selv med andre hele tiden.  De aller fleste bildene som blir langt ut på Instagram, Facebook osv og som er av meg selv blir som regel alltid lagt et filter over, for å dekke ting. Jeg dekker alltids magen min, går gjerne i ting som skjuler det meste – slik at jeg kan gjemme kroppen min og meg selv litt.  
 

 

Angry
Oh, sometimes I get angry with myself
But you won’t even care as long as you’re near
Hopeless
Oh, sometimes it get hopeless thinking you’re not here
I want it to end, to be free

 

Jeg hater å være så åpen om noe som jeg føler en så stor skram over.. 
Men sannheten er at jeg blir jævla kvalm av meg selv.

 

Alt jeg trenger nå er en pause fra livet. . . 

 

JEG BLIR SJØSYK OG SKAL JOBBE PÅ BÅT?!

 


Hei babes ♥ I går fikk jeg vite at jeg endelig har fått meg sommerjobb på båt, noe som er utrolig spennende. Det eneste som skjer da er at jeg er borte i 3 uker fra macen, samboeren og det sosiale livet rundt meg. Jeg gleder meg jo selvfølgelig til å tjene egne penger nå, å ikke minst bli kjent med nye mennesker å gå langt utenfor min komfortsone. Men gruer meg også litt til å være borte fra samboeren min i over 3 uker.  
Bortsett fra dette så holder jeg på å gjøre meg klar til skolen, starter om 40 minutter, så jeg må finne fram noen klær, fikse meg litt på håret å dra. Vloggen kommer foresten ut i løpet av helgen, og den er filmet i dag. Klemzzzz.

I MAI SKAL JEG..

God morgen stjerner 🌟 I dag sto jeg opp litt før 9 med at jeg har så utrolig dårlig tid siden skolen starter snart, hehe. Som jeg har nevnt en gang før til dere så er jeg et B-menneske og sliter så utrolig mye å stå opp. Det er så utrolig slitsomt i lengden for å si det sånn.    Men aller først skal jeg skrive ned noen av mine planer for mai, og det er så mye spennende som skjer framover. Når jeg har reist bort har jeg klart meg fint, blogget hver eneste dag og hatt dette som en jobb. Så dette må jeg huske på nå også selv om det er mye stress denne måneden. 
 

🇳🇴 PLANER I MAI 🇳🇴
 

 

🌟 Lese til eksamen – Ingenting er kjedeligere enn det her. Jeg har eksamen om under tre uker så jeg må bare studere så mye som jeg klarer framover og heller fokusere litt mindre på skolen når eksamen er over. Men fram til den tid skal jeg alltid sette av en time eller to til dere.
 

🌟 Feire 17 mai hos svigermor – Dette er noe jeg gleder meg til så utrolig mye! Det er alltid koselig å dra hjem til svigermor/svigerfar og bare slappe av 100%. Det er noe jeg gjør der. Jeg føler meg så utrolig hjemme hos dem.
 

🌟 Prøve å få en brunfarge – Jeg er jo en bleikfis som vi liker å kalle det her jeg bor. Så jeg må bare gå ut og legge meg ned hver eneste gang solen kommer opp, selv om det er eksamen eller hva det skulle være. Fargen må jeg prøve å få før det blir sommer.
 

🌟 Masse frukt! – Ja, dette er et must på våren. Det er så utrolig deilig å ligge ute å sole meg, spise jordbær, bringebær, vannmelon osv. Mmmm! Gleder meg allerede!

 

FACEBOOK HER  –  INSTAGRAM HER  –  SNAPCHAT  YTOIEEN

TILBAKE STERKERE

GENSER HER   (: 199    før: 499)

Jeg har trengt litt fri. Jeg er så utrolig sliten for tiden og klarer ikke å stå opp om dagene. Det å bruke over 2 timer for å klare å stå opp er så slitsomt. Så jeg bestemte meg for en stund tilbake at jeg skulle ta fri for en liten stund, samle kreftene finne litt inspirasjon og viktige temaer og blogge om igjen å heller komme sterkere tilbake – og det er jeg nå! 

Ps: Det er opp til 80% salg på Nelly, klikk deg inn her for å ta en titt! 

 

FACEBOOK HER  –  INSTAGRAM HER  –  SNAPCHAT  YTOIEEN