#8 UKEN SOM GIKK

Reklame | Madlady

SETT UTSOLGT  ⎪  LIGNENDE HER (bare i rød)
 

AKKURAT NÅ

Akkurat nå holder jeg på å reparere speilet mitt som gikk i stykker på gulvet. Det å måtte plukke rammen i fra hver andre og lime igjen er mer arbeid enn jeg trodde…
 

UKENS OPPTUR

Min ukens opptur har vært at jeg har filmet inn en episode til et tv program med NRK. Jeg har laget en video til dere som dere kan se her, der jeg forklarer mye rundt dette temaet. Det har vært en så spennende uke, og alt gikk over all forventning. Jeg fikk møte Leo, vi hang sammen i min og samboeren min sin leilighet og rett og slett bare koste oss! Jeg er så fornøyd med at lille meg ble plukket ut til å fronte om det temaet, jeg gleder meg sånn til det kommer på tv!! ♥
 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Det har egentlig ikke vært så mye som har irritert meg uten om en ting, som ikke bare har irritert meg nå men som jeg blir forbanna over av og til. Det at andre mennesker er så barnslige og skal hakke ned på andre.  Bare for at jeg ikke går over ens med andre mennesker så er det ikke slik at jeg starter å oppføre meg som 12 åringer, men det gjør disse menneskene.  Blir overgitt av og til.
 

SETT UTSOLGT  ⎪  LIGNENDE HER (bare i rød)


UKENS TANKE

Tanken denne uken er at jeg skal starte å gi litt mer faen, og det er noe jeg faktisk har veldig godt av. Tanken på at jeg ikke skal la andre pirke meg på nesen, og bare kjøre min egen til og egen vei. For å si det sånn, så er jeg på god vei med det! Det å bare få NRK på besøk, var en oppvekker.
 

UKENS HUMØR

Humøret har vært på topp! Jeg er så lykkelig for tiden og har det så utrolig bra. For en gang skyld føler jeg at livet smiler og ikke bare på grunn av NRK. Men fordi jeg endelig har funnet meg mannen jeg ønsker å leve resten av mitt liv med, stifte familie med og bare gjøre alt som gjør meg så lykkelig som jeg er!
 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

NRK GJORDE DRØMMEN MIN VIRKELIG

JEG INNRØMMET AT JEG VAR SYKELIG OPPTATT AV..

GOD LØRDAG

GOD LØRDAG

Reklame | Nelly

GENSER HER  ⎪  CARDIGAN  UTSOLGT   LIGNENDE HER


Hei og god morgen eller skal jeg si formiddag? Hehe. 😅 Akkurat nå ligger jeg i senga å kurerer meg selv med Luksusfellen og Cola. I går dro jeg og samboeren min i bursdag hos naboen og feiret 20 årsdag! Det i seg selv var utrolig koselig og bare det å møte mennesker jeg ikke har møtt på flere år. Så i dag er jeg fyllesyk og skal kurere meg selv med litt serie og cola før jeg starter å jobbe litt med bloggen. På dager som dette, der jeg bare ligger i senga vil jeg si er de mest perfekte dagene å jobbe på. Det å høre på musikk, blogge og bare kose meg! Uansett så håper jeg dere får en fin lørdag videre, og still gjerne spørsmål til en fremtidig spørsmålsrunde. x

NRK GJORDE DRØMMEN MIN VIRKELIG


Jeg vil starte dette innlegget med å takke NRK for å ha hatt troen på meg hele veien, har stått med min side og vist meg tillit. Uten dere hadde jeg ikke klart meg så bra som jeg gjorde i dag og jeg er evig takknemlig! Det å ha fått være med på dette eventyret med dere har vært så utrolig bra, og det 
å få være blant 1000 ungdommer som daglig føler på dette temaet, og da velge meg lille meg til å fremme dette, det føles bra!  Så tusen takk NRK for at dere er dere og tusen takk til Lasse, Leo og Vegard som gjorde dagen min enda bedre! 

♥      ♥      ♥

Dagen i dag starten rundt 09.15 der NRK kom på besøk til meg og filmet meg og Leo Ajkic. Skal ærlig innrømme at jeg ble litt starstruck av å tenkte på at jeg har møtt en så kjent person, hehe.  Det å få være med på dette eventyret har vært et helt uvirkelig minne, og det er noe jeg aldri kommer til å glemme. Alt i alt tok dette lang tid, og jeg er utrolig sliten nå. Dagen har vært så fin og jeg har hatt det så fint.   Jeg tenkte jeg skulle spille inn en video i helgen der jeg forteller dere litt kort om dagen i dag siden det kanskje er litt spennende, og om hvordan ting var, hvordan jeg følte det gikk og har DU noen spørsmål så still de gjerne! x

I DAG ER DAGEN, HERREGUD JEG GLEDER MEG

Hei fine ♥     Hvordan har dere det i dag?   I dag har jeg en utrolig tung dag, og det eneste jeg kommer på nå som begrunnelse er at jeg er så utrolig sliten og dårlig for tiden. Jeg har et liv som er som en berg og dal bane så livet mitt går opp og ned ofte, noe som utgjør at jeg blir veldig sliten, veldig kjapt. Men i dag er dagen det passer dårligst å være sliten. Først har jeg skole til klokken 13.05, så er det hjem om skrifte klær for å dra på jobb til klokken er 19.00.  Deretter skal jeg møte Leo, Lasse og fotografen som jeg ikke husker navnet på, hehe. For i morgen skal alt spilles inn!  WIII!!  

 

TROWBACKTIME TO MY FIRST YOUTUBE VIDEO 

https://youtu.be/AyT9hADBwKQ
 
Så håper alt er bra med dere i mellom tiden og at Youtube videoen falt i smak, så snakkes vi snart! x
 

JEG INNRØMMER AT JEG VAR SYKELIG OPPTATT AV…

Vi lever i et samfunn der det er normalt og dele sin første orgasme, det at alle skal vite når man mistet jomfrudommen og ikke minst det å dele kropp på mest mulig måte. Hvordan framstiller vi oss egentlig på internettet? 🤭

 

Jeg heter Renathe og jeg er en 21 år gammel jente som en gang har et mål om å kunne nå langt i denne businessen. Jeg er som alle andre glad i å dele av meg selv å la dere se at det er ikke alt som er så perfekt som man fremstiller det på sosiale medier. Jeg har blitt kjent med verden på en helt annen måte enn hva jeg gjorde når jeg var 10-11 år. Jeg så opp til alle damene som var på hvert magasin, på hvert blad og ikke minst på hvert Instagram bilde og sa alltid “En dag Renathe, så skal du være like vakker som disse damene, like slank, like fin hud og bare se perfekt ut!”. Tro meg, som en liten jente, så er alt perfekt.
 

Etter noen år har jeg innsett at alt er ikke så perfekt, som jeg skal ha det til. Det er så mange som retusjerer bildene sine for å få bort den “ene” kvisa, og se mest mulig perfekt ut, men hvordan framstiller du deg da? Jeg skal være 100% ærlige med dere når jeg sier at jeg hadde en periode i livet mitt der jeg retusjerte ansiktet mitt så til de grader. Det så helt jævlig ut, jeg så helt jævlig ut. Men i mine øyne så jeg perfekt ut. Det var akkurat sånn Renathe på 10 år ville se ut, så store lepper, så hvite tenner og ikke minst så fin og glatt hud.  

La oss alle være enige om at dette ikke ser bra ut! 👆
 

Jeg ble dessverre en av mange som ble så opptatte av å se perfekt ut, jeg ble hun som tok det til neste nivå og skulle skjule alt. Hver eneste pore synes jeg også var helt forferdelig, hva som gikk av meg aner jeg ikke – men jeg ble avhengig og det er så utrolig skummelt og si. Det å håpe på å se perfekt, – det gikk i hodet på meg, og slikt som på bildene ovenfor ser dere er at det er alt for mye, jeg redigerte alt! And this is not good at all!  Jeg ble så avhenging at når jeg først sluttet så synes jeg at nesen min var så stygg, hehe. Men er vi alle enige om at denne biten med retusjering ikke er noe bra for noen. Dette er skadelig, og jeg ønsker ikke at andre skal utsette seg selv for dette.

 

Jeg har i lang tid slitt med det kroppspresset som skjer overalt, spesielt på Instagram. På mitt værste veide jeg nesten 100kg, noe som er ekstremt mye til å være meg. Ting var så ille at jeg ikke ville gå uten for døren uten å kunne skjule alt på min kropp. Jeg så gravid ut for å være ærlig, jeg var så oppblåst å stor.  Jeg husker så godt at vi i september i for 2 år siden? – at vi skulle ta familiebilder, og jeg husker jeg spurte fotografen om han kunne retusjere meg tynnere/slankere.  Fordi dette hadde gått i hode på meg. Det idealet om å se perfekt ut var helt borte, jeg så ikke perfekt ut i det hele tatt.. 

Her er bildet av Renathe 20 år, og nesten 100 kg 👇

Jeg vil ikke si jeg var sykelig overvektig, men overvektig var jeg ja. Dette var så utrolig usunt for meg på denne tiden, men på samme tid så var jeg kommet til et stadie der jeg ikke hadde det bra med meg selv eller alt som skjedde rundt meg. De personene som var rundt meg var toxic, rett og slett!

Men dette innlegget ble så langt at jeg skriver del2 snart! x

JEG HAR FORANDRET NOE PÅ MEG SOM DU VIL MISLIKE

Reklame | Ideal of Sweden

Hei fine dere ♥ Hvordan går det med dere?  Er det nå jeg skal starte innlegget med å beklage for fraværet mitt?  For det orker jeg ikke.  Dagen i dag har vært så utrolig lang, og jeg er sliten.  Startet dagen med at jeg våkner litt før 06.00. Røyser meg opp av senger, lager meg mat og starter og pakke skolesakene mine i veska, siden jeg hadde en heldags prøve i dag og vil være sikker på at jeg ikke hadde glemt noe. Når klokken nærmet seg 06.55 startet jeg å kle på meg, ta tingene mine og dra. Så klart måtte jeg snu da jeg hadde glemt noe, hehe.
 

Når jeg kom hjem var jeg sliten, hadde brukt 5+ timer med matte. Så jeg trengte terapi for sjela og det ble at jeg satt meg foran vinduet og startet å sminke meg. Alt startet med en helt vanlig hverdagslook, men det er så kjedelig så jeg fant på at jeg skulle prøve noe nytt. Ikke at jeg hadde noe plan om hvordan jeg skulle se ut, jeg bare lot børsten gå sin egen vei, hehe.
 

 🌿 – SLIK SKULLE JEG SE UT – 🌿

 


🌿 – SLIK BLE JEG – 🌿

 

 

MOBILDEKSEL HER

 

Hva synes dere om min nye hverdagslook? Var jeg ikke pen? 😂 Haha nei jeg bare tuller, kommer nok ikke til å gå sånn som dette, men det er utrolig gøy å bare prøve seg litt ut. 

#7 UKEN SOM GIKK

 

AKKURAT NÅ

I dette sekundet sitter jeg å skriver noen temaet jeg ønsker å ta opp med dere her på bloggen. Jeg føler at bloggen er et fint hjelpemiddel når jeg vil dele ting jeg har tenkt på en stund eller bare trenger et “fristed”. Jeg har lenge ønsket å lage en vlog, men mine hverdager er dessverre litt for kjedelige, så hva vil dere se?  Ja, det er riktignok et godt spørsmål!
 

UKENS OPPTUR

Jeg vil gi meg selv litt kred for at jeg endelig har blitt litt mer en 12 år i hodet (hehe) og startet å komme meg ut av skallet mitt. Jeg har i så lang tid trykt meg ned om og om igjen, men nå har jeg sagt stopp. Det å kunne sette seg ned å skrive dette er så himla bra! Jeg er så stolt over meg selv som har kommet så langt at jeg kan se forbi alt det vonde som har skjedd å bare fokuserer på meg selv og de rundt meg. ♥
 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Det er masse som irriterer meg i blandt, men denne passer seg ikke her 😉 
 

UKENS TANKE

At jeg skal ta vare på de menneskene jeg har rundt meg, og de som gir meg negativ energi skal jeg kaste på hue og ræva ut.
 

UKENS HUMØR

Happy as fuck! Det tror jeg er det som beskriver meg mest nå for tiden. Hvor deilig er ikke det?!
 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG HAR TATT EN STOR BESLUTTNING FOR LIVET MITT

DETTE VAR ET MARERITT FØR 

DETTE VAR ET MARERITT FØR

Reklame | Nelly

Jeg har i lang lang tid vært så utrolig usikker på meg selv om min kropp. Dette har vært et mareritt hver eneste sommer, for å si det sånn. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært komfortabel med meg selv, siden jeg har noen kilo ekstra her og der.    Men nå det siste året har jeg lært meg selv og like meg for den jeg er, og godta meg selv for at jeg er slik som jeg er.  Jeg har alltid hatt komplekser med å vise magen min, men nå trenger jeg ikke det. 

De nye badedraktene som er kommet ut er ikke bare pene og se på men såå sexy også! Jeg har allerede kjøpt meg en, og pengeboken min ligger å venter til jeg kjøper flere. For disse gjorde at min selvtillit var fra 0 til 100!  

 

 

 1. HER ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. HER ⎪ 6. HER 

 

 

1. HER ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER

DET BESTE MED MORGENEN ER..

 


Det aller fineste med morgenen er at jeg kan lage meg
 en god frokost og har god tid før jeg må ut å gjøre ærender. Jeg har alltid hatet å ha så utrolig dårlig tid, men jeg har alltid gjort samme feil om og om igjen. Helt til jeg en dag våknet opp å  fant ut at det er på tide å stå opp, hva som skjedde vet ikke jeg – men jeg elsker å våkne tidlig i hvert fall! Det å få med seg dagen, og solen når vi for en gang skyld har den!, hehe! Men i tillegg til å få med seg solen har jeg noen tips slik at ting skal bli lettere for dere om dere prøver å bli en morgenfugl som jeg er.
 

☀️ Når alarmen ringer så hopper du bare rett opp og det dummeste du gjør er å slumre.

☀️ Gå på badet og vask ansiktet med vann, slik at du våkner.
 

Nå skal jeg i hvert fall dusje, fikse meg litt og så gå ut å nyte solen litt før jeg skal dra på skolen. Håper dere har en fin dag! ☀️
 

FACEBOOK HER  –  INSTAGRAM HER  –  SNAPCHAT  YTOIEEN