TUREN I DAG GIKK TIL

Hei babes ♥

Hvordan skal jeg starte dette innlegget? Jeg har hatt en sykt dårlig dag i dag. Dagen startet med at jeg våknet rundt 12.30 der jeg fant ut at jeg ville gå på en fjelltopp, jo så langt kom jeg meg ikke. Jeg startet å gå, men ble stopp 100 meter fra fjelltoppen. That sucks! Men når jeg alltid skal være så sta, og egen så gikk det dessverre ikke denne gangen. Så vi gikk ned igjen. Rundt 17.40 kom vi ned å da sto middagen klar, å rett etter middagen sovna jeg i senga. 😴

Men bilder ble det fra i dag, så her har dere noen bilder fra turen og det er gjerne bare utsiktsbilder også denne gange, hehe.

 

♥ Har du noen gang vært på Helgeland?

DRØMMEN

Heihååå ♥

Nå i skrivende stund sitter jeg i bilen med samboeren min for å dra til en liten plass som heter Sømna for å se meg litt rundt. Jeg synes hittil at helgeland er sååå fint, er forelsket i plassen altså! Som dere ser på bildet under så ser dere at dette er en perle, og det er såå fint her! Uansett så skal jeg ta litt bilder, kanskje det blir litt jacuzzi i kveld med et par venner, så det blir så koselig ♥ Såå vi blogges litt senere :*

 

JEG SMINKER MEG MED Q-TIPS

 

Hei fine ♥ Nå tenker dere sikkert at det har tørna for meg, hehe. Men det har det altså ikke. Jeg har dessverre ikke alle sminkekostene mine her for tiden, så jeg gikk i tenkeboksen for å finne ut hva jeg kunne conturere med, og gjett hva jeg brukte? En Q-tips! Jeg er overrasket at det ble så fint som resultatet viser. 

👇 👇 👇

FREMGANGSMÅTE

1. Det første jeg gjør er å påføre primer og deretter foundation. 

2. Så går jeg over til conturering, og da bruker jeg et kit fra Makeupmekka.

3. Så sier jeg bare: blend, blend, blend!

4. Det neste steget er å forme øyenbryene slik jeg vil, og jeg bruker en brynspen fra Makeupmekka.

 

5. Det siste jeg gjør for å gjøre ferdig looken er å ta på min desidert favoritt mascaraen fra Lash Sensational mascara. 

 

Ooooog dette er den ferdig looken! Jeg er veldig fornøyd siden jeg har brukt en Q-tips som hjelpemiddel for å få til denne looken. TUSEN TAKK til alle dere søte mennesker som setter pris på mine innlegg og gir meg masse kjærlighet! Jeg er så glad for at en hver av dere gir meg støtte, så igjen TUSEN TAKK! 

 

JEG DELER EN STOR DEL AV LIVET MITT

Hei babes! 💘

Nå i skrivende stund ligger jeg på en hytte mitt i ødemarken og egentlig er på tur til å sove. Men gjett hvem som savner dere?

Jeg drar hjem i morgen tror jeg? Å da kommer det et bildedryss og saftig informasjon! Gled dere sier jeg bare!

Men enn så lenge, så snakkes vi. Nå skal hodet treffe puta og øynene lukkes! God natt! 💘

20% PÅ HELE KJØPET DITT

Reklame | Ideal of Sweden

Hei fininger ♥

Hvordan går det med dere fine mennesker? I dag skal jeg dele noe med dere som jeg virkelig er så fornøyd med. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er så fornøyd med Ideal of Sweden, og nå har jeg nemlig klart å fikset en rabattkode til dere som gir dere 20% på kjøpet.   Så her gjelder det å spare penger!

Denne fine lommeboken kan du kjøpe HER

 

Dette dekslet kan du kjøpe HER.
 

Resten av utvalget finner du her, og bruk koden “FCSS18″ for å få 20% på kjøpet ditt!

HEI I FRA. . .

Bilen. Beklager for at jeg ikke har skrevet til dere i dag men jeg har stresset rundt her, har vært så mye som skulle ha blitt pakket og ting skulle blitt fikset at jeg har dessverre ikke hatt tid til å sette meg ned foran maccen. Men nok om det! Jeg sitter i bilen med 4G fra mobilen og blogger mest samboeren kjører, vi er nemlig på tur sør i landet. Herregud som jeg gleder meg til vi kommer frem, selv om det er mange timer til. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

I løpet av uken kommer det et super interessant innlegg til dere, så gleder meg såååååå mye til å skrive videre på det i bilen. Jeg er litt high på det innlegget selv, hihi. 

HVA ER EGENTLIG PÅSKEKOS?

🐣   🐣   🐣

Hva ser du på som påskekos? Siden påsken starter for veldig mange i morgen, så reiser man sikkert hele landet for å stå på ski. Det skal i alle fall jeg, hihi.  Jeg gleder meg så mye til å tilbringe påsken med di menneskene jeg elsker. Så siden jeg skal reise bort skal jeg nevne litt av det jeg skal gjøre i påsken. 

#trowback summer 2017.

🐣 Kvikk lunsj og appelsin – Det er en tradisjon tro det eller ei. Det er så deilig å kjenne solen steke og du sitter ute i snøen med en hjemmelaget benk der du koser meg med god mat.

🐣 Stå på ski! – Det er noe av det beste jeg vet om å gjøre i påsken, det å kunne gå en lang skitur, ta med kakao, appelsin og kvikk lunsj, nam.

🐣 Nyte tiden med familien – Ja, dette er noe jeg gjør så å si hver påske! Det er like deilig hver påske å vite at jeg kan dra opp til hytten vår og bare kose meg uten internett og dekning <3

🐣 Reise til svigerfamilien – Det å reise bort med samboeren min gleder jeg meg kjempe mye til, det å bare komme seg bort.

 

Skal du noe i påsken? Håper i alle fall dere får en kjempe fin påske 🐥

MINE MÅL FOR MARS

Nå er vi i midten av Mars, og herregud så fort denne måneden har gått! Jeg er utrolig takknemlig for alt disse månedene i starten av 2018 har vist meg, jeg er så lykkelig som du kan få det! Derfor at jeg forberedt noen mål jeg vet blir å gå i oppfyllelse i løpet av Mars.  Jeg har bestemt meg for å ikke sette så alt for store mål, da jeg må ta et steg av gangen. Jeg kan ikke gjøre ti ting på en gang, dessverre. 

 

🌸 Jeg skal være lykkelig – og dette er noe jeg allerede er. Jeg har det så bra med min samboer og han gir meg alt jeg noen gang  har ønsket meg hos en person. Jeg må si jeg er verdens heldigste jente som vet i en alder av 21 år hvem jeg skal dele mitt liv med fremover. 

🌸 Ta bedre vare på kroppen min – dette er noe jeg virkelig må bli flinkere på! Jeg spiser så mye usunt for tiden og ting som ikke er bra for kroppen i det hele tatt! Så dette er vel det målet jeg må gjennomføre. 

🌸 Bli et gladere menneske – jeg har i lang tid slitt med ting som har vært over skulderen min i flere år, noe er mer slitsomt enn andre ting. Men jeg er klar til å gå videre å bli en sterke versjon av meg selv.

 

#tbt til trimturen min til Svolværgeita sommeren 2017.

🌸 Starte å gå oftere – dette er noe jeg er så utrolig dårlig på. Dørstokk-mila er utrolig lang for å si det sånn! 

🌸 Sist men ikke minst, ha det gøy! – Jeg elsker å ha det gøy, det er noe med det å alltid være glad, le og bare kose meg masse. Så i mars skal bli en god måned.

JEG KOMMER TILBAKE STERKERE

Hei fine dere ♥ Hvordan går det med dere?  Som jeg sier så sier jeg at jeg savner dere, og det gjør jeg! Men jeg har hatt det så travelt og vanskelig for tiden, og det har tatt opp min energi for dere. Men fra i dag og ut 2018 skal jeg bli flinkere.  Jeg kan love dere et innlegg om hver dag, livestream på Instagram (heter Renathelovise), vlogge på snapchat (heter YToieen).  Er helt hva dere ønsker å se. 

Nå er det en god stund siden jeg har vært her og jeg kommer til å skrive et innlegg om hva jeg har gjort, legge med bilder og slenge med en hverdagsvlog. Jeg kommer til å starte litt i helgen (siden den er i starten av påsken), så da er det mye mer spennende og se og ja. Så vi ses snart med et litt mer innholdsrikt innlegg. Men jeg må bare si tuseeen takk for at dere som føler med på meg enda er her, jeg setter så stor pris på det!

DIY PROSJEKTER

Hei fine dere ♥ 

Jeg er så evig takknemlig for hver av dere som er innom bloggen min å skriver kommentarer selv om jeg ikke har blogget på lenge. Men nå kommer jeg innom for å si hei. Jeg er på Landegode nå og har endelig fått internett til å kunne skrive til dere. Men uansett. Over til overskriften DIY-prosjekter. Jeg har bestemt meg for å lage noe fint i påskegave til samboeren min. Jeg sendte 3-menningen min opp på loftet for å finne at av garn etter sin mor å fant en halv strikket genser. Jeg tror det kan bli bra!  Jeg kommer til å ta litt bilder når kameraet mitt endelig kan bestemme seg for å fungere. Det er så irriterende å kjøpe et kamera til flere tusen så har det funket så dårlig siden jeg kjøpte det. . . 

But anyway, now I need some food. Today I’m gonna eat avocado. And do you know what? I REALLY LOVE IT! So see you guys later? ♥

Legger ut et bilde fra 2016?        Se hvor fine bryn jeg hadde!