JEG ER AVHENGING

· DAGENS LUNSJ ·

😻 😻 😻 😻 😻

 

God morgen babes! Hvordan har dagen deres vært? Min har i alle fall vært fin, jeg sto opp rundt 10.40 og var ute av døra 11.05. Jeg dro å plukket opp en venninne så dro vi på skolen, hehe. Men uansett. Jeg drømte noe så rart i natt å det så utrolig godt ut så derfor måtte jeg prøve det. Jeg drømte at jeg spiste avokado på knekkebrød med salt, og måtte derfor dra på butikken å kjøpe det. Skal jeg si dere nå? Det var så j*vla godt!! 

 

Så nå skal jeg spise litt mer, klarer ikke å dy meg. Det var så alt for godt! Etter dette skal jeg sminke meg, og fikse meg litt. For dere lurer så skal jeg på jobb klokken 15.00 å skal jobbe til 19.00 i kveld. Følg meg på Snapchat YToieen, skal vlogge litt der før jeg drar på jobb. Vise litt hvordan jeg sminker meg, hva jeg skal ha på meg og litt sånt. 

Ha en fin dag, xx.

DEN STORE NYHETEN ER…

· Alle lenkene i dette innlegget er reklamelenker ·

Jeg må bare si beklager for i går! Jeg er så utrolig sliten for tiden og er død etter skolen, så sovner jeg å sover. Jeg sov til klokken 11 i dag og kom hjem i går rundt 14:12, hehe. Men over til det dere har ventet på! X-life har tidenes salg nå! Jeg elsker den butikken. For deg som liker å trene finner du alltid en fin og behagelig treningstights til en lav pris! Du bestiller varen din, den blir levert innen 3-4 dager og du vil elske det! Nå har x-life opptil -30% på vintervarene!

Jeg har lenge hatt så lyst til å trene og få meg en tights som sitter som et skudd. Har vært på utkikk over alt men aldri funnet en jeg liker.  Jeg har alltid vært fornøyd med x-life og tenkte derfor å prøve å se der, og fant denne fine tightsen til en billig penge! Denne We are fit tightsen kostet originalt 699 kroner, men er på tilbud til bare 200 kroner! Hvor billig er ikke det? Denne fine tightsen kan du kjøpe HER!
 

Tilbudet finner du her, og varer til 4 mars! 

DELER EN STOR NYHET MED DERE…

· GOOD MORNING SUNSHINE ·

 

I dag våknet jeg opp til verdens søteste melding fra samboeren min, å det fikk hjertet mitt til å smelte!  Jeg må ærlig si at jeg føler meg som verdens heldigste jente 😭😻.  Jeg har ikke ord, hihi. Men nå sitter jeg og slapper av i sofaen og skal slå på min kjærestes pc slik at jeg får spilt litt Sims4! Er så hekta for tiden, så må ta meg en time eller to før jeg pakker vesken og drar på skolen, ahh. 

Hvordan har deres helg vært?   Jeg har i hvert fall bestemt meg for å blogge med et innlegg hver dag (i dag blir det to) før jeg eventuelt trapper opp med to per dag. Grunnen for at jeg bare blogger med et innlegg hver dag er fordi jeg er så sliten for tiden, og trenger egentlig all den tiden jeg kan få for meg selv, sånn som nå også. Livet mitt er ikke akkurat på plass, og det er ikke hodet heller for tiden, så siden jeg har det vanskelig så er det grunnen for at jeg bare blogger en gang om dagen. Men nok om det!

 

Jeg skal vise dere litt senere noe jeg tror dere kommer til å elske, i hvert fall om du liker rosa og liker å trene? Dette produktet er også på tilbud til en så lav pris at det er et kupp! Can´t wait!!   Men vi blogges, xx babes.

TIPS DERE IKKE KAN GÅ GLIPP AV

· Dette innlegget inneholder reklamelenker ·

Mitt beste stiltips er den klassiske setningen «less is more»
 

Jeg har i lang lang tid elsket dekslene til Ideal of Sweden! Jeg kjøpte meg et deksel der i fra i oktober, og de ble dessverre ødelagt. Jeg tok kontakt med ideal of Sweden og dem sender meg et nytt! Det kaller jeg service! Det er ikke alle som sender et nytt når det er fire måneder siden jeg kjøpte det. JA – jeg elsker dem!   Så jeg vil vise dere noen av mine favoritter. 

 

Dette fine dekslet får du kjøpt her.

 

ROSA! HerreG-U-D så forelsket jeg er i dette! Et finere deksel skal man lete lenge etter. Det får du kjøpt her.

 

Et kjempefint deksel som er både stilrent å classic! Kjøp det her.

 

IDEAL OF SWEDEN  har så mye mer enn hva jeg viser her! De har en utrolig kjapp levering, kjempe bra service og deksler til en bra pris! Klikk deg inn her for å komme direkte til nettsiden deres!

 

VIDEOEN ER UTE!

Hei fine lesere 
 

Hvordan er dagen deres?  Jeg har jobbet på spreng for å få videoen ferdig, og føler den er som så. Det var så utrolig vanskelig å redigere noe som ikke var bra fra utgangspunktet! Så jeg legger ut video her i håp om at den er bedre enn hva jeg først startet med! Sååå jeg sier bare en ting til dere; KJØR FILM
 

video:Landegode video

 

FØLG MEG PÅ YOUTUBE HER

ER JEG HJEMME ALLEREDE?

I skrivende stund sitter jeg på hjem med toget, wii! Men jeg må få klage litt til dere, for internettet på toget er ingenting å skryte av, for herregud hvor dårlig det er! Hvor mange ganger i løpet av disse få timene har jeg prøvd å publisere dette? Jo mange, haha. Men nok klaging for en stund. Jeg er endelig på tur hjem, og jeg kjenner alle sommerfuglene i magen. Det skal bi så uendelig godt å møte samboeren min igjen. 

 

 


 

Jeg har tenkt å dele videoen min av turen min til Landegode i løpet av helgen, gleder du deg til å se så fint det er der? 😽  Jeg gleder meg i hvert fall kjempe mye til å dele alt med dere, å at dere får se en av Norges mest gjemte plass, men som også er så fint! 

FØLG MEG PÅ YOUTUBE HER

 

JEG ELSKER VERDEN UTENFOR

 

God morgen fine lesere    Nå er klokken 12.30 og jeg har akkurat stått opp. Herre G-U-D hvor deilig det har vært å sove lenge i det siste, å endelig slappe av å ikke føle at det er press fra alle kanter.  Jeg nyter livet! Men så fort denne uken er over er jeg tilbake til en mer stressende meg og mer til å være tårevåt å sliten.  Men for dere som ikke har fått med dere hvor jeg er så er jeg hos min 3-menning. Som dere ser på bildet ovenfor ser dere vakre Landegode. Det er mye mer enn vakkert.  Jeg kan si så mye som at når jeg var mindre rundt 6-7 år kanskje, så brukte jeg å være en god del her sammen med familien. Jeg har så mange minner fra denne plassen, men også noen minner som ikke er like så bra. Men alt i alt så er det så deilig å dra hit å bare koble ut alt!
 

Men siden jeg er borte i ny og ned så tenkte jeg å kjøre i gang noe som jeg egentlig skulle ha startet med hver gang jeg reiser?  Mine planer for disse dagene. I en mer detaljert form, kanskje?


🌸 Det aller første er å slappe av, er det noe jeg trenger så er det å slappe av!    Jeg er så himla sliten og lei. Kanskje jeg ikke viser det så utrolig godt, men jeg er død på utsiden altså.
 

🌸 Kjøpe inn blomster å dra å legge blomster på graven til Bjørn.    Denne mannen betydde så utrolig mye for meg når jeg var mindre, å det at jeg faktisk ikke fikk ta farvel med han i begravelsen er jeg enda utrolig sint for! Jeg savner han hver eneste dag 
 

🌸 Kjøre moped/firhjuling!    Er det noe jeg elsker der ute så er det å leke med livet litt, hehe.  Det å kunne kjøre dag og natt uten at jeg vil få noen konsekvenser for det er så utrolig deilig! Jeg vil ikke kunne få bot en gang for at jeg kjører for mye. 
 

🌸 Det å leve uten dekning å internett er så utrolig digg! Jeg skal la mobilen ligge igjen inne mens jeg er ute å koser meg. Kameraet blir med slik at jeg får filmet dere something to a video, men uten om det så er det null mobil på meg!

 

Så her har dere en liten liste på hva jeg blir å finne på, men det er mye mer å finne på om du bare har litt med energi enn det jeg har.  Kos dere så mye i dag så snakkes vi i morgen, men en video kanskje? 

JEG HAR FORLATT ALLE…

Hei fine lesere 
 

I det sekundet du leser dette er jeg dratt.. Jeg har bestemt meg for å reise bort i et par dager så dette innlegget å de som kommer framover til fredag er skrevet på tirsdag, hihi.  Jeg har i lang lang tid hatt så lyst til å reise bort en liten stund, for å klarne tankene mine litt å for å finne ut hva jeg skal gjøre videre med livet, men også med det generelle rundt livet. Jeg har derfor bestemt meg til å reise til Bodø i morgen å reise med hurtigbåten klokken 8 på kvelden til 3-menningen min. Jeg kommer ikke til å være tilgjengelig med internett eller dekning så jeg svarer så raskt jeg får tilgang på det! 

 

Jeg har i hvert fall tenkt å spille inn en liten hverdagsvideo til dere der dere kan se litt hva jeg gjør, hva jeg ikke gjør å bare litt rundt dette. Høres det interessant ut? Men nå nok om meg, hvordan har dere det for tiden? Ønsker å høre litt mer fra dere, og gjerne noe dere vil se på video! Gi meg masse eksempler i kommentarfeltet, så skal jeg se hva jeg blir å ta med i denne videoen!

 

#tbt

JEG SKAL STARTE ET NYTT LIV…

.. Men med hva?    Jo, etter mye om og men om hva jeg har energi til og ikke så skal jeg starte å trene igjen for fult! Jeg ønsker å bli sunnere, få mer energi og klare å komme meg opp dra depresjon og angsten som jeg sliter veldig med for tiden.. Jeg gleder meg faktisk så mye til å starte at jeg skal bare spise nå, kjøre på butikken og handle litt mat til i dag så starter jeg.   Det at man ikke har energi for å dra seg opp av senga er tungt, veldig tungt.  Men det at man kan gjøre noe med det er enda bedre!  

Ønsker dere å se treningsbilder på bloggen? 

 

Hotel weekend


 

Nå i skrivende stund er jeg og J på tur til Scandic Havet der vi skal tilbringe vår frihelg sammen, jeg gleder meg så utrolig mye   Jeg kjenner jeg gleder meg sånn til å slappe av, å bare kose meg med han. Det synes jeg vi fortjener. Så når vi har kommet fram er det bare å hive bagasjen i fra seg, fikse seg litt kanskje å dra ut på byen å se om vi finner oss et sted å spise, før vi mest sannsynlig drar å shopper litt!   Men siden vi skal tilbringe hele helgen her, så tenkte jeg å ta dere med på en god del ting som skjer, for vi skal nemlig ikke bare slappe av.  Jeg har skrevet ned en del ting til dere som vi skal gjøre, å som jeg ser veldig fram til. Bare det å få gjort det sammen ser jeg fram til. 

 

PLANS FOR THE WEEKEND
 

🗯 Shopping, hvem elsker ikke det?

🗯 Kino. Jeg har så lyst til å se den nye Fifty Shades filmen, så tror jeg må få J med meg.

🗯 Finne et sted vi ønsker å spise på, og nyte maten. Kanskje Big horn? 

🗯 Spille Lasertag med en god del venner.

🗯 Feire tre bursdagsbarn, men litt alkohol på slutten av lørdagskvelden.
 

 

Her har dere babes noen bilder av hotellet å utsikten, den er bare amazing! ⚡⚡

 

 

 

 

 Still gjerne noen spørsmål til en fremtidig spørsmålsrunde. xx babes