HVA HAR SKJEDD MED HÅRET MITT?

· annonse ·

Hei fininger 

Nå er det en stund siden sist, dessverre! Men jeg har en godbit til dere som kommer i løpet av morgen dagen. Jeg har nemlig laget min første YouTube video, wiii! Er ikke det spennende? Jeg blir å dele den her, på Instagram og Snapchat med en gang den er ute i morgen (kommer ut klokken 12 her). Men uansett – fram til poenget med hele dette innlegget er at jeg har gjort noe så utrolig kult med håret! Nemlig farget det ROSA! 

ARE YOU READY? 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · 

..

· Kjøp verdens beste mobildeksel her – det har reddet meg fra å miste kort! LOVE IT! ·

Hva synes dere?

ENSOMHETEN TAR KNEKKEN PÅ MEG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hvor er det slik at man føler seg ensom? Hvorfor begynner jeg å gråte hver gang jeg føler på denne følelsen av å være ensom? Er det fordi jeg ikke har mange venner? Er det fordi jeg føler jeg ikke strekker til i hverdagen? Eller er det egentlig fordi jeg er en loser som ikke klarer å få meg venner. Tro meg, alle disse spørsmålene svirrer rundt i hodet mitt. Jeg.. Jeg er faktisk på gråten hver gang jeg tenker på dette, selv nå.

 

Etter at jeg flyttet hjem har min vennekrets forsvunnet helt. Jeg har aldri før følt meg så alene i verden, aldri. Det at noen sier til meg at jeg må bruke mer tid på venner, – venner som jeg faktisk ikke har nært meg. Det er sårt. Det er så ensomt hver gang jeg blar gjennom Instagram å ser at alle har det så gøy, så sitter jeg inne hver eneste dag ALENE, fordi jeg.. Jeg har ingen venner. Jeg har ingen her som kan støtte meg når jeg trenger det, eller som kan “henge” med meg når jeg føler for det. Jeg kan faktisk sette en L i pannen min å kalle meg selv for en LOSER, fordi jeg må jo være tidenes største da jeg ikke klarer å få meg en venn en gang. Hvor jeg vil med dette aner jeg ikke, jeg bare vet at jeg er så lei av å føle meg ensom å er så sint å frustrert.

DET DU ALDRI FIKK SVAR PÅ, POLITIET, NORDREISA ++

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

SO MANY QUESTIONS, YOU THINK AND WONDER  –  HERE IS YOUR ANSWERE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 


 

Hvorfor har du vært så lite aktiv i det siste?

Nå skal dere nemlig få høre det. Jeg har ikke orket å være så aktiv her siden jeg har hatt nok med meg selv og mine følelser angående en stor å slitsom tanke. Jeg kan nemlig si at jeg fikk et brev fra politiet rett før jul der jeg var blitt anmeldt av exen min. Nå tenker dere “oh hva gjelder dette?”. Jo la meg si det – det handler om at jeg synes noen er litt hårsåre å tar seg litt for nære ting som jeg deler her. Jeg deler mitt liv her og skriver hvordan MINE opplevelser har vært, og hvordan jeg har hatt det di siste to-tre årene, så en anmeldese fra en som er svak hjelper faktisk, for en ting. Jeg lo så sykt når jeg fikk det brevet i posten, jeg døde av flauhet ovenfor denne personen. Rett og slett fordi at vis jeg forsvarer meg selv og gir tilbake med samme mynt så er slaget tapt.
 

Har du noe kontakt med de fra Nordreisa?

Nei, ikke noe særlig. Bare min familie og min bestevenn ellers er alle andre som luft. 

 

Angret du noen gang på at du var så åpen og ærlig om livet ditt?

Ja og nei. Jeg er glad for at jeg fikk åpnet øynene til noen personer og kanskje fikk dem til å innse at livet er hardt å for at man skal overleve her i verden så må man faktisk stille opp for seg selv. Jeg har fått en god del kommentarer fra familie at jeg er alt for åpen og egentlig ikke burde være det, men om det hjelper for min del å kunne dele ting, å si det som det er SELV om det er her så gjør jeg det. Jeg føler at jeg skal få stille opp for meg selv å stå for det jeg har stått for hele tiden.

Er det et spesielt spørsmål du blir spurt hele tiden, og er du lei av og bli spurt om det?

Ja. Jeg blir ofte spurt om hvordan jeg har hatt det i mine år i Nordreisa. Og som sagt så har jeg sagt gang på gang at jeg hadde det fint med familien, med exen min er ikke noe til å skryte av. Jeg ble nemlig fortalt når jeg la ut årslisten 2017 om at vis jeg fjernet det som sto om min ex der så skulle han ikke anmelde meg eller gå videre med det. Jo hva gjør jeg? Fjerner det å blir anmeldt. HAHA, det er litt lattelig! Sorry, men jeg må le.

Hvilken sang har hjulpet deg mest gjennom denne tiden?

Get it right – Glee cast version. Den er altså elsk!
 

Har du noen gang tenkt å gjøre noe med det som har plaget deg for å klare å gå videre?

Ja. Men hvordan jeg skal gjøre det har vært noe annet. Det har ikke bare vært “barebare” å kunne gå videre med alt. Jeg har slitt i så lang tid med alt som har skjedd – og de fleste vil si at jeg egentlig burde glemme alt. Men jeg har gått igjennom det noen ganger med familien for å finne ut hvordan jeg skal takle det best på min måte, og jeg tror nemlig jeg har funnet det ut nå!