2 0 1 7 – året jeg aldri glemmer, men aldri vil tilbake til

H E L L O       T H E R E

NÅ kjører jeg i gang med et sammendrag fra året som har gått! Jeg skal nemlig fortelle dere om hvordan jeg har hatt det i 2017, og dette er noe jeg gjør en gang for alle for min del! Jeg kommer til å være dønn ærlig om hvordan jeg har hatt det og hvordan jeg opplevde ting!    

S O    B E    F  * C K I N   K I N D

YOU READY?


 

 

 

 

J A N U A R

Januar, ja du kjære Januar. Du var ikke bare en tung å vanskelig periode for meg, men også en av mine verste måneder/dager av livet mitt. Jeg ser tilbake på den måneden og tenker på at jeg skulle gjort – som å for eksempel dra tidligere! Det var i denne hånden jeg fikk opp øynene på at jeg ikke kan leve slik lengre, og jeg er så eviiig takknemlig for at den “familien” beskyldte meg for å ha gjort noe som over hode ikke stemmer! Hadde det ikke vært for dere hadde jeg enda vært der, SÅ TUSEN TAKK ♥


Her ligger jeg å er så sliten, lei og rett og slett ønsker å dø. 

 

F E B R U A R     M A R S

. . . Dette var månedene jeg var hjemme å endelig bestemte meg for at jeg hadde fått nok! Jeg dro hjem tre uker først å bestemte meg egentlig da. Min x prøve så hardt å få meg tilbake med å si at vi kunne tilbringe noen dager i påsken sammen i Tromsø om jeg ble igjen, han kunne kjøpe meg det jeg ville ha, vi kunne dra ut å kose oss og rett og slett bare ha det bra! Jeg sa jo “ja” fordi jeg var lei av maset, men sa det var over. Når jeg endelig fikk h*n til ¨å forstå at det var over sa jeg til vedkommende at h*n bare skulle avbestille billetten, for jeg ville IKKE tilbringe påsken med h*n! 

 

MARS kom å jeg flyttet. Jeg husker datoen også, hihi. 9 mars var datoen jeg endelig sa farvel til de jeg savner meg (i dag også). Jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet heller!

 

A P R I L      M A I

Fest, fest og enda mer fest. Disse to månedene pluss Mars er kanskje de månedene jeg festet mest og egentlig ikke savner. Havnet i så mye drit å endre med en dårlig opplevelse. MEEN jeg må ikke glemme påsken 2017, den var så gull verd å uforglemmelig!


opssss!
 

 

J U N I      J U L I

Feire, men med en god del jobb og ekstra soving. Jeg har slitt en del denne perioden og har ikke hatt det så allverdens bra. Jeg har alltid hatt et mål å ønske om å kunne uttrykke meg om mitt liv og hvordan jeg har hatt det – DET føles bra deilig og endelig kan gjøre det, å stille mer opp for meg selv!

 

A U G U S T

Skolestart! Jeg er VELDIG stolt over meg selv, og hvor lang jeg har kommet i forhold til at jeg har slitt med å enda sliter med, kanskje. Men at jeg endelig etter 2? år uten å gå skole eller har fokusert på meg selv endelig kan gjøre det, og på samme tid bo med en som jeg elsker å nyter livet med – det er perfekt det!

 

S E P T E M B E R       O K T O B E R

Jeg hadde endelig bursdag å feiret den med verdens beste samboer. Bursdagen min er foresten i september og den ble så perfekt å jeg kunne aldri ønsket meg en bedre bursdag eller måned. Jeg gjorde egentlig ikke så mye disse to månedene uten om å slappe av!

 

N O V E M B E R

Denne måneden husker jeg så godt, haha. Dette er en måned jeg endeliiiig har fått livet mitt på rett kjør å endelig torte å være åpen å ærlig med ALLE om hvordan jeg har opplevd min tid nordpå. Dette var ting i mitt perspektiv, å ting som jeg har fortalt om og grått om i lang lang tid. Som de fleste forstår har ikke livet mitt vært så perfekt, jeg har hatt en samboer som ikke var så grei som alle andre skulle ha det til. Han har slått til meg, dro meg etter anklene mine og ut på stuegulvet – der JEG ble liggende, osv.. Er en lang historie på å si det sånn. Men det var på denne tiden jeg først fikk en telefon fra politiet der vi snakket om at noen hadde følt seg støtet av at jeg VAR ærlig å sa ting som det var. Etter jeg hadde pratet med politiet å sa at jeg ikke kom til å slutte å prate om hvordan jeg har følt det så fikk jeg en melding av vedkommenes mor der det sto en del.  Jeg ble nemlig anklaget for å ha ødelagt deres rykte og en god del annet. 


Etter jeg begynte å være åpen å ærlig har så mange kommet til meg med støtte, og deres historie mot… Jeg setter så utrolig stor pris på all kjærligheten å støtten ♥

 

D E S E M B E R

Dette skulle være en av di beste månedene, og vet dere hva? DET ER DET! Uten om at jeg fikk et brev fra politiet om en henleggelse (har tydeligvis blitt anmeldt). Let me tell you something. Jeg begynte å le litt når jeg fikk dette brevet, rett og slett fordi jeg synes det var veldig teit og barnslig gjort av vedkommende. Vedkommende vet hva h*n har gjort og burde ha nok bein i nesa til å stå opp for seg selv å. Så en ting skal vær sakt, denne måneden skal nytes så utrolig mye – å i 2018 skal jeg ta de grepene jeg må for å få mitt liv enda bedre! 

 

M E R R Y     C H R I S T M A S    &    H A P P Y    N E W    Y E A R

BLOGGERE ER SÅ JÆVLA NEGATIVE

…Inkludert meg selv. Til tider er jeg så JÆVLA negativ at det er faktisk utrolig.. Men det er dessverre ikke bare lille meg som er negativ, det finnes så mange fine og gode bloggere der ute som er negative. Å vet du hva? DET suger! 

Problemet vårt er at vi henger oss opp i det som er trist og elendig – men vi klarer ikke å se fremover eller på det vi allerede har. Hvorfor er det egentlig slikt? Når man går ut av komfortsonen og gjør bloggingen til noe offentlig som hele verden kan lese må man egentlig tenkte seg mer enn to ganger før man trykker på knappen publiser. Gjør alle det da? Nei. Av og til er jeg så provosert og ønsker så sterkt å få fram et poeng, men gjør det her så jeg slipper og gå runde på runde til noen som ikke forstår sine egne feil. 

Det er så utrolig mange som gjør feil der ute og ikke ser det selv. Det er SÅ mange foreldre der ute som går og sier at ungene deres aldri gjør feil og er perfekte, men vi alle kan egentlig være enige om at alle har gjort en feil før eller siden? Er du virkelig så redd for at ungen din har gjort noe som du ikke kan stå for? FOR VET DU HVA? Alle gjør feil, men det vil ikke sia t man trenger å være negative eller tro at man har en perfekt unge, for la meg si deg en ting – det har du ikke! 
 

Nå sport jeg litt av. Men poenget mitt er at vi er så jævla negative og det er faktisk ikke sunt for meg, dere som leser eller generelt.  Så i dag er faktisk den dagen der jeg skal slutte å være så jævla negativ og heller sette pris på det jeg har her i livet. Jeg har en fantastisk familie, verdens beste samboer og så fine venner!

Så skjerp dere der ute, det inkluderer meg selv også! 

JEG ER ALT FOR ENSOM

・ alle lenker i dette innlegget inneholder annonselenker ・​
・ inspirert av Martine halvs ・​

TOPP UTSOLGT  ⎮  LIGNENDE HER 

Jeg er hun som er glad, hun som ler og hun som har det litt for morsomt til tider. Jeg er hun som virker som har masse venner og alltid gjøre noe. Det er hvert fall sånn folk kanskje ser på meg, men det er totalt feil. Det er totalt feil når jeg ligger i senga med mac´en hver eneste dag, helt alene. Når jeg ser alle andre som er sammen med sine venner, og jeg sitter heelt alene. Det er totalt feil når jeg sitter å skroller nedover Instagram og blir sjalu når jeg ser at mine venner har andre venner. Det er så feil når jeg sitter å griner fordi jeg føler meg mislykket som menneske og venneløs.

For skal jeg fortelle deg noe? Det skjer oss alle, men det er dessverre ikke alle som ser det selv. Vi er for opptatte av å vise verden hvor lykkelige vi er og hvor fantastisk vi har det. 

Vi har akkurat startet en ny måned, nemlig desember. En måned bestående av sosiale settinger og selvpromotering på sosiale medier, der julebord er det som går høyest ut. Julebord er toppen av måneden for di fleste!  Lykkelige mennesker som skåler over livet sitt, og ser ut til å ha det kjempe bra. Er de ikke litt bekymret i det hele tatt? …

Det er selvfølger helt greit, samtidig føler jeg meg ensom når jeg har det helt motsatt. Jeg er ikke invitert i et eneste julebord og jeg har ingen anelse om jeg skal få være med di “få” vennene jeg har på nyttårsaften. Ingen anelse.. For å være ærlig er det ikke synd på meg, men jeg skal ærlig innrømme at det gjør at jeg føler meg annerledes og langt i fra bra nok. Er jeg det? Jeg er heller ikke lykkelig hele tiden og har det ikke fantastisk hele tiden. 

Jeg synes det er flaut å gå ut med at jeg er venneløs å ikke har noen å kunne tilbringe litt vennetid med. Alle mine gamle venner er opptatte hele tiden og har ikke tid til lille meg, så jeg føler meg litt vell ensom.

Jeg synes egentlig det er litt flaut å si at jeg kjenner meg ensom, men samtidig så vet jeg at jeg ikke er alene om det ♥

ER JEG FIN ELLER BRA NOK?

…Mange ganger har jeg ofte fundert på om jeg er bra nok, eller om jeg i det hele tatt er fin nok. Er jeg fin nok til å ha en samboer eller er jeg bra nok til å godta meg selv og ting som har skjedd i fortiden. Dette er spørsmål som suser gjennom hodet mitt dag inn og dag ut, slitsomt eller hva? Det er vanskelig for meg å si noe om hvorfor jeg tenker slikt? Har jeg en dårlig dag eller bare en dårlig uke generelt? Hjelper det egentlig å si til seg selv hver dag at jeg er fin? Ikke vet jeg, men en ting jeg vet er at . . . 
 

JEG ER BRA NOK OG JEG ER FIN NOK!

#4 UKEN SOM GIKK

 

UKENS OPPTUR

Det må være at det er desember og at det nærmer seg jul! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

DET J*VLA VANNET! Jeg blir så frustrert og forbanna på samme tid. Vi blir fri for vann hele tiden (privat vanntilførsel). Så hver gang jeg skal dusje eller bare til pusse tennene må jeg til mamma for.å fylle oppe masse flasker. . 

UKENS TANKE

At jeg har vurdert å flytte hjem fordi det vannet irriterer meg sånn, hehe. Det var EN tanke, men ikke noe jeg vil så klart – men dette vannet irriterer meg grønt!

UKENS HUMØR

Dårlig, dårlig og atter dårlig. Jeg er så sliten og lei for tiden og har null motivasjon for noe som helst. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

ER DET GALT AT JEG IKKE VIL HA SEX?

MIN FØRSTE VIDEO 

DETTE VIL JEG GJØRE I 2018

 

BLIR DETTE EN BRA JUL?

3 desember, du skjønne milde. Det nærmer seg jul med stormskritt, og med litt julestemning i gatene rundt om kring i landet gir det litt ekstra på den jule følelsen. Jeg elsker julen med sååå mye god mat, familietid og ikke minst gleden til andre. Jeg bare elsker denne tiden, men det synd den varer så kort 🙁 

 

HAR DERES BY PYNTET TIL JUL?

VI KOSTE I STAMPEN

3   D E S E M B E R 
 


 

Herre G-U-D hvor mye denne måneden gleder meg. Jeg har et mål om å i hvert fall lage en til video denne måneden, men jeg er så usikker på hva jeg skal vlogge om, har dere noen tips?     I hvert fall var kvelden i går så koselig, jeg kjenner jeg har savnet å kose meg så mye. Jeg å samboeren min fyrte opp i stampen og koste oss med snacks og vin, hihi. Jeg synes det var såå utrolig godt med litt kjærestetid og kunne sette pris på di små tingene i hverdagen ♥

 

DETTE VIL JEG GJØRE I 2018

NÅ er det virkelig ikke lenge igjen til vi går over til 2018, gleder du deg?   For herre g-u-d det gjør jeg. Tiden har rast avgårde, men det er jeg egentlig veldig takknemlig for også. Jeg kan endelig glemme alt det vonde å starte på et nytt år med mye morro og et år fylt med kjærlighet. Når vi nærmer oss 2018 skal jeg gi dere en god oppsummering av året som gikk, måned for måned. Jeg vil starte med å fortelle dere at alt jeg skal gjøre i året som kommer, jeg har nemlig satt meg noen mål – å i år skal jeg holde de!

Begynne å trene. Dette har jeg sagt til meg selv så alt for lenge, men har ikke fått gjort noe med det. Jeg har klart å tatt av meg rundt 30 kilo fra februar til mai, noe jeg er utrolig stolt over! Men etter jeg fant meg drømmemannen har noen kilo kommet, men jeg er ikke fyldig som jeg en gang var. NÅ skal jeg få drømmekroppen.
 

Bli flinkere på skolen. Nå er det bare et halvt år igjen og det året har mye å si for hva jeg kan komme meg inn videre på skolen, snittet har noe å si vettu. Så nå må jeg stå på å nå målene mine, og bestå! 😉 
 

Reise! Jeg har ikke vært på noen store reisen i løpet av 2017, for uten om at jeg var på ferie i Lofoten hos min familie. Men jeg ønsker virkelig å sette fart uten for Norge en plass, tvi tvi.
 

Få en kontrakt med Side2. Jeg har alltid hatt et mål om å kunne leve av bloggen, og jeg ønsker så gjerne i løpet av 2018 å kunne det. Det å kunne sette av ordentlig tid til bloggen og gjøre en stor innsats for å få det til. Jeg ønsker å få en kontrakt for å bevise for meg selv men for alle andre at jeg kan klare noe bare jeg setter det som et mål!
 

Jentekveld! Det er noe jeg har savnet. Jeg elsker å kunne tilbringe en kveld eller en helg med jentene å kose oss kjempemasse med snacks, vin og film. Ååå, nå må jeg virkelig savne jentene – jeg savner dem allerede!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

HAR DERE NOE DERE VIL FÅ OPPFYLT I 2018? 

 

1 DESEMBER + JULEKALENDER

1 DECEMBER IS FINALLY HERE 

 

Hei alle fine dere! Nå er det endelig desember noe jeg har gledet meg så ekstremt mye til, hehe. Desember er jo den beste måneden i året med julegaver, god mat og barneprogram for meg, hehe. Tror det er  jul i svingen,  men jeg skal se jul i blåfjell som er en tradisjon og har vært det i alle år – gleeeeder meg!    Men vi er ikke ferdig her! Det beste av alt er jo at du i år får adventskalender hos NELLY i år. Klikk her så kommer du direkte til kalenderen ♥

 

Ha en fin første desember, det skal i alle fall jeg ♥