JEG KOMMER ALLTID FØR DEG

Hei fininger! For litt siden ble jeg ferdig med å rydde, ommøblere og vaske gangen. Da har jeg endelig bare badet igjen så er hele leiligheten til meg og Jonas komplett! Kommer før og etterbilde i morgen. Men nå den siste timen har jeg hold på med en matte innlevering som skal inn i morgen tidlig, og jeg er endelig ferdig woho! For dere som ikke vet det så tar jeg opp noen fag på skolen i håp om å få bedre karakterer og gjerne gå videre på universitetet innenfor noe jeg ønsker.    Jeg ønsker jo så klart at bloggen skal bli mitt levebrød, men jeg føler at hvis jeg ikke får den til å bli noe jeg kan leve av er det fint å ha en utdanning og en jobb man trives godt med. 

Nå skal jeg å Jonas gå oss en liten romantisk kveldstur, så vi blogges ♥

ER DET GALT OM JEG IKKE VIL HA SEX?

Er det galt av meg om jeg ikke vil ha sex? Eller ikke har sex mer enn en gang i uken?

Hei forresten. Jeg ble veldig inspirert av Sofie Nilsen når hun snakket ut om sex på God Morgen Norge for noen dager siden, så i dag skal jeg ta opp noe jeg har følt om sex å som sikkert veldig mange andre har følt på..

 

I dag tenkte jeg å snakke litt om noe som har plaget meg i mange år, som jeg har følt at jeg var alene om.  Det er ikke veldig mange som føler for å ta opp temaer som dette, men jeg gjør det i håp om å hjelpe andre som kanskje føler seg likens som jeg gjør og gjorde. Jeg har i mange mange år følt meg veldig ensom når det kommer til temaet sex. I samtaler jeg hadde med venner fikk jeg alltid høre hvor mye dem elsket å ha sex, å hvor lenge dem hadde sex. De savnet å ha sex, å skulle hjem å ha sex i 5 timer. Hvor er jeg i denne samtalen? Jo, jeg eksisterer ikke. I en alder av 16 år satt flere i min vennegjeng og pratet om sex å hvor utrolig deilig det var. Jeg viste ingenting fordi jeg hadde ikke hatt sex. Jeg har aldri følt meg mer tilsidesatt, presset å ikke eksisterende i en samtale før.

Jeg hadde et ønske som 16 åring at det kunne være litt mindre fokus på sex og utseende, men jeg er redd det har blitt mer og mer med årene. Jeg kunne få sex så mange ganger jeg ville, men hver eneste gang det kom opp som et tema snakket jeg meg bort, hvorfor? Følte jeg meg presset, eller var det presset som tok knekken på meg? Jeg har aldri følt for at jeg må ha sex hver eneste dag, ikke fordi jeg ikke liker det ? men fordi jeg har prioritert andre ting som er viktigere.

Jeg har aldri hørt noen som har sagt “jeg liker ikke sex” i offentlighet eller i vennegjengen. Eksistere det noen mennesker der ute som føler det sånn? Jeg vil gjerne høre om dere, for til nå har jeg bare møtt mennesker som snakker om sex på daglig basis og forteller hvor lenge de har sex med kjæresten sin. Det å si at man ikke vil ha sex føler jeg er tabulagt, fordi det er tydeligvis unormalt.

Personlig føler jeg det er normalt å ikke ha sex hver dag, og gjerne en gang i uken. Jeg har fått kommentarer som “er du tørrlagt” fordi jeg ikke ville ha sex to ganger i uken eller fordi jeg ikke ville ha sex i det hele tatt. Det var på et tidspunkt nok om SEX for min del. Jeg gjorde det for alle andre å ikke meg selv, noe som ikke er rett i det hele tatt! Men på et tidspunkt i livet kom jeg til å ha måtte ha sex, fordi jeg følte jeg måtte det da alle andre hadde det. Jeg angrer på den personen jeg gjorde det med, men ikke at jeg fikk oppleve den fantastiske følelsen. Jeg synes sex er en hyggelig greie og at for min del går det ikke å ha et one night stand. Sex for meg betyr noe. Men helt ærlig hadde jeg klart meg fint uten sex. Det er ikke en så stor greie for meg egentlig, jeg klarer meg jeg. Men det er jo så klart et behov hos meg sånn som alle andre, men jeg er vel kanskje ikke på lik linje? Selv om jeg er i et forhold så er jeg både forelsket og tiltrukket av Jonas. Det at jeg føler at jeg ikke vil ha sex noen ganger har ingenting med at jeg er forelsket eller tiltrukket av Jonas. Men noen ganger er det litt bedre å ligge i sofaen å slappe av med en god film, og litt snacks hihi. Er det flere som er enige med meg der? 

Jeg har hatt veldig mange dårlige opplevelser når det gjelder sex, og har så å si følt meg tvunget i noen situasjoner, JEG har også gjort det for at den andre parten skal bli “glad”.  Sex står ikke øverst på lista mi, det er veldig mye annet jeg kunne gjort i stede for å ha sex.  Er det galt av meg å si dette?     Jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg den dag i dag har en kjæreste som godtar meg om jeg sier nei til sex. Han har aldri tvunget meg til noe jeg ikke har villet, denne mannen er gull ♥ loveyou J

 

FACEBOOK HER          INSTAGRAM HER          SNAPCHAT OIEEN_VLOG

Denne julen blir annerledes enn den som var i 2016

PICTURES FROM WEHEARTIT

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I år blir det en annerledes jul enn hva jeg hadde i 2016. Som de fleste vet så bodde jeg i Nordreisa i fjor og feiret jule 2016 der oppe. Jeg skal ikke nekte at julen var utrolig koselig, til tider! Jeg hadde en x-samboer som ødela julen for min del, ikke bare fordi jeg ikke fikk de samme tradisjonene – men fordi han ødela den totalt. Min daværende samboer klarte å spille bort hele julen, han klarte å låse meg ut av leiligheten min, han klarte også å gjøre at min hjemlengsel kom enda mer enn det kanskje burde. Jeg angret andre juledag på at jeg ble igjen der, og at jeg ikke dro hjem.  MEEN.   Jeg er redd jeg aldri blir å få en fin jul igjen, men skal prøve alt jeg kan å gjøre julen min like fin og god igjen. Regner med at siden jeg skal være med familien i år så blir det bedre enn i fjor. Julen i år tilbringens hos min mamma og hennes samboer noe jeg ser virkelig fram til ❥

 

FACEBOOK HER          INSTAGRAM HER          SNAPCHAT OIEEN_VLOG

10 things I want to do this december

God tirsdag fine dere! Nå er det ikke lenge til jul, er det noen som gleder seg? Jeg gleder meg i hvert fall utrolig mye, da desember er min favoritt måned i året. Julen har alltid vært veldig spesiell for meg, da det er en måned jeg har hele familien samlet, noe som er så utrolig koselig ♥ Det å kunne sette pris på de små tingene, samtidig som jeg alltid tenker på hvor heldig jeg er som har en familie jeg kan feire jul med. Jeg kjenner jeg gleder meg så utrolig mye til denne julen, det skal bli fantastisk! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

10 THINGS I WANT TO DO THIS DECEMBER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. En ting som jeg hadde likt er å ta med meg Jonas å dra på julemarked. Det er så utrolig koselig å se på juleting, og bare nyte juletiden litt ekstra. Det er jo en fineste årstiden + jeg får kose meg litt ekstra med samboeren min.

2. Kose meg så mye jeg kan med samboeren min, siden vi ikke blir å se hverandre på noen uker, hihi.

3. Se jul i blåfjell og jul i svingen! Det er juletradisjoner det ♥

4. Ha en hel dag med familien og samboeren der vi baker og årets pepperkakehus, hehe. Det er noe av det beste jeg vet da alle er samlet å koser oss med gløgg å baking.

5.  Det aller beste jeg vet med denne årstiden er den nydelige frokosten jeg får i julen. Står opp til at alt er dekket på bordet, nammm ♥

6. Den gode middagen som blir fra 23 desember og ut hele måneden, gleder meg.

7. Julemusikk er et must, spesielt når det snør som nå – julestemninger her kommer jeg. Sjekk foresten ut min Spotify juleliste her. 

8. Åpning av julegatene, det er så koselig når julegrana tennes og julen er på tur inn for fult!

9. Jeg har allerede begynt med julepynt, men gleder meg enda mer til å få alt i hus og pynte juletreet til mamma. Det er en tradisjon vi alltid har gjort.

10. ÅPNE PAKKER, trenger ikke å si så mye mer. Jeg er som et barn når det gjelder julegaver, og er ferdig med alle mine gaver før halve familien har startet på en, heheh. 

Min Hudpleie rutine

Heia fineee ♥

Siden jeg har fri i dag så tenkte jeg å komme med det innlegget som jeg skulle komme med for en stund siden, nemlig min hudpleie rutine.  Jeg vil si at denne rutinen funker veldig bra på min hud, jeg er veldig imponert. Jeg hadde før ufattelig mye småkviser, men etter at jeg startet med dette både morgenen og kveld så er huden min blitt så fin igjen. Jeg har faktisk sluttet å bruke hudsminke etter at huden min ble fin, så jeg anbefaler dette virkelig til alle som sliter med problematisk hud. Så jeg håper at dette faller i smak hos dere alle, gi meg gjerne en liten kommentar om hva dere synes.
 

L E T´S  G O


ORGINS CHEEK AND BALANCES

Denne milde og skummende ansiktsrensen er til ansikter med både tørre og fete partier. Denne motvirker overskytende oljeproduksjon, samtidig som den balanserer og beskyttet tørre soner. Huden føles behagelig oppfrisket etter rens – du vil aldri føle at huden er stram etter uttørket. Denne passer best til kombinert hud.
 

Slik gjør du det:

♦ Vask ansiktet med varmt vann først, for å åpne porene

♦ Ta en liten mengde i håndflaten 

♦ Tilsett litt lunket vann og begynn å beveg deg rundt i ansiktet i sirkelform

Når du er ferdig:

♦ Skyll ansiktet grundig

♦ La det lufttørke

 

 

PIXI GLOW TONIC

Dette er et populært og herlig ansiktsvann med en perlende effekt som gir huden en strålene glød. Pixi er beriket med ginseng og fruktose og passe perfekt til normal til tørr, tørr og aldrende hud. Den balanserer også fet hud og anti-inflammatorisk. Dette fjerner også døde hudceller og gir huden fuktighet for å fremheve en frisk hud med glød. Bruker du denne regelmessig bidrared et til å gi huden en mer tonet og fast følelse, fine linjer og porene blir mindre synlige. Denne passer til alle hudtyper, også følsomme.
 

Slik gjør du det:

♦ Du har fram pads

♦ Så heller du litt Glow Tonic over padsen å tar det rundt i ansiktet

 

 

APOBASE

Dette er en fuktighetsbevarende og bløtgjørende krem. Denne fuktighetskremen passer til daglig pleie.  Denne passer best til sensitiv og tørr hud.
 

Slik gjør du dette:

♦ Du må først sørge for at huden et helt tørr etter du hadde glow tonic på huden

♦ Deretter tar du litt håndkrem i hånden å smører det ut i ansiktet

 

 

 

 

 

 

 

 

sex, snapchat, kjærlighetslivet +++

UKENS SPØRSMÅL

 

Hva bruker du på bryna dine? 🙂

Anastasia sin dipbrow i medium brown 

 

Hva angrer du mest på i livet om du må velge en ting?

Er vanskelig å bare velge en ting, da det er en god del ting jeg angrer på. Men det jeg kanskje angrer mest på var når jeg bodde i nord å fant meg en kjæreste. Jeg angrer så sykt mye på at jeg ikke var der for bestefar og spesielt når han trengte meg. Men følte på et tidspunkt at min daværende kjæreste ble sur eller lettere irritert om jeg dro, at jeg fikk spørsmål som dette    åh må du dra? Kan du ikke dra i morgen heller?.  Jeg angrer egentlig på de to årene jeg brukte på denne gutten, da jeg innerst inne viste at det bare var tull av meg. 

 

Fra en skala fra 1-10, hvor lykkelig er du akkurat når du svarer på dette spørsmålet?

Jeg tror faktisk jeg er en sterk 9´er akkurat nå. Ja. En sterk 9´er. Jeg har følt ganske lenge at jeg har hatt feil fokus ganske så lenge, og plutselig nå fikk jeg opp øynene på hva jeg har fremfor meg, og hva som er viktig å betyr noe. Livet handler om å bli gla i andre mennesker, og gjerne litt til. Jeg begynner endelig å få opp knutene jeg har hatt på tråden i lang lang tid.

 

Hva blir du inspirert av?

Mye.. Veldig mye faktisk. Jeg blir inspirert av god musikk, for det får frem følelsene mine på en helt spesiell måte som mange andre ikke klarer. Jeg blir inspirert av meg selv når jeg står i dusjen, og får opp di beste diskusjonene, tankene og det generelle. Jeg blir inspirert av meg selv når jeg står i speilet å ser på en fin og vakker kropp, når jeg ser på meg selv som lykkelig og selvsikker, for vet dere hva? Da, da er jeg jævlig vakker!   Meeen i det siste har jeg blitt inspirert av disse topp bloggerne, og som gjerne vlogger. Det er noe med det, men aner ikke hva hehe.

 

Når mista du jomfrudommen?

Om jeg ikke husker feil var jeg vell rundt 17 år når jeg hadde sex for første gang. På den tiden var jeg veldig usikker på meg selv å følte meg ikke god nok for andre. Jeg følte også at jeg ikke hadde en god plass i vennegjengen siden jeg var den eneste som var jomfru, men jeg er evig takknemlig for at jeg ventet så lenge som jeg gjorde. Jeg synes at man skal kjenne på sine egne følelser og ha sex når man selv føler det er rett og at man selv er komfortabel. Jeg kan være ærlig å si at jeg angrer på min første gang. Det er alt for mye press blant unge, noe jeg synes er superteit. 

 

Hvordan går kjærlighetslivet? Har du noen i kikkerten?

haha, for et spørsmål. SÅ KLART har jeg noen i kikkerten. Jeg har min kjæreste og samboer i kikkerten. J er den fineste og mest omsorgsfulle personen jeg vet om og elsker alt ved han. Jeg har seriøst aldri vært så lykkelig som jeg er nå, og jeg er veldig takknemlig for at jeg får tilbringe min tid med denne mannen – ja jeg elsker J, og det vil jeg alltid gjøre ♥   Det er kanskje litt sprøtt men med J så ser jeg for meg en dag å få barn med han, hihi. Jeg ønsker å stifte familie med denne mannen, jeg ønsker at vi en dag skal kjøpe oss et stort og vakkert hus der våre barn kan vokse opp. Jeg ønsker at vi en dag skal gifte oss og dra på en herlig bryllup´s reise, jeg ønsker egentlig bare at han er i livet mitt.

 

Er det et spesielt spørsmål du er dritt lei å bli stilt? 

OH YES. Spørsmålene jeg får så ofte er hvorfor jeg er så open ovenfor min fortid, og om jeg egentlig angrer på at jeg var så åpen. Å nei det angrer jeg ikke på et sekund, jeg står for alt jeg har gjort å sakt! Det er dessverre så mange folk som er nysgjerrige og hatfulle siden jeg deler mine meninger, min side og hvordan jeg føler det.  Alle har forskjellige oppfatninger,  – jeg kan oppfatte livet som et helvete mens andre kan tenkte at dette var easy shit. Så alle er forskjellige – men la meg føler på det jeg vil.

 

Hva er favorittsangen din for tiden?

NF – Let you down.  Looove!

Hvorfor er du så lite aktiv på Snapchat? Jeg savner når du pleide å vlogge på mystory.

Jeg vet ikke helt, jeg har bare latt være å snappe alt jeg gjør til enhver tid. Noen dager er jeg mer aktiv enn andre. Jeg får ofte snapper på privaten om at jeg må vlogge mer, og det skal jeg absolutt gjøre. Min snap er oieen_vlog om du ønsker å følge meg.  Jeg skal ærlig innrømme at det er litt deilig å ikke dokumentere absolutt alt. Men jeg lover å bli flinkere til å snappe. Følg meg om du allerede ikke gjør det –   oieen_vlog heter jeg.

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

Jeg var for feig

Jeg skulle vært åpen med deg fra dag en…

Hvorfor kunne jeg ikke bare si jeg elsket deg? Hvorfor tok det så lang tid før jeg torte å si noe? 

Var jeg redd for at du ikke ville si noe tilbake? For at du ikke elsket meg tilbake?

 

Livet mitt var akkurat det samme som på bildet over, like uklart å skurrete. Jeg har endeliiiig funnet meg selv å har fått nok bein i nesa til å si deg akkurat det jeg mener å ikke mener. JA – JEG ELSKER DEG

Bomba hadde gått av for lenge siden. . .

Først og fremst vil jeg si at jeg har vært en dårlig blogger, og generelt veldig opptatt den siste tiden. Beklager for det! Jeg lover at jeg skal bli flinkere, derfor skal jeg jobbe en god del i dag med innlegg framover, og gjerne framstille noen innleggsidé til julen. Jeg dro til mamma i går å ryddet rommet mitt en gang for alle – og jeg lover dere, det var helt bomba!!    Jeg tok å pakket ut flyttelasset mitt fra mai, hehe. Jeg er treig og jeg vet det dessverre.. Men nå er jule rommet klart å jeg gleder meg faktisk veldig mye å tilbringe et par dager der i julen, og mest sannsynlig hele julen + nyttårsaften også! Skal klare å få tatt noen bilder til dere i løpet av dagen, så ses vi snart ♥

50% salg på min favoritt butikk

・ alle lenker i dette innlegget inneholder annonselenker ・

 

let’s talk about my phone!

 

Nå er det hele 50% S A L G på iDeal Of Sweden! Det vil si at ALLE dekslene er på tilbud og er kjempe billige! Dette er nok desidert de beste dekslene jeg noen gang har prøvd – dette er et kjempe godt deksel til en utrolig billig penge! DU vil ikke gå glipp av tilbudet som du kan finne HER.  Jeg lover deg av hele mitt hjerte at du vil bli veldig fornøyd!  Nå kan DU spare masse penger!

 

 

HER   ⎮   2 HER    ⎮  3 HER

Dette er så klart mine nye favoritt deksler! 

Dette kjempe søte dekslet kan du kjøpe HER

 

Kjøpes HER
 

Dette dekslet er jeg helt  F O R E L S K E T  i! Jeg har aldri eid et så fint deksel i hele mitt liv, så angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dette! – Du kan kjøpe det HER

 

Jeg trodde jeg skulle dø..

I et sekund . . . 

Jeg mener, jeg er virkelig redd. Hjertet mitt dunker fortere og fortere jo mer redd jeg blir. Jeg kan kjenne min egen puls langt opp i halsen, det kjennes litt ut som jeg skal kveles. Jeg prøver å puste dypt, konsentrere meg, høre på Justin Bieber fordi han er det eneste som har klart å roe meg ned – men ingenting går. Hjertet mitt dunker så fort, alt jeg hører er egentlig dunk, dunk, dunk. 

Jeg tror aldri jeg har ønsket å få J så mye hjem som nå! Jeg kjenner det mest på slike dager at jeg trenger noen som får meg til å føle meg trygg, i hvert fall når jeg ikke takler slikt vær ellers.   – Jeg er faktisk mest redd for at hele leiligheten skal kollapse.. Når stormen Ylva står på sitt verste så rister hele leiligheten. Strømmen kobles av og på, hele tiden. Internettet mitt detter ut typ tjue ganger, så jeg har måtte dele mobildataen min for å få ut dette. Faktisk så dro strømmen nå –  tror jeg bare skal skru av sikringene. 

Dette er nesten litt imponerende, faktisk. 

 

Noen tips til hvordan jeg skal overleve dette? ♥

 

 

SNAPCHAT     OIEEN_VLOG                     INSTAGRAM        HER