Kjære Isabel Raad

Du er fantastisk og ikke minst en god bloggen

Men du virker som en fantastisk person som bryr deg om de som er rundt deg. Støtter opp de som trenger det, å jobber beinhard for å nå de målene du ønsker, jeg er stolt av deg! Jeg er en fan – om det er det jeg skal kalle meg selv. Jeg ønsker ditt pågangsmot mot alle nettroll som er der ute å prøver å rive deg i biter men også generelt da du virkelig har bein i nesa.

Processed with VSCO with s2 preset

′ Q U E E N ´

 

Skal jeg være helt ærlig med dere? Jeg er ikke alltid enig i det Isabel skriver om, eller det hun mener – MEN jeg går ikke rundt på bloggen hennes eller instagrammen og skrive de styggeste ordene jeg kan. Jeg synes den jenta har fått gjennomgå nok nå! Isabel har fått mye hets for et innlegg hun la ut for en stund siden, men jeg føler aldri de stopper å være frekke, hvorfor? Nettrollene prøver å bryte henne og alt hun står for ned, få henne til å bli såret å kanskje gi opp noe hun elsker. Jeg synes det er så utrolig feigt av andre mennesker å bruke nettet til å være slemme, til å ikke tørre å skrive ned sitt navn eller noe som helst informasjon – bare for å være slemme. Hun skrev et innlegg, og etter få sekunder kom det tusen vis av hatmeldinger. Hva skjer med verden? 

 

Her har dere noen eksempler

Innlegget hun skrev som var en utrolig kaotisk og slitsom søndag ble til en søndag i helvete. Nettrollene begynte og skrive hat så fort innlegget kom ut, og det var så mye negativitet og hat. Dette gjorde de for to grunner, fordi at dem ville føle godt om seg selv OG rett og slett fordi hun fortalte sin opplevelse som “noen” andre ikke synes var så dramatisk som hun synes. Vi alle har forskjellige meninger, og synes forskjellige ting her kaotiske. 

Hun beskrev sin søndag som et mareritt, og hadde det helt klart ganske tungt. Jeg forstår henne så godt!! Det å reise kan være sykt slitsomt, og når man i tillegg mister flyet, bagasjen havner et annet sted og ingenting går som det skal – JA da er det helt greit og ha en drittdag. Da skal du for all del ikke komme her med pekefingeren din og si at hun ikke får lov til å føle det slikt. Har du noen gang mistet et fly? Eller mistet en bagasje?   Aner du hvor stresset man blir i det sekunder man vet at man ikke rekker flyet sitt, som man veldig gjerne skulle være på. Eller at du står på flyplassen og venter på en bagasje som aldri kommer? Jo, det har jeg! Det er helt grusomt! Det er så stressende og nervepirrende, når du vet du har veldig mye verdifullt i bagasjen – og kanskje aldri ser det igjen.

Uansett om jeg føler med henne eller ikke, så spiller det faktisk ikke noe rolle. Det er overholde ikke greit og hetse med et annet menneske på denne måten som hun har måtte oppleve. Eller for å si det litt bedre, det er IKKE greit generelt. Tror du det er greit å være feig og sitte over nettet og tro du er kul å skrive mye stygt om andre? Virkelig? Tror du det? Skal jeg si deg en ting – det er faen ikke greit! 

Et av mine favoritt produkter

annonse

Et nytt innlegg til spalten “Renathe tipser!” – wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, av helt egen vilje, altså ingen ting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler eller tipser dere om mine favoritter.
 

let’s talk about my phone!

Jeg klarte nylig og miste telefon min i bakken – det ble et smell men den overlevde enda en gang! Jeg aner ikke hvor mange ganger dagelig jeg klarer å miste telefonen min, men det er mange! Til en forandring har jeg i det siste blitt forelsket i dekslene fra IDEAL OF SWEDEN. Jeg har hørt mye postitivt om deres deksler og klarte endelig og få bestilt meg noen å jeg er storfornøyd! 

1 HER      2 HER    ⎮  3 HER

Dette er så klart mine nye favoritt deksler! Jeg hadde et fra glitter en gang med en katt og en astronaut – det jeg skal fram til var at det farget av på klærne mine, så jeg ente opp med rosa klær.. Men derimot disse dekslene farger ikke av å de gjør i tillegg telefonen din kjempe pen å se på!

Dette kjempe søte dekslet kan du kjøpe HER

 

Kjøpes HER
 

Dette er jeg helt forelsket i! Du kan kjøpe det HER

 

Her jobber jeg

Hei fininger! Hvor deilig er det ikke at det er uke igjen og livene starter som vanlig? Ah! Klokken nærmer seg elleve i det sekunder jeg skriver dette, og om noen dager er det helg igjen, haha. Jeg har så mye jobb som må gjøres denne uken og her hjemme, så jeg nølte ikke et sekund over hvor jeg skulle rømme for å få litt fred. Har utrolig mye med skolen av prøver, innleveringer og generelt møte opp – så å kunne ha fri en dag i uken + de dagene jeg skal på andre møter er så godt!

Favoritten med å bo for seg selv, eller med sin samboer er fred og ro. Oh my.. Finnes det noe annet som er deiligere? I think no. Her har jeg krasjet hver kveld siden jeg og han ble sammen – og jeg elsker dette stedet! Selv på morgenen når det er kaldt og jeg kanskje ikke kommer meg ned bakken. 💭 Jeg sitter faktisk å blogger fra spisebordet as we speak. Jeg må komme meg avgårde, vi snakkes. Klem!

 

Nelly rabattkode & søndagskos

 

annonse

Sunday funday! Jeg er glad for at det er søndag i dag, faktisk. Eller, det er egentlig ikke så uvanlig at man er glad i søndager. Da har man automatisk en veldig god unnskyldning for å bare slappe av hjemme med samme snacks og en film på tv-skjermen. Det blir en rolig dag for meg, med andre ord. Deilig! Jeg skal nyte en siste dag før jeg starter på skolen igjen i morgen med masse prøver og innleveringer 😉 Akkurat nå er jeg hjemme hos min kjæreste og ser på at han lager middag, deilig! 

MORGENKÅPE UTSOLGT ⎮ LIK HER

 

Nå er det ikke lenge igjen til det er jul, det er akkurat 56 dager til og jeg kjenner at jeg gleder meg mye. Har allerede startet og høre på julemusikk og min spilleliste kan du finne HER. Men det er så utrolig mye fint på Nelly akkurat nå, ønsker du å kjøpe deg noe fint som ikke er så dyrt anbefaler jeg deg å bestille det hjem nå! Jeg har bestilt meg hjem noen ting som jeg tenkte å bruke til jul og sånn generelt også. Happy shopping! 😻💸

 

Klikk HER og oppgi rabattkoden “TREAT” i kassen for å få 20% avslag på alt. 

1.HER   ⎮   2.HER   ⎮   3.HER   ⎮   4.HER   ⎮   5.HER   ⎮   6. HER

Våknet opp til jul

I går når jeg og typen var hos min pappa å tok oss et deilig bad. Alt jeg kunne se var litt snø i fjellene og høre pappa si det var mye snø på hytten vårs. Men jeg synes det er utrolig deilig å tenkte på at det snart er jul, men også litt godt da jeg elsker vinteren – det eneste minuset er at det blir litt kaldt da… 

I dag våknet jeg opp med at noen som banket på ytterdøren, hvem det var ante vi ikke.. Men så hopper jeg opp for å se ut vinduet siden det er blitt en vane for meg, siden kjæresten min gjør det – å dette var det jeg våknet til. Første tanken min var “ånei” siden det var snø og det betyr at det blir kaldt, men jeg er også veldig glad siden det ikke er lenge til jul, noe jeg gleder meg veldig til, og spesielt veldig mye i år siden min jul med min x-samboer var grusom i fjord, det er seriøst den verste julen min! Så håper virkelig denne blir bedre!! 


Min juleliste på spotify finner du HER

 

Se hvor utrolig fint der er her! Men en ting jeg gruer meg til er faktisk når julen kommer og kjæresten min reiser hjem til sin familie, det kommer nok til å bli en sykt lang jul da jeg så å si aldri vil tilbringe mer enn 24 timer fra han, hehe.. Men jeg tror faktisk jeg klarer meg fint, men jeg blir å savne han veldig mye. 

Har dere noen tips til julegaver foresten?