ER JEG ENDA ENSOM?

“Ensomheten tar knekken på meg. Hvorfor begynner jeg å gråte hver gang jeg føler på følelsen av å være ensom? Er det fordi jeg ikke har mange venner? Fordi jeg ikke strekker til? Eller fordi jeg er en taper som ikke klarer å få meg venner? Disse spørsmålene svirrer rundt i hodet mitt. Jeg har aldri følt meg så alene. Aldri”.
 

Det lille sitatet du leste ovenfor var noe av det jeg sa i episoden “Sykt sosial”. (Se den her)

Har egentlig noe forandret seg siden den gang? Ja og nei.  Det som har forandret seg i livet mitt er at jeg nå står i en 100% stilling. Hvem skulle tro det for et år siden? Ikke jeg, haha.. Det høres kanskje litt sykt ut for dere, men jeg har aldri trives så godt på en arbeidsplass som der jeg er nå. Jeg har prøvd mange jobber via NAV siden jeg var 18 år. Altså fire år senere har jeg funnet meg en fast jobb, som jeg trives så godt med.

Men derimot så er jeg fortsatt ensom. På jobb så er jeg en del av fellesskapet, noe jeg er takknemlig for – men når jeg er ferdig på jobb, setter meg i bilen å kjører hjem er jeg alene, igjen. Jeg vil ikke si at jeg selv er så flink til å ta initiativ, men jeg prøver. Det er tungt å føle på at du ikke har noen nære venner, som du kan støtte deg på i tunge stunder og dele alt med. Det er vondt å alltid må være den som tar initiativ til å finne på noe, for det blir utrolig slitsomt i lengden. Så ja, jeg er enda ensom. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg