MINE MÅL FOR 2019

I går var årets første arbeidsdag, og jeg har ekstremt mange dager igjen av året. Jeg har for første gang i livet gledet meg til å dra tilbake på jobb og møte kollegaene mine. (Har egentlig aldri hatt en jobb, lager et innlegg om det senere).  Men er det noe jeg elsker så er det å starte et nytt år med blanke ark, det å legge 2018 bak seg – bevege seg videre å gi slipp på det gamle. Jeg kunne gjerne hatt noen dager ekstra hjemme, men jeg skal ikke klage. Jeg har hatt fri i hele 12 dager, noe som ikke skjer så ofte. Jeg kan love dere at jeg kjente på det da alarmen ringte 06:50 i dag morges. Aaaah. Men, det er ingen grunn til å klage! 

Uansett. Jeg kommer forhåpentligvis fort inn i hverdagen igjen, og selv om gårdagens var veldig tung, så blir det lettere etter hvert. Det gikk opp for meg at i dag er det torsdag, og i morgen er det fredag som vil si – snart helt! Men apropos mine blanke ark, så tenkte jeg at dere skulle få se noen av mine mål for 2019:
 

✗ Jeg vil bli flinkere til å si nei. Er det en ting jeg ikke god til så er det nemlig dette. Jeg føler meg ubekvem når jeg sier nei. Så bruker som regel alltid å si “ja, det går fint” men så er det egentlig det stikk motsatte jeg mener. Jeg føler det både i magen og halsen, men tør ikke å si i fra, dessverre. 

✗ Jeg vil bli flinkere til å lære å si i fra når det er noe som plager meg. Kjenner jeg meg selv rett, så kan det ta flere uker før jeg tør å si i fra om noe som plager meg. Sist før jul knakk jeg sammen på jobb, fordi jeg var så sliten å hadde pushet meg selv så hardt til jeg ikke klarte mer. Jeg er den personene som kan holde ting inni meg, irritere meg over ting – men som aldri aldri sier i fra før det er for sent og jeg blir sint. 
 

✗ La mobilen ligge! Er det en ting jeg er ekspert på så er det å trykke på telefonen hele tiden, jeg kan selv si jeg er avhenging av den gjenstanden.  Jeg skulle prøve å være 24t uten å være på Facebook, og jeg hadde ikke klart det hadde det ikke vært fordi jeg sov 12 av de 24 timene, hehe.
 

✗ Jeg vil ta enda bedre vare på de menneskene som gir noe igjen i livet mitt, som gjør meg glad å gjør noe positivt ut av vennskapet. Men bruke mye mindre tid på mennesker som gjør det stikk motsatte, som bare gjør ting negativt, som rett og slett ikke gir noe positivt i et vennskap, som bare ødelegger for deg.
 

✗ Jobbe hardt for å få en utdanning! Det er noe jeg nå holder på med nå og forhåpentligvis skal fortsette med ut 2019.
 

✗ Jeg vil bli flinkere til å ta bedre vare på meg selv. Jeg har et så utrolig dårlig forhold til mat, og spiser så mye usunt, beveger meg veldig lite (uten om på jobb), og generelt. Så det må jeg bli flinkere på, og det skal jeg også klare!
 

Hva er dine mål for 2019?

2 kommentarer
  1. Det største målet for 2019 er å fortsette det jeg satt for 2018: Å reise mer.
   Noe som absolutt skjer! I fjor dro jeg til Dublin, London og Manchester, samt Oslo en tur.
   I år har allerede turen gått til Las Palmas, og skal tilbake til Manchester og Dublin, samt det blir en tur til Amsterdam i juni, blir awesome!
   Reising gjør virkelig noe med humøret når ensomheten er stor. Selvsagt “enkelt” for meg å si, da jeg har en relativt godt betalt jobb, men uten andre gjeldsutgifter har jeg muligheten.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg