JEG INNRØMMER AT JEG VAR SYKELIG OPPTATT AV…

Vi lever i et samfunn der det er normalt og dele sin første orgasme, det at alle skal vite når man mistet jomfrudommen og ikke minst det å dele kropp på mest mulig måte. Hvordan framstiller vi oss egentlig på internettet? 🤭

 

Jeg heter Renathe og jeg er en 21 år gammel jente som en gang har et mål om å kunne nå langt i denne businessen. Jeg er som alle andre glad i å dele av meg selv å la dere se at det er ikke alt som er så perfekt som man fremstiller det på sosiale medier. Jeg har blitt kjent med verden på en helt annen måte enn hva jeg gjorde når jeg var 10-11 år. Jeg så opp til alle damene som var på hvert magasin, på hvert blad og ikke minst på hvert Instagram bilde og sa alltid “En dag Renathe, så skal du være like vakker som disse damene, like slank, like fin hud og bare se perfekt ut!”. Tro meg, som en liten jente, så er alt perfekt.
 

Etter noen år har jeg innsett at alt er ikke så perfekt, som jeg skal ha det til. Det er så mange som retusjerer bildene sine for å få bort den “ene” kvisa, og se mest mulig perfekt ut, men hvordan framstiller du deg da? Jeg skal være 100% ærlige med dere når jeg sier at jeg hadde en periode i livet mitt der jeg retusjerte ansiktet mitt så til de grader. Det så helt jævlig ut, jeg så helt jævlig ut. Men i mine øyne så jeg perfekt ut. Det var akkurat sånn Renathe på 10 år ville se ut, så store lepper, så hvite tenner og ikke minst så fin og glatt hud.  

La oss alle være enige om at dette ikke ser bra ut! 👆
 

Jeg ble dessverre en av mange som ble så opptatte av å se perfekt ut, jeg ble hun som tok det til neste nivå og skulle skjule alt. Hver eneste pore synes jeg også var helt forferdelig, hva som gikk av meg aner jeg ikke – men jeg ble avhengig og det er så utrolig skummelt og si. Det å håpe på å se perfekt, – det gikk i hodet på meg, og slikt som på bildene ovenfor ser dere er at det er alt for mye, jeg redigerte alt! And this is not good at all!  Jeg ble så avhenging at når jeg først sluttet så synes jeg at nesen min var så stygg, hehe. Men er vi alle enige om at denne biten med retusjering ikke er noe bra for noen. Dette er skadelig, og jeg ønsker ikke at andre skal utsette seg selv for dette.

 

Jeg har i lang tid slitt med det kroppspresset som skjer overalt, spesielt på Instagram. På mitt værste veide jeg nesten 100kg, noe som er ekstremt mye til å være meg. Ting var så ille at jeg ikke ville gå uten for døren uten å kunne skjule alt på min kropp. Jeg så gravid ut for å være ærlig, jeg var så oppblåst å stor.  Jeg husker så godt at vi i september i for 2 år siden? – at vi skulle ta familiebilder, og jeg husker jeg spurte fotografen om han kunne retusjere meg tynnere/slankere.  Fordi dette hadde gått i hode på meg. Det idealet om å se perfekt ut var helt borte, jeg så ikke perfekt ut i det hele tatt.. 

Her er bildet av Renathe 20 år, og nesten 100 kg 👇

Jeg vil ikke si jeg var sykelig overvektig, men overvektig var jeg ja. Dette var så utrolig usunt for meg på denne tiden, men på samme tid så var jeg kommet til et stadie der jeg ikke hadde det bra med meg selv eller alt som skjedde rundt meg. De personene som var rundt meg var toxic, rett og slett!

Men dette innlegget ble så langt at jeg skriver del2 snart! x

8 kommentarer

Siste innlegg