MINE MÅL FOR MARS

Nå er vi i midten av Mars, og herregud så fort denne måneden har gått! Jeg er utrolig takknemlig for alt disse månedene i starten av 2018 har vist meg, jeg er så lykkelig som du kan få det! Derfor at jeg forberedt noen mål jeg vet blir å gå i oppfyllelse i løpet av Mars.  Jeg har bestemt meg for å ikke sette så alt for store mål, da jeg må ta et steg av gangen. Jeg kan ikke gjøre ti ting på en gang, dessverre. 

 

🌸 Jeg skal være lykkelig – og dette er noe jeg allerede er. Jeg har det så bra med min samboer og han gir meg alt jeg noen gang  har ønsket meg hos en person. Jeg må si jeg er verdens heldigste jente som vet i en alder av 21 år hvem jeg skal dele mitt liv med fremover. 

🌸 Ta bedre vare på kroppen min – dette er noe jeg virkelig må bli flinkere på! Jeg spiser så mye usunt for tiden og ting som ikke er bra for kroppen i det hele tatt! Så dette er vel det målet jeg må gjennomføre. 

🌸 Bli et gladere menneske – jeg har i lang tid slitt med ting som har vært over skulderen min i flere år, noe er mer slitsomt enn andre ting. Men jeg er klar til å gå videre å bli en sterke versjon av meg selv.

 

#tbt til trimturen min til Svolværgeita sommeren 2017.

🌸 Starte å gå oftere – dette er noe jeg er så utrolig dårlig på. Dørstokk-mila er utrolig lang for å si det sånn! 

🌸 Sist men ikke minst, ha det gøy! – Jeg elsker å ha det gøy, det er noe med det å alltid være glad, le og bare kose meg masse. Så i mars skal bli en god måned.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg