Nelly rabattkode & søndagskos

 

annonse

Sunday funday! Jeg er glad for at det er søndag i dag, faktisk. Eller, det er egentlig ikke så uvanlig at man er glad i søndager. Da har man automatisk en veldig god unnskyldning for å bare slappe av hjemme med samme snacks og en film på tv-skjermen. Det blir en rolig dag for meg, med andre ord. Deilig! Jeg skal nyte en siste dag før jeg starter på skolen igjen i morgen med masse prøver og innleveringer 😉 Akkurat nå er jeg hjemme hos min kjæreste og ser på at han lager middag, deilig! 

MORGENKÅPE UTSOLGT ⎮ LIK HER

 

Nå er det ikke lenge igjen til det er jul, det er akkurat 56 dager til og jeg kjenner at jeg gleder meg mye. Har allerede startet og høre på julemusikk og min spilleliste kan du finne HER. Men det er så utrolig mye fint på Nelly akkurat nå, ønsker du å kjøpe deg noe fint som ikke er så dyrt anbefaler jeg deg å bestille det hjem nå! Jeg har bestilt meg hjem noen ting som jeg tenkte å bruke til jul og sånn generelt også. Happy shopping! 😻💸

 

Klikk HER og oppgi rabattkoden “TREAT” i kassen for å få 20% avslag på alt. 

1.HER   ⎮   2.HER   ⎮   3.HER   ⎮   4.HER   ⎮   5.HER   ⎮   6. HER

4 kommentarer
  1. Det er sykt hvor fort tiden frem mot jul kommer til å gå nå! Snart er det jo 1. Desember om bare en liten måned 😀 Åh, så mye fint! Er litt for glad i søndagene selv, hehe. God søndag videre flotte deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg