Våknet opp til jul

I går når jeg og typen var hos min pappa å tok oss et deilig bad. Alt jeg kunne se var litt snø i fjellene og høre pappa si det var mye snø på hytten vårs. Men jeg synes det er utrolig deilig å tenkte på at det snart er jul, men også litt godt da jeg elsker vinteren – det eneste minuset er at det blir litt kaldt da… 

I dag våknet jeg opp med at noen som banket på ytterdøren, hvem det var ante vi ikke.. Men så hopper jeg opp for å se ut vinduet siden det er blitt en vane for meg, siden kjæresten min gjør det – å dette var det jeg våknet til. Første tanken min var “ånei” siden det var snø og det betyr at det blir kaldt, men jeg er også veldig glad siden det ikke er lenge til jul, noe jeg gleder meg veldig til, og spesielt veldig mye i år siden min jul med min x-samboer var grusom i fjord, det er seriøst den verste julen min! Så håper virkelig denne blir bedre!! 


Min juleliste på spotify finner du HER

 

Se hvor utrolig fint der er her! Men en ting jeg gruer meg til er faktisk når julen kommer og kjæresten min reiser hjem til sin familie, det kommer nok til å bli en sykt lang jul da jeg så å si aldri vil tilbringe mer enn 24 timer fra han, hehe.. Men jeg tror faktisk jeg klarer meg fint, men jeg blir å savne han veldig mye. 

Har dere noen tips til julegaver foresten? 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg