hits

Renathe Oien

JEG KOMMER ALLTID FØR DEG

 • 30.11.2017, 18:33

Hei fininger! For litt siden ble jeg ferdig med å rydde, ommøblere og vaske gangen. Da har jeg endelig bare badet igjen så er hele leiligheten til meg og Jonas komplett! Kommer før og etterbilde i morgen. Men nå den siste timen har jeg hold på med en matte innlevering som skal inn i morgen tidlig, og jeg er endelig ferdig woho! For dere som ikke vet det så tar jeg opp noen fag på skolen i håp om å få bedre karakterer og gjerne gå videre på universitetet innenfor noe jeg ønsker.    Jeg ønsker jo så klart at bloggen skal bli mitt levebrød, men jeg føler at hvis jeg ikke får den til å bli noe jeg kan leve av er det fint å ha en utdanning og en jobb man trives godt med. 

Nå skal jeg å Jonas gå oss en liten romantisk kveldstur, så vi blogges ♥

ER DET GALT OM JEG IKKE VIL HA SEX?

 • 30.11.2017, 11:19

Er det galt av meg om jeg ikke vil ha sex? Eller ikke har sex mer enn en gang i uken?

Hei forresten. Jeg ble veldig inspirert av Sofie Nilsen når hun snakket ut om sex på God Morgen Norge for noen dager siden, så i dag skal jeg ta opp noe jeg har følt om sex å som sikkert veldig mange andre har følt på..

 

I dag tenkte jeg å snakke litt om noe som har plaget meg i mange år, som jeg har følt at jeg var alene om.  Det er ikke veldig mange som føler for å ta opp temaer som dette, men jeg gjør det i håp om å hjelpe andre som kanskje føler seg likens som jeg gjør og gjorde. Jeg har i mange mange år følt meg veldig ensom når det kommer til temaet sex. I samtaler jeg hadde med venner fikk jeg alltid høre hvor mye dem elsket å ha sex, å hvor lenge dem hadde sex. De savnet å ha sex, å skulle hjem å ha sex i 5 timer. Hvor er jeg i denne samtalen? Jo, jeg eksisterer ikke. I en alder av 16 år satt flere i min vennegjeng og pratet om sex å hvor utrolig deilig det var. Jeg viste ingenting fordi jeg hadde ikke hatt sex. Jeg har aldri følt meg mer tilsidesatt, presset å ikke eksisterende i en samtale før.

Jeg hadde et ønske som 16 åring at det kunne være litt mindre fokus på sex og utseende, men jeg er redd det har blitt mer og mer med årene. Jeg kunne få sex så mange ganger jeg ville, men hver eneste gang det kom opp som et tema snakket jeg meg bort, hvorfor? Følte jeg meg presset, eller var det presset som tok knekken på meg? Jeg har aldri følt for at jeg må ha sex hver eneste dag, ikke fordi jeg ikke liker det ? men fordi jeg har prioritert andre ting som er viktigere.

Jeg har aldri hørt noen som har sagt "jeg liker ikke sex" i offentlighet eller i vennegjengen. Eksistere det noen mennesker der ute som føler det sånn? Jeg vil gjerne høre om dere, for til nå har jeg bare møtt mennesker som snakker om sex på daglig basis og forteller hvor lenge de har sex med kjæresten sin. Det å si at man ikke vil ha sex føler jeg er tabulagt, fordi det er tydeligvis unormalt.

Personlig føler jeg det er normalt å ikke ha sex hver dag, og gjerne en gang i uken. Jeg har fått kommentarer som "er du tørrlagt" fordi jeg ikke ville ha sex to ganger i uken eller fordi jeg ikke ville ha sex i det hele tatt. Det var på et tidspunkt nok om SEX for min del. Jeg gjorde det for alle andre å ikke meg selv, noe som ikke er rett i det hele tatt! Men på et tidspunkt i livet kom jeg til å ha måtte ha sex, fordi jeg følte jeg måtte det da alle andre hadde det. Jeg angrer på den personen jeg gjorde det med, men ikke at jeg fikk oppleve den fantastiske følelsen. Jeg synes sex er en hyggelig greie og at for min del går det ikke å ha et one night stand. Sex for meg betyr noe. Men helt ærlig hadde jeg klart meg fint uten sex. Det er ikke en så stor greie for meg egentlig, jeg klarer meg jeg. Men det er jo så klart et behov hos meg sånn som alle andre, men jeg er vel kanskje ikke på lik linje? Selv om jeg er i et forhold så er jeg både forelsket og tiltrukket av Jonas. Det at jeg føler at jeg ikke vil ha sex noen ganger har ingenting med at jeg er forelsket eller tiltrukket av Jonas. Men noen ganger er det litt bedre å ligge i sofaen å slappe av med en god film, og litt snacks hihi. Er det flere som er enige med meg der? 

Jeg har hatt veldig mange dårlige opplevelser når det gjelder sex, og har så å si følt meg tvunget i noen situasjoner, JEG har også gjort det for at den andre parten skal bli "glad".  Sex står ikke øverst på lista mi, det er veldig mye annet jeg kunne gjort i stede for å ha sex.  Er det galt av meg å si dette?     Jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg den dag i dag har en kjæreste som godtar meg om jeg sier nei til sex. Han har aldri tvunget meg til noe jeg ikke har villet, denne mannen er gull ♥ loveyou J

 

FACEBOOK HER          INSTAGRAM HER          SNAPCHAT OIEEN_VLOG

Denne julen blir annerledes enn den som var i 2016

 • 29.11.2017, 09:49

PICTURES FROM WEHEARTIT

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I år blir det en annerledes jul enn hva jeg hadde i 2016. Som de fleste vet så bodde jeg i Nordreisa i fjor og feiret jule 2016 der oppe. Jeg skal ikke nekte at julen var utrolig koselig, til tider! Jeg hadde en x-samboer som ødela julen for min del, ikke bare fordi jeg ikke fikk de samme tradisjonene - men fordi han ødela den totalt. Min daværende samboer klarte å spille bort hele julen, han klarte å låse meg ut av leiligheten min, han klarte også å gjøre at min hjemlengsel kom enda mer enn det kanskje burde. Jeg angret andre juledag på at jeg ble igjen der, og at jeg ikke dro hjem.  MEEN.   Jeg er redd jeg aldri blir å få en fin jul igjen, men skal prøve alt jeg kan å gjøre julen min like fin og god igjen. Regner med at siden jeg skal være med familien i år så blir det bedre enn i fjor. Julen i år tilbringens hos min mamma og hennes samboer noe jeg ser virkelig fram til ❥

 

FACEBOOK HER          INSTAGRAM HER          SNAPCHAT OIEEN_VLOG

10 things I want to do this december

 • 28.11.2017, 17:53

God tirsdag fine dere! Nå er det ikke lenge til jul, er det noen som gleder seg? Jeg gleder meg i hvert fall utrolig mye, da desember er min favoritt måned i året. Julen har alltid vært veldig spesiell for meg, da det er en måned jeg har hele familien samlet, noe som er så utrolig koselig ♥ Det å kunne sette pris på de små tingene, samtidig som jeg alltid tenker på hvor heldig jeg er som har en familie jeg kan feire jul med. Jeg kjenner jeg gleder meg så utrolig mye til denne julen, det skal bli fantastisk! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

10 THINGS I WANT TO DO THIS DECEMBER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. En ting som jeg hadde likt er å ta med meg Jonas å dra på julemarked. Det er så utrolig koselig å se på juleting, og bare nyte juletiden litt ekstra. Det er jo en fineste årstiden + jeg får kose meg litt ekstra med samboeren min.

2. Kose meg så mye jeg kan med samboeren min, siden vi ikke blir å se hverandre på noen uker, hihi.

3. Se jul i blåfjell og jul i svingen! Det er juletradisjoner det ♥

4. Ha en hel dag med familien og samboeren der vi baker og årets pepperkakehus, hehe. Det er noe av det beste jeg vet da alle er samlet å koser oss med gløgg å baking.

5.  Det aller beste jeg vet med denne årstiden er den nydelige frokosten jeg får i julen. Står opp til at alt er dekket på bordet, nammm ♥

6. Den gode middagen som blir fra 23 desember og ut hele måneden, gleder meg.

7. Julemusikk er et must, spesielt når det snør som nå - julestemninger her kommer jeg. Sjekk foresten ut min Spotify juleliste her. 

8. Åpning av julegatene, det er så koselig når julegrana tennes og julen er på tur inn for fult!

9. Jeg har allerede begynt med julepynt, men gleder meg enda mer til å få alt i hus og pynte juletreet til mamma. Det er en tradisjon vi alltid har gjort.

10. ÅPNE PAKKER, trenger ikke å si så mye mer. Jeg er som et barn når det gjelder julegaver, og er ferdig med alle mine gaver før halve familien har startet på en, heheh. 

Min Hudpleie rutine

 • 28.11.2017, 12:04

Heia fineee ♥

Siden jeg har fri i dag så tenkte jeg å komme med det innlegget som jeg skulle komme med for en stund siden, nemlig min hudpleie rutine.  Jeg vil si at denne rutinen funker veldig bra på min hud, jeg er veldig imponert. Jeg hadde før ufattelig mye småkviser, men etter at jeg startet med dette både morgenen og kveld så er huden min blitt så fin igjen. Jeg har faktisk sluttet å bruke hudsminke etter at huden min ble fin, så jeg anbefaler dette virkelig til alle som sliter med problematisk hud. Så jeg håper at dette faller i smak hos dere alle, gi meg gjerne en liten kommentar om hva dere synes.
 

L E T´S  G O


ORGINS CHEEK AND BALANCES

Denne milde og skummende ansiktsrensen er til ansikter med både tørre og fete partier. Denne motvirker overskytende oljeproduksjon, samtidig som den balanserer og beskyttet tørre soner. Huden føles behagelig oppfrisket etter rens - du vil aldri føle at huden er stram etter uttørket. Denne passer best til kombinert hud.
 

Slik gjør du det:

♦ Vask ansiktet med varmt vann først, for å åpne porene

♦ Ta en liten mengde i håndflaten 

♦ Tilsett litt lunket vann og begynn å beveg deg rundt i ansiktet i sirkelform

Når du er ferdig:

♦ Skyll ansiktet grundig

♦ La det lufttørke

 

 

PIXI GLOW TONIC

Dette er et populært og herlig ansiktsvann med en perlende effekt som gir huden en strålene glød. Pixi er beriket med ginseng og fruktose og passe perfekt til normal til tørr, tørr og aldrende hud. Den balanserer også fet hud og anti-inflammatorisk. Dette fjerner også døde hudceller og gir huden fuktighet for å fremheve en frisk hud med glød. Bruker du denne regelmessig bidrared et til å gi huden en mer tonet og fast følelse, fine linjer og porene blir mindre synlige. Denne passer til alle hudtyper, også følsomme.
 

Slik gjør du det:

♦ Du har fram pads

♦ Så heller du litt Glow Tonic over padsen å tar det rundt i ansiktet

 

 

APOBASE

Dette er en fuktighetsbevarende og bløtgjørende krem. Denne fuktighetskremen passer til daglig pleie.  Denne passer best til sensitiv og tørr hud.
 

Slik gjør du dette:

♦ Du må først sørge for at huden et helt tørr etter du hadde glow tonic på huden

♦ Deretter tar du litt håndkrem i hånden å smører det ut i ansiktet

 

 

 

 

 

 

 

 

sex, snapchat, kjærlighetslivet +++

 • 27.11.2017, 18:24

UKENS SPØRSMÅL

 

Hva bruker du på bryna dine? :)

Anastasia sin dipbrow i medium brown 

 

Hva angrer du mest på i livet om du må velge en ting?

Er vanskelig å bare velge en ting, da det er en god del ting jeg angrer på. Men det jeg kanskje angrer mest på var når jeg bodde i nord å fant meg en kjæreste. Jeg angrer så sykt mye på at jeg ikke var der for bestefar og spesielt når han trengte meg. Men følte på et tidspunkt at min daværende kjæreste ble sur eller lettere irritert om jeg dro, at jeg fikk spørsmål som dette    åh må du dra? Kan du ikke dra i morgen heller?.  Jeg angrer egentlig på de to årene jeg brukte på denne gutten, da jeg innerst inne viste at det bare var tull av meg. 

 

Fra en skala fra 1-10, hvor lykkelig er du akkurat når du svarer på dette spørsmålet?

Jeg tror faktisk jeg er en sterk 9´er akkurat nå. Ja. En sterk 9´er. Jeg har følt ganske lenge at jeg har hatt feil fokus ganske så lenge, og plutselig nå fikk jeg opp øynene på hva jeg har fremfor meg, og hva som er viktig å betyr noe. Livet handler om å bli gla i andre mennesker, og gjerne litt til. Jeg begynner endelig å få opp knutene jeg har hatt på tråden i lang lang tid.

 

Hva blir du inspirert av?

Mye.. Veldig mye faktisk. Jeg blir inspirert av god musikk, for det får frem følelsene mine på en helt spesiell måte som mange andre ikke klarer. Jeg blir inspirert av meg selv når jeg står i dusjen, og får opp di beste diskusjonene, tankene og det generelle. Jeg blir inspirert av meg selv når jeg står i speilet å ser på en fin og vakker kropp, når jeg ser på meg selv som lykkelig og selvsikker, for vet dere hva? Da, da er jeg jævlig vakker!   Meeen i det siste har jeg blitt inspirert av disse topp bloggerne, og som gjerne vlogger. Det er noe med det, men aner ikke hva hehe.

 

Når mista du jomfrudommen?

Om jeg ikke husker feil var jeg vell rundt 17 år når jeg hadde sex for første gang. På den tiden var jeg veldig usikker på meg selv å følte meg ikke god nok for andre. Jeg følte også at jeg ikke hadde en god plass i vennegjengen siden jeg var den eneste som var jomfru, men jeg er evig takknemlig for at jeg ventet så lenge som jeg gjorde. Jeg synes at man skal kjenne på sine egne følelser og ha sex når man selv føler det er rett og at man selv er komfortabel. Jeg kan være ærlig å si at jeg angrer på min første gang. Det er alt for mye press blant unge, noe jeg synes er superteit. 

 

Hvordan går kjærlighetslivet? Har du noen i kikkerten?

haha, for et spørsmål. SÅ KLART har jeg noen i kikkerten. Jeg har min kjæreste og samboer i kikkerten. J er den fineste og mest omsorgsfulle personen jeg vet om og elsker alt ved han. Jeg har seriøst aldri vært så lykkelig som jeg er nå, og jeg er veldig takknemlig for at jeg får tilbringe min tid med denne mannen - ja jeg elsker J, og det vil jeg alltid gjøre ♥   Det er kanskje litt sprøtt men med J så ser jeg for meg en dag å få barn med han, hihi. Jeg ønsker å stifte familie med denne mannen, jeg ønsker at vi en dag skal kjøpe oss et stort og vakkert hus der våre barn kan vokse opp. Jeg ønsker at vi en dag skal gifte oss og dra på en herlig bryllup´s reise, jeg ønsker egentlig bare at han er i livet mitt.

 

Er det et spesielt spørsmål du er dritt lei å bli stilt? 

OH YES. Spørsmålene jeg får så ofte er hvorfor jeg er så open ovenfor min fortid, og om jeg egentlig angrer på at jeg var så åpen. Å nei det angrer jeg ikke på et sekund, jeg står for alt jeg har gjort å sakt! Det er dessverre så mange folk som er nysgjerrige og hatfulle siden jeg deler mine meninger, min side og hvordan jeg føler det.  Alle har forskjellige oppfatninger,  - jeg kan oppfatte livet som et helvete mens andre kan tenkte at dette var easy shit. Så alle er forskjellige - men la meg føler på det jeg vil.

 

Hva er favorittsangen din for tiden?

NF - Let you down.  Looove!

Hvorfor er du så lite aktiv på Snapchat? Jeg savner når du pleide å vlogge på mystory.

Jeg vet ikke helt, jeg har bare latt være å snappe alt jeg gjør til enhver tid. Noen dager er jeg mer aktiv enn andre. Jeg får ofte snapper på privaten om at jeg må vlogge mer, og det skal jeg absolutt gjøre. Min snap er oieen_vlog om du ønsker å følge meg.  Jeg skal ærlig innrømme at det er litt deilig å ikke dokumentere absolutt alt. Men jeg lover å bli flinkere til å snappe. Følg meg om du allerede ikke gjør det -   oieen_vlog heter jeg.

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

Jeg var for feig

 • 27.11.2017, 13:44

Jeg skulle vært åpen med deg fra dag en...

Hvorfor kunne jeg ikke bare si jeg elsket deg? Hvorfor tok det så lang tid før jeg torte å si noe? 

Var jeg redd for at du ikke ville si noe tilbake? For at du ikke elsket meg tilbake?


 

Livet mitt var akkurat det samme som på bildet over, like uklart å skurrete. Jeg har endeliiiig funnet meg selv å har fått nok bein i nesa til å si deg akkurat det jeg mener å ikke mener. JA - JEG ELSKER DEG

Bomba hadde gått av for lenge siden. . .

 • 27.11.2017, 10:26

Først og fremst vil jeg si at jeg har vært en dårlig blogger, og generelt veldig opptatt den siste tiden. Beklager for det! Jeg lover at jeg skal bli flinkere, derfor skal jeg jobbe en god del i dag med innlegg framover, og gjerne framstille noen innleggsidé til julen. Jeg dro til mamma i går å ryddet rommet mitt en gang for alle - og jeg lover dere, det var helt bomba!!    Jeg tok å pakket ut flyttelasset mitt fra mai, hehe. Jeg er treig og jeg vet det dessverre.. Men nå er jule rommet klart å jeg gleder meg faktisk veldig mye å tilbringe et par dager der i julen, og mest sannsynlig hele julen + nyttårsaften også! Skal klare å få tatt noen bilder til dere i løpet av dagen, så ses vi snart ♥

Jeg elsker alt med deg

 • 25.11.2017, 11:03

jeg elsker deg ❥

 

Jeg er så forbanna lykkelig om dagen, altså. Det er så utrolig lenge siden jeg har følt på den lykken som sitter i meg nå, den lykken om at jeg føler at livet mitt endelig begynner å gi mening, at jeg endelig føler meg elsket - ikke bare av meg selv men av kjæresten min. Jeg har så å si aldri vært den personen som tar ting for gitt, jeg har kjempet for meg selv for det jeg mener er rett og det jeg vil.  Jeg kunne vært på et mye verre sted om jeg ikke tok tak i sakene litt tidligere enn jeg gjorde, så jeg er så utrolig heldig som har fått denne muligheten til å ha en familie som sto der når jeg trengte dem mest. Men en ting altså; hadde det ikke vært for kjæresten min så tror jeg ikke at jeg hadde hatt det så bra som jeg har det nå! Jeg elsker virkelig den mannen, og ser for meg et helt liv med han med barn og huskjøp. 

Jeg er så faktisk glad for at jeg har opplevd alt dette, for det har lært meg en god del ting om meg selv og hvem som virkelig er mine venner og hvem som virkelig var der for meg. Jeg sier det kanskje ikke så ofte, men jeg setter pris på hver enkelt som sto der for meg når jeg trengte det mest, hadde det ikke vært for dere så hadde jeg kanskje ikke vært her jeg er nå. Jeg er glad jeg fikk sjansen til å møte D R Ø M M E M A N N E N min, for han er seriøst den personen som har gjort meg mest lykkelig på alle disse 21 årene. Det er litt vanskelig å skrive alt, men det er så mye jeg kunne sagt om denne mannen. Han er så snill og genuint snill! Han gjør faktisk mer for meg enn jeg klarer å se til vanlig, men når jeg får sluppet følelsene mine ut på tastaturet såååå kommer alle tankene.

Så kjære drømmemann, om du leser dette så vil jeg si noen ting til deg. Jeg er først og fremt verdens heldigste jente som har akkurat deg, for du er den personen som gjør meg lykkelig og gir meg glede og kjærlighet i livet. Jeg er så takknemlig for ALT du gjør for meg. Selv om jeg kanskje ikke ser det nå, så ser jeg det når jeg er for meg selv. Jeg aner egentlig ikke hvordan jeg skal sette ord på alt, men tre fine ord jeg kan si er at  jeg elsker deg 

50% salg på min favoritt butikk

 • 24.11.2017, 17:42

・ alle lenker i dette innlegget inneholder annonselenker ・

 

let's talk about my phone!

 

Nå er det hele 50% S A L G på iDeal Of Sweden! Det vil si at ALLE dekslene er på tilbud og er kjempe billige! Dette er nok desidert de beste dekslene jeg noen gang har prøvd - dette er et kjempe godt deksel til en utrolig billig penge! DU vil ikke gå glipp av tilbudet som du kan finne HER.  Jeg lover deg av hele mitt hjerte at du vil bli veldig fornøyd!  Nå kan DU spare masse penger!

 

 

HER   ⎮   2 HER    ⎮  3 HER

Dette er så klart mine nye favoritt deksler! 

Dette kjempe søte dekslet kan du kjøpe HER

 

Kjøpes HER
 

Dette dekslet er jeg helt  F O R E L S K E T  i! Jeg har aldri eid et så fint deksel i hele mitt liv, så angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dette! - Du kan kjøpe det HER

 

Jeg trodde jeg skulle dø..

 • 23.11.2017, 10:47

I et sekund . . . 

Jeg mener, jeg er virkelig redd. Hjertet mitt dunker fortere og fortere jo mer redd jeg blir. Jeg kan kjenne min egen puls langt opp i halsen, det kjennes litt ut som jeg skal kveles. Jeg prøver å puste dypt, konsentrere meg, høre på Justin Bieber fordi han er det eneste som har klart å roe meg ned - men ingenting går. Hjertet mitt dunker så fort, alt jeg hører er egentlig dunk, dunk, dunk. 

Jeg tror aldri jeg har ønsket å få J så mye hjem som nå! Jeg kjenner det mest på slike dager at jeg trenger noen som får meg til å føle meg trygg, i hvert fall når jeg ikke takler slikt vær ellers.   - Jeg er faktisk mest redd for at hele leiligheten skal kollapse.. Når stormen Ylva står på sitt verste så rister hele leiligheten. Strømmen kobles av og på, hele tiden. Internettet mitt detter ut typ tjue ganger, så jeg har måtte dele mobildataen min for å få ut dette. Faktisk så dro strømmen nå -  tror jeg bare skal skru av sikringene. 

Dette er nesten litt imponerende, faktisk. 

 

Noen tips til hvordan jeg skal overleve dette? ♥

 

 

SNAPCHAT     OIEEN_VLOG                     INSTAGRAM        HER 

 

Jeg er så glad!

 • 22.11.2017, 17:01

・ alle lenker i dette innlegget inneholder annonselenker ・


BODY   HER
 

5 SIMPLE THINGS THAT MAKES ME HAPPY

_________

1. Det å komme hjem til en nyvasket og ryddig leilighet! Det finnes ikke noe som er mer, enn å glede seg over det, hehe. 

2. Når søskende mine forteller meg at de er glade i meg. Mine to søsken betyr alt her i verden for meg, og det å få vite at jeg blir satt pris på er en veldig god følelse. Familie er så fint.

3. Når Jonas setter pris på det jeg gjør, og viser meg masse kjærlighet, han forteller meg hvor mye jeg betyr for han, og han er bare generelt best - og DET smeeelter hjertet mitt ♥

4. DERE! Jeg elsker at når jeg har en dårlig dag så gir dere så mye glede og fine kommentarer. I løpet av en dag over kommentarfeltet mitt overfylt av masse kjærlighet! Dere er så fantastiske, jeg blir overveldet.

5. Hver helg har jeg og favoritt mannen i mitt liv litt kvalitetstid, noe jeg elskeeer. Det er så deilig å kunne føle seg litt ekstra vell, fikse seg litt å dra ut å spise eller finne på noe generelt. Jeg er verdens heldigste jente som har han i livet mitt! 


 

HUSK AT DET ER 25% RABATT PÅ NLY BRANDS TIL I MORGEN KLOKKEN 10.00 😻💸

Tilbudet finner du heer!

 

 

#3 UKEN SOM GIKK

 • 22.11.2017, 11:03

・ alle lenker i dette innlegget inneholder annonselenker ・


・ work as hard as you can, and be proud・


AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg å hører på sanger jeg hørte på i barndommen som jeg nesten begynner å flire av, rett og slett fordi jeg har så mange minner rundt disse sangene. Det er så utrolig koselig å mimre litt av og til!

UKENS OPPTUR

Det må desidert være Sverige turen jeg og samboeren min hadde i helgen, er den beste helgen jeg har hatt i 2017 uten om den dagen jeg flyttet fra helvete. Jeg er så lykkelig!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Bilister! Jeg blir så irritert og på samme tid forbannet når jeg kjører bak noen som ligger 20 km/t under fartsgrensen, og gjerne når det ikke er glatt en gang. Det er noe jeg irriterer meg alt for ofte over, og tyr gjerne til å tute på disse, hehe.. 

UKENS TANKE

HEHE, det har vært alt for mye baby-snakk fra min side. Jeg skal ikke nekte på at jeg er veldig baby syk nå for tiden, og ser gjerne for meg at jeg og Jonas får et barn i framtiden. Det er han som er drømmemannen min, og det er han jeg vil kjøpe hus med, og lage min perfekte familie som jeg har drømt om i så lang tid. 

UKENS BILDE


BODY HER
 

JAKKE   HER


UKENS HUMØR

Jeg har hatt en super bra uke og det har gjort at humøret mitt har blitt enda bedre. Jeg har startet på en ny medisin som forhåpentligvis skal hjelpe meg litt ekstra, så tvitvi!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG ER MER ÆRLIG ENN NOEN GANG

SO MUCH DRAMA, CAN´T HANDLE IT

NÅR KROPPEN SIER STOPP


 

FORESTEN! HUSK AT DET ER 25% RABATT PÅ NLY BRANDS TIL I MORGEN KLOKKEN 10.00 😻💸

Tilbudet finner du heer!

black week hos NELLY!

 • 21.11.2017, 20:19

・ alle lenker i dette innlegget inneholder annonselenker ・

I dag startet den offisielt Black week uken hos Nelly, og det første som er ut er en fantastisk kose på hele 25% rabatt! Den gjelder alt på NLY Trend. De har desidert de fineste klærne, mener jeg. Det er faktisk der jeg handler mest, hehe. Rabattkoden varer frem til 23.59 i kveld. Her kan du kjøpe deg noe fint som du kanskje har siklet på lenge, det finnes så masse fint heeeeer! Her er noen av disse godbitene jeg har bestilt meg, og jeg elskeeeer de!

I DAG FÅR DU 25% PÅ ALT PÅ NFLY TREND, OG TILBUDET FINNER DU HER!

 

 

BODY HER 

 

KJOLE HER


 

BODY HER

 

 

 

Hello from Norway

 • 21.11.2017, 19:37

Hei fine dere! Jeg har vært så utrolig sliten i det siste, ikke fordi jeg har gjort så veldig mye - men fordi det har vært en god del konflikter mellom meg å en i familien, eller "familie" og familie. Men jeg er bare så lei ALT dramaet, så jeg kommer til å starte med blanke ark fra i morgen av. Så i kveld får dere litt bilder fra min og J sin tur til Sverige. Enjoy ♥
 

 

Kleeeem ♥

Bestevenner for alltid

 • 20.11.2017, 11:08

Hei alle fine lesere!

 

Jeg vil bare si hvor mye jeg setter pris på en venninne som heter Victoria, hun er en av mine aller beste venner. Hun er en helt unik person som man altid kan ha det utrolig koselig med, og jeg bare elsker måten hun er på! Vi er som tvillinger egentlig, til og med J sier vi er like på alle måter, hehe. Jeg møtte Victoria for første gang i 2013(?) om jeg ikke husker feil, og har holdt kontakten siden den gang. Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten en venn som henne. . . Hvem skulle jeg ringe til om jeg trenger en venn å snakke med? Eller om jeg trengte råd og tips! Og hvem skulle jeg hatt det så morsomt med?

Det er faktisk ingen som kan måle seg med henne. Hun tar seg ikke så sykt høytidelig som mange andre jenter, og tørr å drite seg ut uten at det skulle blitt kriiiise. Hver gang vi er sammen går tiden så utrolig fort! Men det som er kjipt er at det er noen år siden jeg møtte henne sist. .

♥     ♥     ♥     ♥

Hun er en så utrolig søt jente og jeg unner henne alt godt her i livet. Er det en person jeg kan stole 110% på så er det henne. Hun er en fantstisk god støttespiller og det har jeg merket etter alt kaoset det siste året. Hun gjør virkelig hva som helst for at jeg skal ha det bra, og hjelper meg om det skulle være noe. DET er en god venn! Jeg elsker måten DU er på Victoria og du er en helt spesiell jente som jeg ikke vil miste. Jeg er utrolig glad i deg beste og håper på å ha deg som bestevenn resten av livet! Du betyr uendelig for meg, å du er som min tvilling - jeg skulle bare ønske du kunne bodd litt nærmere meg, fordi jeg savner deg alt for mye! 

Love you bestie. Besøk bloggen hennes HER, HER, HER 

Back off, please

 • 18.11.2017, 21:22

Jeg er så L E I av at alle skal blande seg i alt mulig. Dette her er MIN plattform og det er her jeg skriver om det jeg føler for! Om du ikke liker det jeg skriver om eller hvordan jeg formulerer meg, back off then! 🤭

Men ellers går det kjempefint her, jeg har vært med J i skellefteå i dag å handlet inn litt ting til meg selv, så jeg gleder meg til å prøve det! Savner dere allerede, kleem fra mobil-Renathe 🤩🤭💗

God morgen fra sverige

 • 17.11.2017, 19:31

Hei fininger!  Nå sitter jeg og min samboer i bilen på tur over til Sverige! Jeg bestemte meg for at vi to skulle dra bort på en liten kjærestetur, men også besøke bestemoren min som jeg ikke ser så alt for ofte. Men det er så utrolig deilig å komme seg bort! Så det blir ikke så mye oppdatering i helgen da jeg veldig å bruke tid på meg selv, samboeren og familien min! Jeg kan nevne noen ting vi skal gjøre, å ta masse bilder så dere skal få se i løpet av neste uke!

Vi kommer ikke frem før 21.30 i kveld så det blir utrolig sent! Så når vi kommer fram blir det avslapping, gjerne en dusj eller to og spise god mat! Så blir det å sove til lørdag (gjerne litt lenge også), hehe. Men så tenkte vi å dra til Skjellefteå en liten tur så J fikk se hvordan det var der, å kanskje shoppe litt 💸💸   Litt mer ut på kvelden skal vi på buffet og revy der min bestemors mann skal spille i bandet sitt, så vi får litt underholdning! Noe jeg virkelig ser fram til da jeg aldri har sett han spille før! Så klart skal jeg ta meg et glass vin da! 

Søndagen litt ut på dagen skal jeg og J kjøre hjem til Norge igjen, så da blir det mange timer i bil. Det er rundt 45/50 mil vi skal kjøre, OG det er bare en vei! Hehe. Så det er faktisk et godt stykke, men jeg kjenner at jeg kunne kjørt 100 mil, bare jeg hadde fått kommet meg litt bort, så jeg ser virkelig fram til denne helgen! 

 

Så i helgen blir dere å se veldig lite til meg, men tar det igjen med en god del bilder fra turen og litt av det vi gjør! Så vi ses snart flotte dere! ♦

 

 

Når kroppen sier stopp

 • 17.11.2017, 11:20

 ♥ Det kommer til et punkt i livet, der du må innse at du aldri vil bli god nok for enkelte personer. Spørsmålet er om det er ditt problem eller deres  ♥

I dag er en grusom dag. For meg. Jeg har kjent på denne følelsen i så lang tid, men føler aldri at jeg klarer å komme meg videre fra den heller. Det å kjenne seg selv som litt sårbar, er litt godt om det er det jeg skal si? Uansett hvordan jeg blir å formulere meg her blir det feil for en eller annen person. Men jeg føler egentlig at jeg går i mot alle når jeg prøver å gjøre det som er rett for meg ? jeg ville gå videre med livet mitt å ta de takene jeg måtte gjøre for å klare det, men gang på gang føler jeg bare at noen i familien ødelegger for meg. Det er greit at du er ærlig, men gjør det for mitt beste ikke fordi du har fått opp en mening om deg selv og hvordan du takler ting.
 

Jeg elsker kjæresten min så utrolig høyt, men av og til føles det som jeg aldri strekker til. At jeg aldri er god nok? Er dette noe jeg skal føle på, eller er det slik fordi jeg ikke har det bra med meg selv? Men jeg elsker han, og ønsker å dele hele livet mitt med han. Han har godtatt meg for den jeg er, for at den Renathe jeg er i dag sliter med fortiden. Han er bare helt fantastisk! JA, du J - du er fantastisk å jeg elsker alt med deg ♥
 

Men jeg er redd, jeg er så utrolig redd. Men ikke minst utmattet! Jeg har vært NAV´er i så utrolig lang tid, rundt 2,5 år. Jeg går via NAV fordi jeg er for syk til å jobbe, jeg sliter for mye med meg selv til å takle en vanlig hverdag.  - Jeg har vært ?syk? i 3 år, men noen i familien vil bare kalle dette latskap. Er jeg lat fordi jeg sliter? Eller er jeg syk fordi jeg har opplevd mer enn en 21 år burde oppleve?

 

 

La oss starte dette på en fin og enkel måte.

 

Jeg heter Renathe, jeg er en jente på 21 år som har psykiske plager. Når jeg var i en alder av 17 år flyttet jeg fra min familie og flyttet opp til Nordreisa for å bli bedre kjent med familien min. Jeg er utrolig takknemlig for den muligheten jeg fikk, til å flytte nordover å starte livet mitt på nytt.

 

Dagene gikk, jeg ble 18 år å fant meg en gutt jeg ble forelsket i. Jeg kjente den følelsen egentlig kom til å gå over raskt, jeg var ikke meg selv og trengte noen som jeg kunne bruke som trøst en stund ? ikke misforstå meg nå, jeg var forelsket i denne gutten men ikke på samme måte som jeg har følt det tidligere. Jeg ble sammen med denne gutten raskt, og fikk endelig kommet meg ut av spiseforstyrrelsene jeg hadde, jeg la på meg litt å føle meg for en gang skyld ?pen? igjen. Jeg delte mine 2 år med denne gutten, og angrer så å si hvert eneste sekund, fordi jeg viste innerst inne at jeg ikke var for klar for det ? men å liksom vite at ?hah, jeg fikk deg? var liksom en litt god følelse. Ting var veldig bra i starten, helt til jeg gjorde en feil, som ødela det meste. Jeg skal ikke leke uskyldig, for jeg gjorde mye jeg også, som for eksempel og kysse en annen gutt. Jeg angrer på at jeg gjorde det, men også litt glad fordi da skjønte jeg at jeg ikke ville være med denne personen.         Ting ble bare verre og verre jo lengre det gikk, egentlig. Denne så kalte gutten han dro meg x antall ganger ett føttene mine, han har klappet til meg i trynet. Han har knust bordpynt, helt x antall liter saft i sofaen, kastet spy bøtten over meg, nektet meg å ha venner, kontrollert meg, strengt meg ute når jeg var nyoperert. Å her sitter jeg igjen med alle disse stygge minnene, de vonde tankene, og tenker hvorfor jeg ikke sto opp for meg selv litt tidligere? Hvorfor måtte jeg flytte hjem for at jeg skulle tørre å slå opp?

 

Jeg tenker at når man står i sitasjon så er det ikke så lett å gjøre noe, fordi man vet ikke forskjellen på rett og galt. Jeg gjorde i hvert fall ikke det. MEN jeg sitter ikke og anklager han for alt mulig, for her sier jeg også at jeg ikke var perfekt, og gjorde ikke alt etter oppskriften.  Men det at denne personen har vært voldelig på et eller annet tidspunkt sitter enda fast i meg. Jeg ønsker så endelig å komme meg videre å ikke tenke så mye på dette, men det er vanskelig når jeg vet det er så mye mer jeg kunne gjort, for meg selv! Jeg er rett og slett bare sliten å lei av å ha det slikt, og tenker nå at det er på tide at jeg tar tak i disse tingene, hvordan jeg går frem me det aner jeg ikke - men noe skal jeg gjøre. 

 

Men dette er alt jeg har å si, så takk for meg. . . . 

DAGENS ANTREKK

 • 16.11.2017, 12:13

Hei fine dere! Nå må jeg få i hop et innlegg ganske så kjapt, da jeg er på tur til en møte om 10 minutter, hehe. Jeg har en tendens til å starte når jeg begynner å få det litt for travelt. . . Men i dag tenkte jeg å ta bilde av pakken jeg fikk fra Nelly, og har du ikke fått med deg sniktitten så legg til Oieen_vlog på Snapchat! Jeg har i hvert fall fått tre fine antrekk, som jeg elsker allerede!  
 

 

D A G E N S      A N T R E K K          H O P E   Y O U    L I K E     IT

_____

Beklager for uklare bilder! Men håper dere har hatt en fin uke så langt ❥

 

Utslitt. . .

 • 15.11.2017, 16:32

Hei fininger! Det eneste jeg har gjort i dag er å sove og det er noe jeg kommer til å fortsette å gjøre etter dette innlegget. I dag blir det lite liv fra meg da jeg er utslitt....

Jeg er evig takknemlig for all den støtten jeg har fått fra dere, å setter så stor pris på hver en av dere! Tusen takk for alt dere er så gode 💛

Men i dag trenger jeg bare en pause der jeg sover meg litt opp, så vi ses snart 😋

SNAPCHAT LATELY

 • 14.11.2017, 14:27

Mine seneste snaps! Jeg som alle andre elsker å snappe - faktisk tror jeg at jeg er irriterende aktiv til tider, haha. Jeg like konseptet med å kunne vise dere hverdagsglimt fra livet mitt på en litt mer privat måte enn ellers. Jeg er mye flinkere til å filme og snakke enn å ta bilder og skrive. Dere som følger meg vet at jeg bruker bable i vei super lenge inn i mellom. Det er da en aktuell sak jeg ønsker å prate om - men jeg svarer som regel veldig åpent om dere spør meg om noe. Enjoy some picture from my life ♥

·           ·           ·

Det ene bildet med hjertene over hodet er faktisk en film, men for å vise dere litt hva jeg holder på med inne på snappen så screenet jeg litt av videoen så dere skulle få se, hihihi.

· LEGG MEG GJERNE TIL ·

«OIEEN_VLOG» 

 

UKENS PLANER

 • 14.11.2017, 09:42

LET TODAY BE THE START OF SOMETHING NEW IN MY LIFE  -  BE POSITIVE AND BELIEVE IN YOURSELF

 

Tirsdag! En av de tyngste dagene i uken, hehe. Men jeg er klar for å gjøre denne uken amazing! Jeg er så motivert for tiden, - jobbmessig, livet generelt og alle andre godene ellers. Jeg kjenner jeg gleder meg så mye denne uken til å ta supermasse bilder til dere, dele litt snapchat-world med dere! Men det har vært utrolig vanskelig og ha motivasjonen på topp når det er så mye hat som kommer. Men jeg setter ekstremt stor pris på den støtten jeg har fått hos dere! Så denne uken blir det litt ekstra kos for min del, og dere har mye gøy å se frem mot. Jeg skal blant annet til Sverige på fredag og besøke bestemor, wii! 

Oieen_Vlog.  heter jeg på snap 

♥    ♥   ♥

 

· DENNE UKENS PLANER ·

Mandag: Slappe av meg samboeren.

Tirsdag: Prøver, skole og rydde dag.

Onsdag: Skrive dag for dere, her skal jeg jobbe og ferdig stille en del innlegg som skal ut i helgen.

Torsdag: møte, møte og atter møte. Hver torsdag er en møtedag for meg...

Fredag: Kjøring i 5-6 timer, yeeey! + litt etterlengtet kvalitetstid.

Lørdag: Revy, fest å drikke 🍸   Bestemor er sjåfør for meg og samboeren min den dagen.

Søndag: Kjøre hjem igjen i 5-6 timer. Er altså 45 mil vi skal kjøre, å det er bare EN vei.. 

_____

Skal du noe spennende denne uken? Fortell! ❥

So much drama, can´t handle it

 • 13.11.2017, 20:05

Når skal ting ta slutt? Når er det den dagen kommer der jeg bestemmer meg for å bli mer voksen og finne meg noe nytt? Når er den dagen jeg tørr å gå uten for min komfortsone og si at jeg IKKE har venner?     Viss det eneste du vil er å lage drama, så gå en annen plass. HER deler jeg hva jeg føler - liker du ikke det, gå en annen plass da. Jeg er så fryktelig lei.      - Sannheten derimot er at alt jeg gjør eller sier høres veldig feil ut - men jeg gjør det JEG mener er godt for mitt beste å få luftet hjertet mitt. Om du mener jeg er så frekk mot deg fordi jeg åpner meg, eller fordi jeg forteller en liten del du har sagt? Dream on guurl!

JEG TAR KVELD MED GOD SAMVITTIGHET

#2 UKEN SOM GIKK

 • 13.11.2017, 10:54

annonselinker


GENSER UTSOLGT   ⎮  LIGNENDE HER

 

AKKURAT NÅ

Endeliiig er enda en uke over, og det nærmere seg enda mer jul. Jeg er så utrolig utkvilt for en gang skyld, noe jeg så å si aldri er, så det er utrolig deilig! 

UKENS OPPTUR

Det må være at samboeren min kom hjem i går og all støtten jeg fikk etter jeg la ut dette innlegget her.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At en venninne av meg spør meg 24/7 om hvor mange lesere jeg har. Jeg gjør dette fordi det er gøy, ikke fordi jeg vil ha masse lesere. Om jeg gjør dette for lesere, da blir det så utrolig kjedelig i lengden!

UKENS TANKE

De fleste som kjenner meg vet at jeg sliter ekstremt mye for tiden, og psyken min er ikke på topp. Jeg synes da litt ekstra synd på min samboer som må takle meg på mitt verste, så jeg har tenkt å kanskje gjøre noe fint for han - men hva? 

UKENS HUMØR

Jeg har begynt å fått et litt bedre humør, men vært sliten - er så mye som skjer nå for tiden at jeg har egentlig ikke tid til å slappe av.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

TING HAR ENDRET SEG FOR MEG

JEG ER MER ÆRLIG ENN NOEN GANG

JEG ER IKKE BRA NOK

Jeg er mer ærlig enn noen gang

 • 11.11.2017, 23:58

Jeg fikk en veldig fin å koselig melding her om dagen, som jeg tenkte jeg skulle være åpen å ærlig å dele med dere. Jeg har denne bloggen der jeg deler oppturer og nedturer med dere. Jeg føler egentlig for å bli ferdig med dette kapittelet for godt, derfor er jeg åpen og ærlig og svarer tilbake på det som faktisk trenger å svare tilbake om. Såå. HERE YOU GO

 

"Hei. Nå synes jeg du går litt for langt Renathe. Du må gjerne bare skrive om ditt liv på bloggen, men at du henger oss ut sånn er faktisk veldig alvorlig. Du skriver om et liv her kor du har hatt det helt jævlig. Da du kom hit til oss slet du med spiseforstyrrelse, med depresjon, angst osv. Du fortalte til oss at du hadde levd et liv på Rognan som var et helvete. Du stakk av opp hit. Her sto legen, psykolog, dps og Knut sin familie rundt deg og trodde på din historie. Du fikk ha venner, skole, jobb som Knut ville d skulle ha. Men du kunne ikke det for du var for syk. Du ble møtt med forståelse og sympati. Vi her oppe er dypt skuffet og ser veldig alvorlig på dette. Det ser vi på som sverting og uthenging av våres gode navn og rykte. Hans ser også på dette som veldig krenkende i forhold til hans rykte".
La meg starte med å si hei! Jeg har alltid vært 110% ærlig her, og det kommer jeg fortsatt til å være, men å komme med en melding å si at jeg henger noen ut er latterlig. For det er noe ikke gjør!

Jeg skrev helt ærlig her på bloggen min om hvordan jeg følte mitt liv hadde vært de to årene jeg bodde hjemmefra, og det er sånn jeg føler det. Jeg kan ikke noe for at det er sånn jeg ser på saken, om du eller dere ikke vil være enig kan jeg ikke noe for.

Når jeg bodde hjemmefra slet jeg, JA. Jeg spiste veldig sjeldent, og hadde det ikke bra med meg selv. Men ting ble verre jo mindre jeg spiste, jeg var ikke langt unna å bli alvorlig syk (mitt syn). Jeg fortalte dere at når jeg bodde hjemme at jeg ikke hadde det bra, og det stemmer som bare det! Jeg har alltid ønsket siden 7´ende klassen og flytte, og når jeg endelig tok motet og gjorde det var jeg lykkelig! Men å si at jeg stakk opp dit, er så feil å si. Vet du egentlig hvorfor jeg kom opp? Hæ? Nei kanskje ikke det! La meg si det.. Jeg har en fantastisk familie der oppe som jeg ville bli kjent med, jeg begynte å bli voksen og følte endelig at den familien jeg hadde møtt en gang ville jeg bli ekstra kjent med - og det fikk jeg! Så ikke kom her å si at jeg stakk opp, for det er så BULLSHIT!!!

Jeg er evig takknemlig for at legen, psykologen og dps´n var der for meg - når jeg trengte det mest! 

Du sier at Knut lot meg ha venner, skole og jobb? Skal jeg si deg noe? Det er feil! Knut lot meg ikke ha noen av delene. Jeg fikk ha skolen fordi jeg gikk noe annet enn han. Men at jeg fikk ha venner, er feil. Knut var kontrollerende og sjalu. Knut var utro, med den eneste venninnen jeg hadde. Knut tok fra meg hun som sto meg nærmest, hva mer gjorde Knut? JO - han ødela mi Oslo tur med en 3-meningen, han terroriserte meg under hele konserten, og lagde mer drama enn det trengtes. Knut dro meg etter mine foter, han knuste x antall bordpynt, helte x antall liter saft i sofaen, kastet bakevarer utover gulvet, vil du virkelig jeg skal ramse mer? Knut var snill når jeg dro ut med venner å sa jeg måtte kose meg, men fikk alltid spørsmål om hva vi pratet om, hva vi gjorde, HVEM jeg var sammen med. Knut nektet også å la meg være sammen med den ENESTE vennen jeg hadde igjen, var det fordi han var sjalu? Så ikke kom å si at Knut ville det beste for meg ? for alle vet at det er feil!

Men takk for at jeg ble møtt med forståelse og sympati, det setter jeg stor pris på!

Jeg har aldri hengt ut noen som helst, og ønsker ikke å henge ut noen heller. Men dette er min plattform, og her deler jeg om mitt liv og ting jeg har opplevd. Jeg ødelegger ikke for noen med å være åpen å ærlig om hvordan ting faktisk er. 

Jeg er ikke bra nok

 • 11.11.2017, 17:45

.. Men, det er jeg!

Vi lever i et samfunn som lever for å legge ut livene sine ut på nettet (sånn som jeg), som lever for å vise en perfekt siden av seg selv. Vi lever for å fremstille oss selv som noe perfekt. Jeg er i en alder av 21 år, og har akkurat rukket å føle på hvordan verden er, hvor stort presset er i dag på kropp og utseende. Jeg har blitt kjent med verden som manipulerer bilder, for å se finere, og tynnere ut. Jeg har lært at jeg alltid må ...!!! etter det "umulige", det som er uoppnålig, for å være perfekt. Er det rart vi er missfornøyde? For akkurat nå - her og nå, innser jeg at livet mitt eller de fleste sitt liv aldri kommer til å leve som Kylie Jenner, se ut som henne eller noen gang få så mye popularitet som henne. 

Samfunnet vi lærer opp til er at har du ikke de perfekte merke klærne, eller den veska til flere tusen, er vi ikke kule nok. Vi blir lært opp til at viss vi ikke kan få oss en kjæreste eller et ligg, er vi tapere. Vi blir lært opp til at vi er stygge - viss vi ikke bruker sminke, tar botox eller operasjoner. Vi blir hjernevasket av en virkelighet som ikke eksisterer. Vi ødelegger oss selv totalt. Er det dette samfunnet vi vil leve i? Er det slik det skal være? NEI! For ved å fortsette denne tankegangen ved å "støtte" det perfekte som ikke eksisterer, begynner vi selv og tro at det er slik det skal være.. Dette er en bisarr måte å gjøre dette på..

Hvem er egentlig denne jenta? 

Dette er et bilde jeg aldri hadde kommet til å legge ut, - jeg følte meg så utrolig stygg her. Men er det slik man skal føle det? Her har jeg i masse sminke for å skjule urenhetene mine - som alle har. Her har jeg hair extensions fordi håret mitt er for kort. Her har jeg falske vipper fordi mine vipper er for korte.. Dette er en av de få glimtene der jeg viser meg selv for den jeg er. Her har jeg noen kilo ekstra på kroppen. Jeg blir kvalm av meg selv når jeg tenker på hvor mye jeg prøver å fremstå som perfekt.  Jeg får rett og slett dårlig samvittighet, for jeg vet at det finnes mange mennesker i verden som ser opp til meg - mennesker jeg har snakket med å utdelt en forståelse til at om "slik og slik skal det være", "du er fin som du er", osv..  Kjære, vakre jenter - jeg beklager for at jeg alltid har prøvd så hardt for å være et ultimat,  men dette er meg.

Jeg har latt samfunnet trykke meg ned i grusen, fordi jeg trodde det var den eneste måten jeg kunne være pen på. Jeg har brukt alle disse falske greiene, for å være noen jeg egentlig ikke er. Jeg har prøvd å se opp til noen som ikke er et godt forbilde, og som gjør hodene våre hjernevasket. I en alder av 16 år satt jeg i speilet hjemme til min pappa og studerte ansiktet mitt å sa "en dag Renathe, da skal du få en ny nese - den du har hatet i alle år". Er dette normalt? Er det virkelig normalt at en 16 år gammel jente sitter forran speilet og ønsker å endre på utseende sitt, fordi noen som er dine forbilder har gjort det? NEI! Jeg er evig takknemlig for at jeg ikke tok det skrittet og opererte meg. Jeg er evig takknemlig for at min familie sa jeg var god nok. Men det som faktisk gjorde at visse tanken dro, var at jeg fikk høre jeg var "prikk lik" min bestemor (hun er død). Det betydde så uendelig mye for meg. 

Ekte skjønnet er ikke noe som kommer fra andre, ekte skjønnet er noe som kommer fra oss selv. I dagens samfunn er vi blitt alt for opphengt i hva alle andre gjør, hva de har på seg, hva de på sosiale media gjør, for å ikke glemme at vi faktisk må tenke oss noen ganger om før jeg vi tar noen drastiske forandringer.  Jeg er bra nok uten alle disse dyre klærne som alle andre har. Jeg er bra nok uten sminke og bra nok selv om jeg ikke ser ut som den jenten jeg ønsket å være. For vet dere hva? Jeg er meg selv, og jeg er bra!

 

Kurer til en hangover?

 • 11.11.2017, 14:29

Hei fine dere! Beklager at det ikke ble noe form for blogging i går. Jeg la ut et innlegg jeg hadde som utkast å kom dessverre lengre ned enn antatt. Det var bare at jeg hadde 20% på iDeal Of Sweden, så ønsker du å bruke koden jeg har til dere finner du den HER. Uten om dette var jeg på fylla i går, og er sykt dårlig i dag. Eller dårlig og dårlig, er i hvert fall ikke på mine fulle fem, hehe. Så i dag blir jeg å prioritere å jobbe med bloggen, samt prøve meg på å lage en video til dere.. Men det må dessverre bli gjennom kameraet på mac-en da min lillebror han mitt speilreflekskamera..

Så nå skal jeg seriøst lage meg noe å spise før jeg tipper over doskålen, hehe. JA - jeg er sykt kvalm. Så dere skal få se et fint men også "kleint" bilde fra går dagen....

So here you go →

Mine seneste innkjøp

 • 09.11.2017, 14:21

annonselenker

Her er bestillingen min på Nelly. Finner som regel finne jeg ikke noe klær i byen, så da var det bare å klikke hjem fra nettet i vanlig prosedyre. Jeg er egentlig ikke noe spesielt fan av å shoppe i butikken og det er dette jeg foretrekker aller mest. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Nelly. Det var ikke så mye denne gangen, men har siklet så lenge på disse at jeg måtte ta det før det forsvant! Disse tingene ligger på under 200 kroner og noe er på salg nå! Her er hva jeg bestilte med meg hjem ❥

 

 

BODY HER 

 

KJOLE HER


 

BODY HER

 

_____

Håper dere likte innkjøpene! 😁

Ting som gjør meg lykkelig

 • 09.11.2017, 13:53

  6 punkter som gjør meg lykkelig   

. . .
 

1. Roser. Jeg elsker å pynte stua med roser. Det er så deilig å se de friske fine rosene pynte opp en hvit og ellers kjedelig stue, hihi.

2. Når jeg får uventa meldinger av noen jeg er glad i. Jeg er en person som blir veldig lett rørt, vil jeg si. Spesielt om det er mennesker jeg bryr meg om eller noen jeg har savnet. 

3. Å oppnå et mål jeg har jobbet hardt for. Som når jeg startet å blogge for real this time. At jeg endelig oppnår et mål jeg har satt meg selv, det gjør meg så glad - jeg elsker det rett og slett! Jeg

4. En god og varm klem. Jeg er glad i å klemme å blir enda mer glad når noen tar seg tid til å gi en, hihi.

5. Kjærlighet. Det gjør meg lykkelig! Det er lite som slår lykken man føler når man er ordentlig forelsket i en person, veldig lite. Jeg er i hvert fall lykkelig nå, og har alt jeg trenger i mitt liv, det er lite som slår den følelsen ved å slå seg til ro.

6. Familien. Altså hvordan kan jeg glemme de som har betydd mest for gjennom hele mitt oppvekst. Det å kunne se familien en gang i uken nå, eller når jeg føler for det er så utrolig deilig. 

 

____

Hva gjør deg lykkelig?

Gave til han?

 • 09.11.2017, 10:18


annonnselenker

Hei, fininger! Nå på søndag er det farsdag, og alle som har en pappa der ute skal mest sannsynlig feire han. En pappa for meg har betydd utrolig mye gjennom livet og oppveksten, og på slike dager som dette synes jeg det er viktig å sette litt ekstra pris på min pappa! Så i den forbindelsen skal jeg dele noen supre tilbud med dere! Håper alt faller i smak hos dere, klem ♥

 

Den første jeg starter med er Fotoknudsen, hos han får du 40% på bilder og forstørrelsen.Tilbudet varer til 15.11 klokken 10.00.  Her har du en god mulighet til å gi han noen fine og store bilder, eller lage en bok til han med masse bilder fra deg og din oppvekst.

Rabattkode: NOV40 

Hos Zalando får du 10% rabatt om du abonnerer hos dem . Det er et supert tilbud om du ønsker og spare litt ekstra penger. Dette tilbudet gjelder bare om deg som kjøper over 750kr, så kanskje du finner noe til deg selv eller din far også? Rabattkoden kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

 

10% ved å klikke deg inn HER.


 

Ønsker du å kjøpe en klokke til din far? Det kan du gjøre ved å gå via denne linken HER. Hvor fin er ikke en klokke gave? Jeg tror far vil elske den, å det er noe han kan bruke i mange år framover. 

Håper noe av dette falt i smak hos fin pappa, husk å kjapp dere før noe forsvinner!

20% på iDeal of sweden

 • 09.11.2017, 08:20

annonselenker

let's talk about my phone!

 

Nå er det 20% salg på iDeal Of Sweden! Det vil si at ALLE dekslene er på tilbud og er kjempe billige! Dette er nok desidert de beste dekslene jeg noen gang har prøvd, og vil du ikke gå glipp av tilbudet kan du klikke deg inn HER. Jeg lover at dere vil elske disse dekslene, for det gjør jeg og min familie. Nå kan du spare masse penger! Rabattkoden jeg har er: GL11-ks20. 

 

HER   ⎮   2 HER    ⎮  3 HER

Dette er så klart mine nye favoritt deksler! 

Dette kjempe søte dekslet kan du kjøpe HER

 

Kjøpes HER
 

Dette er jeg helt forelsket i! Du kan kjøpe det HER

 

10 kjappe spørsmål

 • 08.11.2017, 10:29

annonselenker

God onsdag, fininger! Jeg har hold på med litt spørsmål til dere nå, og tenkte å gi dere svar på noe som dere kanskje lurer på. Jeg har ikke så mye på agendaen resten av dagen i dag faktisk. Jeg kommer til å tilbringe litt tid med J, får se om vi ser en film eller fyrer opp i stampen, kooselig! Men jeg tenkte å kjøre i gang med 10 kjappe spørsmål til dere, da jeg har så alt for mye på tapeten nå. Beklager for det! Men jeg lover å gjøre opp for meg, skal skrive en del innlegg som jeg skal jobbe litt ekstra med ♥


TSKJORTE HER

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

L E T S  G O


 

Hvor høy er du?

- Jeg er 170 cm høy og er den som er høyest av og jentene i familien.
 

Hvor lang tid bruker du i dusjen?

- Det varierer veldig. Skal jeg dusje fort med J så bruker jeg kort tid (han brukte kaldt vann), men står jeg alene kan jeg bruke veeeeeldig lang tid. Jeg bruker også å ha veldig varmt vann, vi snakker om overdrevent varmt vann.
 

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg på morgenen?

- Det varierer veldig. Skal jeg sminke meg bruker jeg rundt 30 minutter, kanskje litt mer! Hvis jeg skal gå sminkefri bruker jeg 10 minutter maks, da er det ikke så mye jeg kan finne på inne på badet.
 

Hvordan vil du si ditt siste år har vært?

- Mitt siste år har ikke vært så lett, de få månedene i starten av 2017 var et helvete, rett og slett. Jeg angrer som bare det på at jeg ikke dro før, da jeg hadde vist veldig lenge at det aldri kom til å funke i lengden uansett. Men uten om disse månedene har jeg hatt det så fint! Jeg har funnet noen som gjør meg lykkelig og som tar vare på meg sånn som jeg fortjener, å ikke kontrollerer meg i ett. 
 

Hva er din favoritt junkfood?

- Det må være kebabpizza! I tillegg må jeg ha hvitløksdressing til for å toppe alt, yummi.
 

Har du noen spesielle talenter?

- Nei, jeg vil ikke si det. Jeg var en gang veldig god i bordtennis, men den karrieren la deg dessverre litt for tidlig opp..
 

Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?

- Siden jeg bor med kjæresten min er det åpenbart at det har en stor rolle i live mitt? Jeg elsker samboeren min, og han er den viktigste personen i livet mitt, uten om familien min.
 

Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke?

- Ja, jeg har jo alltid elsket å blogge, være åpen å ærlig med de rundt meg å generelt alle andre også. Men har i grunn følt at jeg har blitt "nektet", da andre personer ikke har likt det, eller følt at det var teit. Jeg har alltid hatt en sterk tro om at hvis jeg deler mine opplevelser med andre kan det hjelpe dem en dag. Så i lang lang tid har jeg følt at noen personer har nektet meg å gjøre noe jeg elsker. Det er trist det!
 

Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall hvorfor det?

- Pleier å gjøre det av og til, blir så fort nervøs, haha.
 

Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du likt å ha som middagsgjest?

- Får jeg velge to? Det må uten tvil være Kim K eller Kylie. De to må være mine favoritter i KUWTK serien! 

 

Det var alt jeg hadde for nå, lurer du på noe annet er det bare å stille spørsmål.

Hvordan er det å bo med meg

 • 07.11.2017, 16:19

Det er ikke bare enkelt å være sammen med en som blogger, spesielt ikke når det er snakk om meg hehe. Denne bloggen har blitt den plassen jeg vender meg til om det skjer noe, den plassen jeg føler jeg kan være åpen og ærlig med dere og fortelle det slik jeg føler, men jeg ser også på dette som min jobb. Det fører med seg litt, ved å være i bloggmode døgnet rundt. Tenkte å dele med dere noe av det jeg utsetter min samboer for hver eneste dag, haha. Bruker du også å si dette til din samboer?

Her har dere noen jeg bruker å si:

♥ - "Vent litt, må bare skrive ferdig x antall innlegg først". Den setninga er mest sannsynlig den setningen J har hørt mest fra meg. Og det holder jo ikke bare ikke å si det en gang, fordi jeg bruker alt for lang tid.

♥ Jeg sitter klistret foran mac-en flere timer hver eneste dag. Om J skal fortelle meg noe, ber jeg han oftes vente litt så jeg kan skive det jeg holder på med. Det er nok ikke så altfor gøy alltid.

♥ "Kan du please ta bilder?" Den setningen sier jeg av og til når jeg trenger en hjelpende hånd. J vet jo at det er ikke et bilde som holder, det er som oftes over 100 bilder der jeg plukker ut to og resten går i søpla.

♥ Statistikken.. Jepp, jeg glor på statistikken veldig ofte, gjerne alt for ofte... 

 

 

Sannheten om alt

 • 07.11.2017, 10:12

Alt er så fantastisk. Humøret mitt er bra, men jeg har det bra med meg selv...

Disse tre setningene er noe jeg har gjentatt ofte her på bloggen de siste gangene. Men sannheten er at jeg ikke har det så bra. Jeg er lei, jeg er sliten og jeg er sinna. Jeg elsker dere mer enn alt annet, men når ting er tungt blir det tungt her. At noen der ute kan tro at de kan kontrollere meg, det er ikke greit - det er ikke noe jeg ønsker å havne i. Jeg er lei av at andre skal TRO at de kan eie og bestemme hva som kommer ut her. 

Men om jeg snur det andre veien så er jeg i et forhold med verdens beste kjæreste,  jeg har verdenes beste familie som har støttet meg hele veien, og har gjort alt for meg! Så vet dere hva? Det er det som telles! ♥

Ting har endret seg for meg

 • 06.11.2017, 16:50

⋅  IT´S MONDAY BRING IT ON! ⋅

En av mine favoritt dager i uken, er faktisk mandag. Det er noe med den der følelsen av å få tildelt helt blanke ark. Jeg elsker det! Dessuten er motivasjonen alltid den beste i starten av uka. Hva er vel bedre enn nettopp det? Det er morsomt hvordan det har endret seg, da. Før, da jeg var mindre men fortsatt gikk på skole var alltid mandag den dagen i uken som var den jeg mislikte mest i hele verden. På søndagskveld ble jeg alltid furten over at helgen var over, og at skolebenken kallet. Det var aldri fristende for meg. Nå derimot! Vel, hør på meg. Starter mandagsmorgen med å fortelle dere hvor mye jeg verdsetter denne dagen, haha. Hver mandag er som regel alltids lettest å stå opp på da jeg har fått hvilt meg ut i helgene. Men vet dere hva? Thing have changed - det er sikkert og visst!

Følg meg på snapchat "oieen_vlog" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

 

Årliste 2017

 • 06.11.2017, 10:13

Ble noen av vennene dine foreldre i 2016?

Ja, Susi ♥

Gjorde noe deg ordentlig glad?

Ja, selvsagt! Dere lesere er så forbanna fine mot meg dag inn og dag ut, og det er et høydepunkt som har vært siden jeg startet opp. Ellers er det min fine samboer som gjør meg lykkelig på alle kanter, elsker han! ♥

Savner du noe fra 2017 som du vil ha i år 2018?

Ja, men de personene kan jeg dessverre ikke få tilbake... Uten om det har jeg det meste og er fornøyd med så og si alt i livet mitt. Jeg vet hvert fall at år 2018 kommer til å bestå av enda mer hardt arbeid, som forhåpentligvis vil føre til enda større suksess. 

Ble du forelsket i 2016?

JA - jeg har verdens beste kjæreste (les innlegg her) og forelskelsen blir enda med intens jo lengre tid jeg får med han. Lykkelig!

Beste kjøpet?

Usikker..? Men om jeg kan kalle dette et kjøp så er det flybilletten fra helvete jeg levde i og hjem.

Døde noen som stod deg nære?

Nei, takk og lov for det!

Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av?

Jeg skulle ønske jeg sto på mitt å gjorde det jeg elsket uten å være redd for hva andre mente og synes om meg.

Hva skulle du ønske at du gjorde mindre av?

Stresse. Jeg stresser konstant.

Favorittprogram på TV? 

Jeg har jo soleklart en favoritt - KUWTK! Jeg elsker de damene altså, og de har så guts at jeg blir så inspirert hver gang jeg ser en episode!

Verste avgjørelsen?

Å godta alt jeg har godtatt fra mitt tidligere forhold. At jeg gang på gang sa det var greit og at ting ble å ordne seg - det gjorde jo så klart ikke det! 

Var du gladere eller tristere i år, sammenlignet med tidligere år?

Vet du, jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal svare på denne. Det sier seg selv litt..? Dette er mitt verste år, og det tristeste. Jeg skulle ønske at jeg kunne være åpen og ærlig mot min familie og si hvordan jeg egentlig hadde det.

Hva brukte du mest penger på?

Sminke, heheh... På mitt meste hadde jeg sminke til over 12.000 kroner - noe som plutselig av seg selv bare har blitt borte litt etter litt. Om noen har stjelt det aner jeg ikke, men det er kjipt. 

Noe du ønsket deg, som du fikk?

En fantastisk fin kjæreste og samboer, og at jeg endelig har klart å bli lykkelig igjen selv om jeg levde i et helvete i starten av 2017.

Hva gjorde du på din fødselsdag i 2016?

Da var jeg med min fantastiske samboer ♥ Hadde en så fin bursdag og fikk et så fint smykke, smeeelt! Jeg fikk en fin frokost på bakeriet og vi gikk rundt å så i diverse butikker som jeg ville se i, og ja. Han gjorde dagen min perfekt selv om vi ikke gjorde så mye ut av oss. 

Hva er du mest stolt over?

Jeg ER mest stolt over meg selv, faktisk. Jeg har klart noe få klarer. Jeg har klart å komme meg vekk fra et voldelig forhold, jeg har klart å miste over 30kg på to måneder og jeg har klart å ta tak i bloggen som jeg elskeeeer å holde på med! 

Ditt høyeste ønske akkurat nå?

At 2018 skal bi enda bedre enn dette året, men det skal vel ikke så mye til? hehe. At alle mine nære og kjære skal fortsette å være friske og raske, og ha det bra <3

#1 Uken som gikk

 • 05.11.2017, 18:28

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        annonselenker

TOPP HER      ⎮     JAKKE HER
 


AKKURAT NÅ

Jeg har akkurat blitt ferdig med min "dagbok" der jeg skriver om hvordan jeg hadde det når jeg som en 17 åring flyttet hjemmefra for å bo hos min bestefar. Kommer til å dele med dere min historie fra helvete, en gang. Men nå må jeg fokusere på å bli ferdig med å komme meg igjennom dagene uten at jeg tenker på det å starter å grine. OMG😭 

UKENS OPPTUR

Det er definitivt den fine middagen jeg hadde hos min søster i dag med samboeren min og familien. Det er sååå koselig når hele gjengen samler seg over en god middag, og gjerne litt vin. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg har alt for mye jeg MÅ gjøre - men er alltid så treg å gjør ting i siste liten, typisk meg! Altså, det flyter over her.. Noe må gjøres, men av og til orker jeg faktisk ikke.. hehe....

UKENS TANKE

De fleste som kjenner meg vet at jeg sliter ekstremt mye for tiden, og psyken min er ikke på topp. Jeg synes da litt ekstra synd på min samboer som må takle meg på mitt verste, så jeg har tenkt å kanskje gjøre noe fint for han - men hva? 

UKENS HUMØR

Jeg har vært så sur å grinete de siste ukene.. Det er så forferdelig tungvint for meg, og de rundt meg ikke minst! Men skal gjøre mitt beste for meg selv men ikke minst for min samboer som faktisk har stått på sitt for å prøve å gjøre dagene mine bedre. Takk J, du er best ♥

UKENS MEST LESTE INNLEGG

BILULYKKEN SOM KUNNE GÅTT VELDIG GALT

KJÆRE ISABEL RAAD

ET AV MINE FAVORITT PRODUKTER

 

Nå er det stopp

 • 05.11.2017, 11:12

Jeg kjenner ikke meg selv igjen. Den siste tiden har jeg blitt et emosjonelt vrak, noe som virkelig er ulikt til meg å være. Jeg HATER det. Jeg står i mellom et dilemma om jeg skal gå til politiet å gjøre meg ferdig med de forferdelige tingene som har skjedd meg, eller om jeg bare skal gå videre. Det er som om jeg fylles opp med en slags tomhet, eller kanskje tristhet.. Jeg vet helt ærlig ikke. Det eneste jeg vet at jeg er psykisk langt nede for tiden, og at jeg er nødt til å ta det seriøst. Det går veldig opp og ned, plutselig er jeg i godt humør, og vipps så sitter jeg gråtende i et hjørne uten å vite hvorfor.

Jeg vet at det er normalt for mennesker å ha oppturer og nedturer i livet, at man ikke alltid er på topp. Men jeg har i lang lang tid hatt nedturer.  Det eneste som bekymrer meg er at jeg kommer til å ødelegge mer for meg selv, enn hva jeg hjelper meg selv. Jeg må finne ut av det. Og det fort. Jeg klarer ikke ha det slikt mye lengre, for det sliter meg ut. Det største problemet er at jeg er eeelendig når jeg er dårlig. Jeg er skikkelig dårlig på å håndtere meg selv og det rundt meg. Det er rart det der, hvordan man plutselig finner seg selv langt nede på bunnen. Pang sier det, og plutselig har det skjedd - uten forvarsel.

JAKKE UTSOLGT  ⎮  LIGNENDE HER 

Kjendiser, penger og sex

 • 04.11.2017, 15:22

· Lets get personal! ·

_______

Er du oppkalt etter noen? 

- Ja, i hvert fall mitt ene for navn. Min bestemor som dessverre er død nå heter Oddny Lovise, så jeg tar Lovise etter henne da jeg selv heter Renathe Lovise.

Når gråt du sist?

- Jeg bruker ikke å gråte ofte normalt sett, men det har blitt litt tårer den siste tiden. Jeg sliter veldig med mye jeg har gått igjennom og i stede for å kjefte og bli sint er det lettere og ta det ut i tårer.  

Hvilken kjendis ser du opp til, utseendemessig?

- King Kylie og Kim Kardashian. Begge to ser amazing ut! For å være ærlig synes jeg at Kylie begynner å ta igjen Kim, ass. Det skulle jeg aldri trodd, men herre så flott hun har blitt! Jelly...

Er du ofte sarkastisk?

- Hmm ja, vil si det. Kanskje litt for ofte? Har en tendens til å gjøre det med folk jeg kjenner, men også folk jeg ikke kjenner så godt. Skjer av og til misforståelser, haha. Det kan fort gå galt det der.

Hvilken frokostblanding er din favoritt?

- Ååååh, Nesquick! I loooove it. <3 Sunn er den nok ikke, men om den smaker godt? Hell yeah. Da er det definitivt verdt det!

Hva er det første du legger merke til ved et annet menneske?

- Utstrålingen, personligheten og hvordan de er mot meg og mot de jeg er med.

Hva er din øyenfarge?

-  Blå. Jeg elsker å ha blåe øyne og jeg har heldigvis arvet det etter pappa. Min søster har helt brune, så takk og lov jeg ikke har det.

Favoritt parfyme?

- Escada Fiesta Carioca. Det finnes ingen bedre enn den duften.. Ah! 

Hvor ble du født?

- I Bodø!

Hva er dine hobbyer?

- Se på serier, jobbe (jeeepp...), være med venner, reise og sminke.

Har du søsken?

- Jepp, to stykker. En storesøster og en lillebror. 

Hva vil du kalle dine barn?

- Aller helst vil jeg ha en gutt først så en jente. Gutten skal hete Gabriel og jenta skal hete Mina. Sistnevnte så vet jeg ikke hva J synes om de navnene, men vi får se når den tid kommer.

Er penger viktig for deg?

- Ja, det er det. Jeg vil si at penger en egentlig viktig for alle - har du ikke penger overlever du ikke. Det er jo også alltids godt å ha litt ekstra så man kan kjøpe seg noe man virkelig har siklet på lenge. 

Når mistet du jomfrudommen?

- Du, da var jeg 18 år. Den mistet jeg på en russecamp, faktisk.. Jeg var aldri den jenta som lå rundt på fest, selv om jeg elsket å feste med jentene. Men jeg følte jeg måtte det for å holde "plassen" med dem. Jeg viste jo ikke hva sex var, så jeg måtte jo prøve det.

I November skal jeg...

 • 04.11.2017, 15:03

HELLO NOVEMBER ⎮ YOU'RE MORE THAN WELCOME

1. Begynne på julegavehandelen! Jeg har lyst til å kjøpe noe fint til de som jeg virkelig bryr meg om og som står meg nær. 

2. Bruke en helg til å være med mamma og ta julevasken, skifte gardiner og bake julebakst. NAM!

3. Ha mange kvelder hjemme i sofaen inntullet i et deilig, varmt teppe med kjæresten min med varm sjokolade og masse krem + klementiner! Altså, dere forstår vel at jeg gleder meg til desember? Jeg ER så gira på juletider nå!

4. Ta ordentlig tak i treningen! Ja, behøver jeg utdype? Det er på tide at jeg stepper opp til det healthy living game, altså. I juletider legger man spesielt litt på seg, og siden jeg endelig har klart å tatt av meg over 30kg, vil jeg gjerne beholde meg på dette stadiet!

5. Bli litt mer kreativ på sminke-fronten. Hver dag jeg har dårlig tid går det som regel bare i maskara og øyenbryn. Jeg begynner å bli temmelig lei.. Så nå er det jo innafor med litt mørkere lepper, eller litt mer farge i kinnene. Jeg elsker å se fresh ut!

6. VLOGGE! Jeg har en snapchat konto som trenger mer inspirasjon og ønsker dere å følge meg heter jeg Oieen_vlog! Her blir det mye av det private men også mye om bloggen, håper å se dere her!

7. Shoppe inn litt juleting og kjoler! Jeg har veldig mye fra før av, men lite som blir brukt - tror jeg må selge litt. 

8. Tilbringe en god del tid med familien, og gjerne hjelpe til der det trengs. 

9. Bare glede meg til jul ❥

Dette er et must til garderoben

 • 04.11.2017, 12:20

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           annonselenker
Jeg sitte å sikler på en del klær fra Madlady, å herregud for mye fint jeg finner! Jeg elsker bare ikke klærne fra Nelly, skjønner dere. Hehe! Jeg vet ikke om dere har kjennskap til nettbutikken Madlady fra fr, men det er i hvert fall en nettbutikk som fører vanviiitig mye fin klær. Det tar heller ikke lang tid før du får varen din i posten, det tar opp til 3 dager - det er jo en kort leveringstid i forhold til hva for eksempel Nelly har. Skynd dere før det går tomt  ❥


 

MADLADY MUST

1 HER     ⎮     2 HER     ⎮    3 HER


1 HER       2 HER

Er det bare meg eller er gult inn for tiden? Jeg elsker i hvert fall gult og er på utkikk etter masse gult i min garderobe! Denne kan du i hvert fall kjøpe HER

1 HER    ⎮     2 HER

1 HER    ⎮    2 HER

 

Han er drømmemannen min

 • 03.11.2017, 16:20

Jeg tenkter ofte hvor heldig jeg er, som har funnet mannen i mitt liv i en alder av 21. Jeg vet at det er klisjé, men vet dere? Jeg elsker det! Jeg elsker å være lykkelig, og jeg elsker å vite at denne mannen er min. Jeg har vært gjennom ganske mye, og vært borti forskjellige gutter fra alle mulige slag. Jeg trodde helt ærlig aldri jeg kom til å kunne finne meg en så fin mann, og så snill! Jeg trodde aldri at jeg fortjente og bi behandlet så godt som han behandler meg, for realiteten er at de fleste gutter er douchebags. Det har i alle fall jeg erfart, og det fører jo til at man mister håpet litt.

Første gang vi møttes var i 2014 om jeg ikke husker feil? Vi gikk begge på en fjelltur der ingen av hverandre kan huske noe som helst, haha. Men når jeg møtte han i vår, var jeg ferdig. Jeg lover dere, øynene mine klarte ikke å forsvinne fra han. Når jeg endelig fikk muligheten slo jeg til, og det er vanligvis ikke noe jeg gjør - det bruker alltid å være motsatt. Men med han så viste jeg at jeg måtte det! 

Men jeg er lykkelig og ser for meg et liv med han. Ser for meg at jeg skal få mine barn med han og at det en gang blir bryllup. Jeg bare elsker tanken på at det er oss, og at det er han jeg skal leve mitt liv med. For å si det sånn - han er drømmemannen 😍 

Freeeedaaan

 • 03.11.2017, 09:40

Friday, finally! Jeg er overlykkelig at det er fredag, men det beste uten om det er jo at jeg bare har en time på skolen! 😍  Det er så utrolig deilig å vite at det er helg klokken ti i dag - da jeg skal pleie sjelen min etter uhellet i går og gjøre litt husarbeid. - Men for å si det sånn så har ikke uken min gått slik som den skulle, jeg har prøvd og følge opp det jeg måtte av møter, men resten har være kommet litt etter litt, haha typisk meg! Men nå må jeg løpe ut døren, så vi snakkes senere! :-*

Bilulykken som kunne gått veldig galt

 • 02.11.2017, 21:53

annonselenker

GENSER UTSOLGT - LIGNENE HER

Thursday, the best day in my week! Jeg er glad hver gang det er torsdag å jeg vet jeg har fri fra skolen! Det er så deilig, faktisk. Da har man automatisk en god unnskyldning til å bare slappe av litt ekstra med Kardashians på tv-skjermen 😉.  I dag skulle bli en deilig dag, men ente opp i sjokkmodus og tårer. Jeg var på tur hjem til min kjærestes leilighet da jeg fikk sleng på bilen. Etter mye om og men for å prøve å rette opp bilen, så havnet jeg i grøften - det var utrolig skummelt og jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv! Det første jeg gjorde var å ta opp telefonen og ringe kjæresten min å fortelle at jeg ikke kom meg løs og at jeg var redd. For å si det sånn når jeg er redd så ler jeg for å "tulle" det borte - er bare en rar reaksjon jeg gjør, aner ikke hvorfor. Så jeg beklager at jeg ikke blogget mere i går, men jeg var faktisk så redd for at noe annet skulle gå galt - så jeg tilbringte bare tid med min samboer ❥

 

Spennende tider

 • 02.11.2017, 09:31

GOD MORGEN TORSDAG! Nå er det ikke lenge til helg, noe jeg kjenner jeg gleder meg veldig mye til. Jeg har masse på planen min i dag, jeg skal på tre møter der det første starter klokken ti og det siste er ferdig rundt fire i ettermiddag. Jeg har en travel dag fremfor meg. For å være helt ærlig så liker jeg å det sånn. Get shit done! ;-) 

Tenkte bare å titte innom på morgenkvisten og ønske dere en kick ass-dag! Føler dette har blitt en hverdagsrutine nå, det å si god morgen til dere før jeg setter i gang dagen min. Men nå må jeg sette meg i bilen og kjøre, vi snakkes!

 

Ukens planer

 • 01.11.2017, 14:28


Hei, fininger! Det er tirsdag alt, og jeg er sent ute. Dette innlegget skulle egentlig ut i går, i og med at det er et innlegg om mine ukes planer. Men men - vi overlever! Denne uken er i hvert fall fin for min del. Har en del møter i morgen, så jeg blir en del opptatt framover.. Jeg har aldri lagt ut et slikt innlegg men tenkte at jeg kunne starte med dette hver mandag. Jeg jobber minst 5-6 timer fremfor mac-en hver dag. Det lar jeg vær å skrive ned i slike innlegg som dette, fordi at det ikke er noe interessant for dere å lese. Det er jo en selvfølge at jeg jobber disse timene, i tillegg til det som står på timeplanen. Da vet vi det! 😁

Jeg gleder meg til alt som står på planen de kommende dagene. Jeg merker at jeg behøver å ha mye å gjøre, for jeg er redd for at min vinterdepresjonen er på tur. UGH! Det vil vi ikke ha noe av. Så lenge jeg har mye å tenke på og mye å gjøre, tror jeg at det blir enklere å unngå det i år. I fjor slet jeg fryktelig mye med det. Jeg vet ikke hvor åpen jeg burde være om det på bloggen, men jeg hadde det ikke lett. Jeg er rett og slett engstelig for at jeg havner tilbake i den mørke sirkelen, og det er derfor jeg prøver å holde meg så opptatt som overholde mulig.
 

DENNE UKENS PLANER

❥ Mandag: Jobb, jobb, jobb, og mere jobb. Jeg setter av hele dagen til å sitte framfor mac-en for å jobbe med ting som må gjøres denne uken og som jeg må få gjort.

❥ Tirsdag: Sykehuset + henge med noen venner og kjæresten min.

❥ Onsdag: Jobbe litt med skolearbeidet som må gjøres, + photoshoot!

❥ Torsdag: Møter, møter og atter møter. Så hele dagen går bort på å ha møter..

❥ Fredag: Ta meg en fridag fra alt av jobb og møter å ha en hudpleie dag + finne ut helgens planer!

❥ Lørdag/søndag: Enda utvist, da jeg tror jeg bare blir å slappe av. Er så utrolig sliten for tiden.

 

Renathe Lovise

Heia! Jeg heter Renathe, og går under bloggnavnet oieen. Jeg er ei 21 år gammel jente som bor i Norges fineste fylke, Nordland. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og det generelle rundt det. E-post: Renatheoien@live.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no