hits

Renathe Oien

#8 UKEN SOM GIKK

 • 29.04.2018, 22:19

Reklame | MadladySETT UTSOLGT  ⎪  LIGNENDE HER (bare i rød)
 

AKKURAT NÅ

Akkurat nå holder jeg på å reparere speilet mitt som gikk i stykker på gulvet. Det å måtte plukke rammen i fra hver andre og lime igjen er mer arbeid enn jeg trodde...
 

UKENS OPPTUR

Min ukens opptur har vært at jeg har filmet inn en episode til et tv program med NRK. Jeg har laget en video til dere som dere kan se her, der jeg forklarer mye rundt dette temaet. Det har vært en så spennende uke, og alt gikk over all forventning. Jeg fikk møte Leo, vi hang sammen i min og samboeren min sin leilighet og rett og slett bare koste oss! Jeg er så fornøyd med at lille meg ble plukket ut til å fronte om det temaet, jeg gleder meg sånn til det kommer på tv!! ♥
 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Det har egentlig ikke vært så mye som har irritert meg uten om en ting, som ikke bare har irritert meg nå men som jeg blir forbanna over av og til. Det at andre mennesker er så barnslige og skal hakke ned på andre.  Bare for at jeg ikke går over ens med andre mennesker så er det ikke slik at jeg starter å oppføre meg som 12 åringer, men det gjør disse menneskene.  Blir overgitt av og til.
 

SETT UTSOLGT  ⎪  LIGNENDE HER (bare i rød)


UKENS TANKE

Tanken denne uken er at jeg skal starte å gi litt mer faen, og det er noe jeg faktisk har veldig godt av. Tanken på at jeg ikke skal la andre pirke meg på nesen, og bare kjøre min egen til og egen vei. For å si det sånn, så er jeg på god vei med det! Det å bare få NRK på besøk, var en oppvekker.
 

UKENS HUMØR

Humøret har vært på topp! Jeg er så lykkelig for tiden og har det så utrolig bra. For en gang skyld føler jeg at livet smiler og ikke bare på grunn av NRK. Men fordi jeg endelig har funnet meg mannen jeg ønsker å leve resten av mitt liv med, stifte familie med og bare gjøre alt som gjør meg så lykkelig som jeg er!
 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

NRK GJORDE DRØMMEN MIN VIRKELIG

JEG INNRØMMET AT JEG VAR SYKELIG OPPTATT AV..

GOD LØRDAG

GOD LØRDAG

 • 28.04.2018, 14:00

Reklame | Nelly

GENSER HER  ⎪  CARDIGAN  UTSOLGT   LIGNENDE HER


Hei og god morgen eller skal jeg si formiddag? Hehe. 😅 Akkurat nå ligger jeg i senga å kurerer meg selv med Luksusfellen og Cola. I går dro jeg og samboeren min i bursdag hos naboen og feiret 20 årsdag! Det i seg selv var utrolig koselig og bare det å møte mennesker jeg ikke har møtt på flere år. Så i dag er jeg fyllesyk og skal kurere meg selv med litt serie og cola før jeg starter å jobbe litt med bloggen. På dager som dette, der jeg bare ligger i senga vil jeg si er de mest perfekte dagene å jobbe på. Det å høre på musikk, blogge og bare kose meg! Uansett så håper jeg dere får en fin lørdag videre, og still gjerne spørsmål til en fremtidig spørsmålsrunde. x

NÅ FORKLARER JEG HVORFOR NRK VAR HOS MEG

 • 27.04.2018, 17:55 


 

NRK GJORDE DRØMMEN MIN VIRKELIG

 • 26.04.2018, 19:06


Jeg vil starte dette innlegget med å takke NRK for å ha hatt troen på meg hele veien, har stått med min side og vist meg tillit. Uten dere hadde jeg ikke klart meg så bra som jeg gjorde i dag og jeg er evig takknemlig! Det å ha fått være med på dette eventyret med dere har vært så utrolig bra, og det 
å få være blant 1000 ungdommer som daglig føler på dette temaet, og da velge meg lille meg til å fremme dette, det føles bra!  Så tusen takk NRK for at dere er dere og tusen takk til Lasse, Leo og Vegard som gjorde dagen min enda bedre! 

♥      ♥      ♥

Dagen i dag starten rundt 09.15 der NRK kom på besøk til meg og filmet meg og Leo Ajkic. Skal ærlig innrømme at jeg ble litt starstruck av å tenkte på at jeg har møtt en så kjent person, hehe.  Det å få være med på dette eventyret har vært et helt uvirkelig minne, og det er noe jeg aldri kommer til å glemme. Alt i alt tok dette lang tid, og jeg er utrolig sliten nå. Dagen har vært så fin og jeg har hatt det så fint.   Jeg tenkte jeg skulle spille inn en video i helgen der jeg forteller dere litt kort om dagen i dag siden det kanskje er litt spennende, og om hvordan ting var, hvordan jeg følte det gikk og har DU noen spørsmål så still de gjerne! x

I DAG ER DAGEN, HERREGUD JEG GLEDER MEG

 • 25.04.2018, 08:55

Hei fine ♥     Hvordan har dere det i dag?   I dag har jeg en utrolig tung dag, og det eneste jeg kommer på nå som begrunnelse er at jeg er så utrolig sliten og dårlig for tiden. Jeg har et liv som er som en berg og dal bane så livet mitt går opp og ned ofte, noe som utgjør at jeg blir veldig sliten, veldig kjapt. Men i dag er dagen det passer dårligst å være sliten. Først har jeg skole til klokken 13.05, så er det hjem om skrifte klær for å dra på jobb til klokken er 19.00.  Deretter skal jeg møte Leo, Lasse og fotografen som jeg ikke husker navnet på, hehe. For i morgen skal alt spilles inn!  WIII!!  

 

- TROWBACKTIME TO MY FIRST YOUTUBE VIDEO -

 
Så håper alt er bra med dere i mellom tiden og at Youtube videoen falt i smak, så snakkes vi snart! x
 

JEG INNRØMMER AT JEG VAR SYKELIG OPPTATT AV...

 • 24.04.2018, 16:16

Vi lever i et samfunn der det er normalt og dele sin første orgasme, det at alle skal vite når man mistet jomfrudommen og ikke minst det å dele kropp på mest mulig måte. Hvordan framstiller vi oss egentlig på internettet? 🤭

 

Jeg heter Renathe og jeg er en 21 år gammel jente som en gang har et mål om å kunne nå langt i denne businessen. Jeg er som alle andre glad i å dele av meg selv å la dere se at det er ikke alt som er så perfekt som man fremstiller det på sosiale medier. Jeg har blitt kjent med verden på en helt annen måte enn hva jeg gjorde når jeg var 10-11 år. Jeg så opp til alle damene som var på hvert magasin, på hvert blad og ikke minst på hvert Instagram bilde og sa alltid "En dag Renathe, så skal du være like vakker som disse damene, like slank, like fin hud og bare se perfekt ut!". Tro meg, som en liten jente, så er alt perfekt.
 

Etter noen år har jeg innsett at alt er ikke så perfekt, som jeg skal ha det til. Det er så mange som retusjerer bildene sine for å få bort den "ene" kvisa, og se mest mulig perfekt ut, men hvordan framstiller du deg da? Jeg skal være 100% ærlige med dere når jeg sier at jeg hadde en periode i livet mitt der jeg retusjerte ansiktet mitt så til de grader. Det så helt jævlig ut, jeg så helt jævlig ut. Men i mine øyne så jeg perfekt ut. Det var akkurat sånn Renathe på 10 år ville se ut, så store lepper, så hvite tenner og ikke minst så fin og glatt hud.  

La oss alle være enige om at dette ikke ser bra ut! 👆
 

Jeg ble dessverre en av mange som ble så opptatte av å se perfekt ut, jeg ble hun som tok det til neste nivå og skulle skjule alt. Hver eneste pore synes jeg også var helt forferdelig, hva som gikk av meg aner jeg ikke - men jeg ble avhengig og det er så utrolig skummelt og si. Det å håpe på å se perfekt, - det gikk i hodet på meg, og slikt som på bildene ovenfor ser dere er at det er alt for mye, jeg redigerte alt! And this is not good at all!  Jeg ble så avhenging at når jeg først sluttet så synes jeg at nesen min var så stygg, hehe. Men er vi alle enige om at denne biten med retusjering ikke er noe bra for noen. Dette er skadelig, og jeg ønsker ikke at andre skal utsette seg selv for dette.

 

Jeg har i lang tid slitt med det kroppspresset som skjer overalt, spesielt på Instagram. På mitt værste veide jeg nesten 100kg, noe som er ekstremt mye til å være meg. Ting var så ille at jeg ikke ville gå uten for døren uten å kunne skjule alt på min kropp. Jeg så gravid ut for å være ærlig, jeg var så oppblåst å stor.  Jeg husker så godt at vi i september i for 2 år siden? - at vi skulle ta familiebilder, og jeg husker jeg spurte fotografen om han kunne retusjere meg tynnere/slankere.  Fordi dette hadde gått i hode på meg. Det idealet om å se perfekt ut var helt borte, jeg så ikke perfekt ut i det hele tatt.. 

Her er bildet av Renathe 20 år, og nesten 100 kg 👇

Jeg vil ikke si jeg var sykelig overvektig, men overvektig var jeg ja. Dette var så utrolig usunt for meg på denne tiden, men på samme tid så var jeg kommet til et stadie der jeg ikke hadde det bra med meg selv eller alt som skjedde rundt meg. De personene som var rundt meg var toxic, rett og slett!

Men dette innlegget ble så langt at jeg skriver del2 snart! x

JEG HAR FORANDRET NOE PÅ MEG SOM DU VIL MISLIKE

 • 23.04.2018, 18:04

Reklame | Ideal of Sweden

Hei fine dere ♥ Hvordan går det med dere?  Er det nå jeg skal starte innlegget med å beklage for fraværet mitt?  For det orker jeg ikke.  Dagen i dag har vært så utrolig lang, og jeg er sliten.  Startet dagen med at jeg våkner litt før 06.00. Røyser meg opp av senger, lager meg mat og starter og pakke skolesakene mine i veska, siden jeg hadde en heldags prøve i dag og vil være sikker på at jeg ikke hadde glemt noe. Når klokken nærmet seg 06.55 startet jeg å kle på meg, ta tingene mine og dra. Så klart måtte jeg snu da jeg hadde glemt noe, hehe.
 

Når jeg kom hjem var jeg sliten, hadde brukt 5+ timer med matte. Så jeg trengte terapi for sjela og det ble at jeg satt meg foran vinduet og startet å sminke meg. Alt startet med en helt vanlig hverdagslook, men det er så kjedelig så jeg fant på at jeg skulle prøve noe nytt. Ikke at jeg hadde noe plan om hvordan jeg skulle se ut, jeg bare lot børsten gå sin egen vei, hehe.
 

 🌿 - SLIK SKULLE JEG SE UT - 🌿

 


🌿 - SLIK BLE JEG - 🌿

 

 

MOBILDEKSEL HER

 

Hva synes dere om min nye hverdagslook? Var jeg ikke pen? 😂 Haha nei jeg bare tuller, kommer nok ikke til å gå sånn som dette, men det er utrolig gøy å bare prøve seg litt ut. 

#7 UKEN SOM GIKK

 • 19.04.2018, 12:16

 

AKKURAT NÅ

I dette sekundet sitter jeg å skriver noen temaet jeg ønsker å ta opp med dere her på bloggen. Jeg føler at bloggen er et fint hjelpemiddel når jeg vil dele ting jeg har tenkt på en stund eller bare trenger et "fristed". Jeg har lenge ønsket å lage en vlog, men mine hverdager er dessverre litt for kjedelige, så hva vil dere se?  Ja, det er riktignok et godt spørsmål!
 

UKENS OPPTUR

Jeg vil gi meg selv litt kred for at jeg endelig har blitt litt mer en 12 år i hodet (hehe) og startet å komme meg ut av skallet mitt. Jeg har i så lang tid trykt meg ned om og om igjen, men nå har jeg sagt stopp. Det å kunne sette seg ned å skrive dette er så himla bra! Jeg er så stolt over meg selv som har kommet så langt at jeg kan se forbi alt det vonde som har skjedd å bare fokuserer på meg selv og de rundt meg. ♥
 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Det er masse som irriterer meg i blandt, men denne passer seg ikke her ;) 
 

UKENS TANKE

At jeg skal ta vare på de menneskene jeg har rundt meg, og de som gir meg negativ energi skal jeg kaste på hue og ræva ut.
 

UKENS HUMØR

Happy as fuck! Det tror jeg er det som beskriver meg mest nå for tiden. Hvor deilig er ikke det?!
 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG HAR TATT EN STOR BESLUTTNING FOR LIVET MITT

DETTE VAR ET MARERITT FØR 

DETTE VAR ET MARERITT FØR

 • 18.04.2018, 11:40

Reklame | Nelly

Jeg har i lang lang tid vært så utrolig usikker på meg selv om min kropp. Dette har vært et mareritt hver eneste sommer, for å si det sånn. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært komfortabel med meg selv, siden jeg har noen kilo ekstra her og der.    Men nå det siste året har jeg lært meg selv og like meg for den jeg er, og godta meg selv for at jeg er slik som jeg er.  Jeg har alltid hatt komplekser med å vise magen min, men nå trenger jeg ikke det. 

De nye badedraktene som er kommet ut er ikke bare pene og se på men såå sexy også! Jeg har allerede kjøpt meg en, og pengeboken min ligger å venter til jeg kjøper flere. For disse gjorde at min selvtillit var fra 0 til 100!  

 

 

 1. HER ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. HER ⎪ 6. HER 

 

 

1. HER ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER

DET BESTE MED MORGENEN ER..

 • 18.04.2018, 08:35

 


Det aller fineste med morgenen er at jeg kan lage meg
 en god frokost og har god tid før jeg må ut å gjøre ærender. Jeg har alltid hatet å ha så utrolig dårlig tid, men jeg har alltid gjort samme feil om og om igjen. Helt til jeg en dag våknet opp å  fant ut at det er på tide å stå opp, hva som skjedde vet ikke jeg - men jeg elsker å våkne tidlig i hvert fall! Det å få med seg dagen, og solen når vi for en gang skyld har den!, hehe! Men i tillegg til å få med seg solen har jeg noen tips slik at ting skal bli lettere for dere om dere prøver å bli en morgenfugl som jeg er.
 

☀️ Når alarmen ringer så hopper du bare rett opp og det dummeste du gjør er å slumre.

☀️ Gå på badet og vask ansiktet med vann, slik at du våkner.
 

Nå skal jeg i hvert fall dusje, fikse meg litt og så gå ut å nyte solen litt før jeg skal dra på skolen. Håper dere har en fin dag! ☀️
 

FACEBOOK HER  -  INSTAGRAM HER  -  SNAPCHAT  YTOIEEN

JEG HAR TATT EN STOR BESLUTTNING FOR LIVET MITT

 • 17.04.2018, 12:17

Har dere noen gang tenkt på at livet er kort og at negativ energi er noe som sliter deg ut? For det har nemlig jeg! Jeg kjenner plenty av mennesker som gir meg dårlig energi, får meg til å føle meg dårlige, eller at jeg ikke er godt nok og det vil jeg har slutt på! Jeg er lei av å ha mennesker rundt meg som klager hele tiden, over meg, over hvem jeg er med, eller over noe som dem selv har problemer med. Misforstå meg ikke nå - jeg vil ALLTID være her for mine venner. Men når det kommer til å klage, og bare spre negativ energi så orker jeg ikke det. Det er langt fra gøy å ha venninner som bare skaper dårlig energi. Jeg trenger mennesker som er glade, som ikke tar til seg alt som blir sagt negativt og som bare kan gi faen for en gang skyld.

 

Det er sikkert så utrolig mange som lurer på hvorfor jeg tar opp akkurat dette nå, og nå skal dere få høre. Jeg besøkte en venninne av meg for en liten stund siden, og vi kom inn på akkurat dette temaet. Hun inspirerte meg så utrolig mye, og det gjorde at en lyspære kom opp i hodet mitt. Jeg har vært utrolig usikker en lang stund på hva jeg skal gjøre med disse menneskene som jeg har kategorisert i negativ energi listen, og hun gjorde virkelig alt så mye lettere for meg. Det høres utrolig sært ut, men å høre at noen jeg har et godt vennskap til står opp å sier at nok er nok er så inspirerende for meg. Jeg har bestemt meg for å kutte ut de som gir meg negativ energi, rett og slett fordi jeg trenger ikke den type energi i livet mitt. 

 

Om dere ikke har forstått det så er det inn med leppestift på tennerne, hehe!

 

FACEBOOK HER  -  INSTAGRAM HER  -  SNAPCHAT  YTOIEEN

DETTE GIR MEG MOTIVASJON

 • 17.04.2018, 10:45

MIN BESTEVENNINNE KOM SKADET AV FLYET...

 • 14.04.2018, 17:33

Hei, hvordan skal jeg starte mitt travle liv? Jeg har besøk av verdens beste venninne som er en katteG-A-L dame, hehe 👯‍♀️ 

  She is my bestii, like for ever!  

Så for å gi dere en liten oppsummering fra i går så landet hun på Bodø lufthavn rundt klokken 16.15. Det første vi gjorde var å gå på en restaurant å spise litt, før vi dro videre innom noen klesbutikker for å deretter ta toget hjem til meg. Jeg kan med hånden på hjerte si at det var så utrolig deilig å se henne igjen, siden det er rundt 3-4 år siden sist! Så jeg er så giret på denne helgen altså!

Men hvor sporet jeg av? Jo, dagen i går gikk altså til å ta henne med på litt sightseeing. Så etter en liten tur dro vi hjem å la oss ned til å sove, vi begge to var utrolig sliten! 

I dag våknet vi rundt 13:45 der vi dro til Sverige med en kompis av meg, utrolig koselig! Litt senere i kveld skal vi i bursdag til han, så om du vil følge meg for kvelden kan du gjøre det på Snapchat! 

TRAVEL DAG

 • 05.04.2018, 10:38

 

Hei babes ♥    Kommer bare innom for å si hei, jeg har egentlig en utrolig travel dag i dag så jeg må bare fikse noe i hop her og meg selv, hehe før jeg kan dra. Hvordan er dagen deres? Kommer tilbake i kveld med mer! Snakkes dere!

ER JEG PENERE MED ELLER UTEN

 • 04.04.2018, 12:46

Heihååå ♥     Her om dagen lå jeg i senga og tenkte på hvor stor forskjell det er på noen personer når de har på sminke vs når de ikke har sminke. Derfor tok jeg å sminket meg for å finne ut hvor stor forskjell det er på meg, når det gjelder sminke. Ps: jeg har klart å gjort noe på innstillingene på kameraet som irritere vettet av meg, jeg har nemlig satt på dato på bildene. Det er fjernet nå, men på noen bilder er det dessverre det... Anyway? Here do you have me with and without makeup:*

 

👇 WITHOUT MAKEUP 👇

 

👇 WITH MAKEUP 👇

🍁 Er jeg penest med eller uten sminke?

GROVE RUNDSTYKKER

 • 03.04.2018, 11:24

Heihåå! I dag er det tirsdag, noe som er så utrolig deilig og tenke på. Denne uken starter så bra med to dager på skolen, wihu! Men uansett. I dag har jeg fri, og det er ikke ofte jeg har det for å si det sånn, hehe. Så i dag har jeg vært effektiv å baket rundt 20 grove rundstykker. Dette er de beste rundstykkene jeg noen gang har lagd, de ble så himla gode altså! 😻   Se bare hvor utrolig godt det ser ut! Jeg er freeelst!

 

 

VERDENS BESTE GROVE RUNDSTYKKER


OPPSKRIFTEN PÅ DI BESTE RUNDSTYKKENE

🌼 300 g siktet hvetemel

🌼 300 g sammalt hvete, grov

🌼 1 ts salt

🌼 2 ts sukker

🌼 3 ½ dl vann

🌼 3 ss olje

🌼 1 pk gjær

 

Slik gjør du det. Ha mel, salt, sukker, vann og olje i en bakebolle. Smuldre i gjæren og elt deigen godt til den slipper kantene.    Deretter dekker du bakebollen med plast, og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.    Ta deigen ut på et lett melet bakebord. Del den i 12 like store emner.   Trill hvert emne til en bolle.   Legg dem på en stekeplate med bakepapir.    Dekk rundstykkene med klede, og og la etterheve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.     Pensle dem lett med sammenvispet egg, og dryss sesamfrø på.

Stek rundstykkene midt i ovnen ved 220°C i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

 

#6 UKEN SOM GIKK

 • 02.04.2018, 15:05

AKKURAT NÅ

Akkurat nå har jeg nettopp kommet inn. Vi kom hjem i går rundt klokken 02.00. Når vi våknet var det bare å hoppe opp, lage mat, ut å måkke et tonn med sny, vaske bilene, rengjøre leiligheten osv.. Altså dere ser at vi har gjort mye bare på noen få timer. Så nå er jeg sliteeen!

UKENS OPPTUR

Hmm? Vanskelig og velge en ting altså, fordi det er så mye som har gjort uken min perfekt. Først og fremt er jo samboeren min en mann av gull, han har alt jeg noen gang har trengt og er så snill og omsorgsfull! Smeeeeelt! ♥  Så er det å komme seg bort, bare for noen dager. Det er så utrolig deilig! Men opplevelsen har også mye å si for meg - hytteturen fra tirsdag til torsdag gjorde virkelig underverker på meg. Det å oppleve en hytte på et helt annet nivå, enn det jeg er vant med. Nei alt i alt har dele turen min sørover vært perfekt! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Meg selv.. Jeg har hatt tante rød på besøk nå i et par dager, og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg blir så sint. Det er vel noen som kjenner seg igjen? Det skal nesten ingenting før at noe som helst irriterer meg, rart? 

UKENS TANKE

At jeg skal slutte å stresse, og bare smile å ta livet som det kommer. Jeg er 1 av 100++ som stresser over livet, stresser med hva jeg skal bli eller hva jeg vil gjøre med livet mitt. Men det er ikke noe vits. Jeg kommer ikke fram til noe uansett hvor mye jeg stresser eller ønsker. Så det å kunne ta det med ro, nyte livet og ha det gøy er det som telles nå!

UKENS HUMØR

Helt okei, tror jeg? Jeg har mine moment der jeg kan være sur og grinete, men stort sett har jeg vært glad! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG SMINKER MEG MED Q-TIPS

DRØMMEN

JEG KOMMER TILBAKE STERKERE

HVOR ER JEG PÅ TUR NÅ?

 • 01.04.2018, 19:23

Hei fra bilen.. ♥

Hvordan har deres dag vært? Jeg er på tur hjemover fra Brønnøy.  Påsken min har vært perfekt!!!  Jeg har kost meg så  utrolig mye med samboeren min, og kjærligheten blomstrer og jeg blomstrer! Jeg synes det er litt synd at jeg faktisk drar fra denne fine plassen, fordi jeg trives så utrolig godt her! Men på samme tid vet jeg at fra nå av blir det fult kjør fram til Juni med skolen, noe jeg er innstilt på!

Jeg har i hvert fall noe kjempekult på gang, som jeg kommer til å dele med dere her på bloggen så raskt jeg få bekreftelsen på e-post. Jeg har fortalt det på Snapchat ytoieen, så følg meg der om du vil vite hva det gjelder!  Jeg kommer til å skrive et innlegg om akkurat dette, så dere skal få vite det snart! Men enn så lenge så snakkes vi, er litt slitsomt å sitte i bilen å skrive - veiene er ikke akkurat laget for å skrive, hehe.

🌸     🌸     🌸

Renathe Lovise

Heia! Jeg heter Renathe, og går under bloggnavnet oieen. Jeg er ei 21 år gammel jente som bor i Norges fineste fylke, Nordland. Jeg vil si jeg har en personlig blogg der jeg ikke er redd for å dele meningene mine. Ellers blogger jeg om hverdagen min og det generelle rundt det. E-post: Renatheoien@live.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no