hits

Dette designet trenger en lisens

Dette designet trenger en lisens for å fungere på bloggen din. En lisens kan kjøpes eller abonneres på hos Design by Cecce.

Se alle design til salgs design.cecce.no/shop.

  • Tue, 17 Apr 2018 10:17:53 GMT
  • , kl.12:17

JEG HAR TATT EN STOR BESLUTTNING FOR LIVET MITT

Har dere noen gang tenkt på at livet er kort og at negativ energi er noe som sliter deg ut? For det har nemlig jeg! Jeg kjenner plenty av mennesker som gir meg dårlig energi, får meg til å føle meg dårlige, eller at jeg ikke er godt nok og det vil jeg har slutt på! Jeg er lei av å ha mennesker rundt meg som klager hele tiden, over meg, over hvem jeg er med, eller over noe som dem selv har problemer med. Misforstå meg ikke nå - jeg vil ALLTID være her for mine venner. Men når det kommer til å klage, og bare spre negativ energi så orker jeg ikke det. Det er langt fra gøy å ha venninner som bare skaper dårlig energi. Jeg trenger mennesker som er glade, som ikke tar til seg alt som blir sagt negativt og som bare kan gi faen for en gang skyld.

 

Det er sikkert så utrolig mange som lurer på hvorfor jeg tar opp akkurat dette nå, og nå skal dere få høre. Jeg besøkte en venninne av meg for en liten stund siden, og vi kom inn på akkurat dette temaet. Hun inspirerte meg så utrolig mye, og det gjorde at en lyspære kom opp i hodet mitt. Jeg har vært utrolig usikker en lang stund på hva jeg skal gjøre med disse menneskene som jeg har kategorisert i negativ energi listen, og hun gjorde virkelig alt så mye lettere for meg. Det høres utrolig sært ut, men å høre at noen jeg har et godt vennskap til står opp å sier at nok er nok er så inspirerende for meg. Jeg har bestemt meg for å kutte ut de som gir meg negativ energi, rett og slett fordi jeg trenger ikke den type energi i livet mitt. 

 

Om dere ikke har forstått det så er det inn med leppestift på tennerne, hehe!

 

FACEBOOK HER  -  INSTAGRAM HER  -  SNAPCHAT  YTOIEEN

Kommentarer (5)

livetmitt93

17.04.2018 12:32

har kutta ut slike venner jeg og:)
Renathe Lovise

17.04.2018 13:28

livetmitt93: Tror det er det beste for alle! Slike venner er ikke noe å samle på om de bare skal trykke deg ned å gjøre vondt verre, håper ting er bra med deg! :)
Sunniva

17.04.2018 12:34

Skjønna NØYAKTIG ka du mein. Tenk akkurat det samme no førr tida. E så lei av all type klaging at e aldri orka å klag på nån ting sjøl heller. Tenk akkurat samme tanken om at e ork ikke sånn negativ energi haha.
Renathe Lovise

17.04.2018 13:29

Sunniva: Bra jeg ikke er alene! Har nok med meg selv og mine problemer for tiden. Håper alt er bra med deg! <3
livetmitt93

17.04.2018 13:32

enig:) her er alt bra, håper det samme til deg:)!

Skriv en ny kommentar